Tak jak myslałem głupia ikonka prosząca o podanie kssn znikneła, pojawi się dopiero po 3h ciągłej gry (takie zabezpieczenie, żeby nieletni gracze się nie uzależniali, dlatego trzeba podac numer kssn potwierdzający dorosłość, żeby obejść to zabezpieczenie)
Po 3 godzinach gry dostajemy 50% doświadczenia i drop zostaje zmniejszony o 50%, po 5 godzianch ciągłej gry nic nie dostajemy ani XP, ani dropu... trzeba wtedy sobie odpocząć parę godzinek, wpisanie KSSN usuwa tą niedogodność
Przypominam że ja gram na serwerku :
1 kolumna od lewej ostatni serwer
http://kamizone.w.interia.pl/ten.jpg
Mój nick Leopardo
Żeby dodać do znajomych wciskamy F prawy dolny róg otawrtego okna klikamy na lupę wpisujemy nick, zatwierdzamy i poźniej jeszcze raz potwierdzamy przyciskiem na dole
Najlepiej grać na jednym to zawsze można sie pobawić razem na instancjach ![:)]()
ps w wieczornych godzinkach gra się bardzo przyjemnie stały ping bez lagów ![:)]()
////////////////////////////////////////////////////////Gemy///////////////////////////////////////////////
Jeśli mamy jakis kamyk w ekwipunku mozemy na niego kliknać prawym przyciskiem myszy i automatycznie nasza postać uda się do najbliższego wsadzacza kamieni ![:)]()
wybieramy opcję po środku

Wybieramy interesującą nas część ekwipunku

Prawym przyciskiem myszki na klejnot lub przeciągnięcie lewym spowoduje zamontowanie gema
Prawym przyciskiem (tym z celownikiem) na dole zatwierdzamy zmiany, lewy (kombinerki) służy do wyjmowania gemów