Demon Seals[CN]

Jeszcze wiele mi brakuje, to był pikuś Teraz walczę z plikami dalej.

O 21:30 będę w domu to pomogę Ci w znalezieniu plików.

Ja wykorzystuje Systran . Jest to program do maszynowego tłumaczenia potężnej ilość tekstu . Jest 100 razy lepszy niż google, ponieważ zachowuje sens wypowiedzi. Program nie tłumaczy słowo po słowie a całe zdania.

Ok, dawaj cynk to wskoczę do Ciebie na TS.

Na kiedy mozemy sie spodziewac plikow eng? :)

Jak odkopiemy pliki i je przetłumaczymy tak, aby miało to ręce i nogi :)

Tak jak myslałem głupia ikonka prosząca o podanie kssn znikneła, pojawi się dopiero po 3h ciągłej gry (takie zabezpieczenie, żeby nieletni gracze się nie uzależniali, dlatego trzeba podac numer kssn potwierdzający dorosłość, żeby obejść to zabezpieczenie)

Po 3 godzinach gry dostajemy 50% doświadczenia i drop zostaje zmniejszony o 50%, po 5 godzianch ciągłej gry nic nie dostajemy ani XP, ani dropu... trzeba wtedy sobie odpocząć parę godzinek, wpisanie KSSN usuwa tą niedogodność

Przypominam że ja gram na serwerku :

1 kolumna od lewej ostatni serwer

http://kamizone.w.interia.pl/ten.jpg

Mój nick Leopardo

Żeby dodać do znajomych wciskamy F prawy dolny róg otawrtego okna klikamy na lupę wpisujemy nick, zatwierdzamy i poźniej jeszcze raz potwierdzamy przyciskiem na dole

Najlepiej grać na jednym to zawsze można sie pobawić razem na instancjach :)

ps w wieczornych godzinkach gra się bardzo przyjemnie stały ping bez lagów :)

////////////////////////////////////////////////////////Gemy///////////////////////////////////////////////

Jeśli mamy jakis kamyk w ekwipunku mozemy na niego kliknać prawym przyciskiem myszy i automatycznie nasza postać uda się do najbliższego wsadzacza kamieni :)

wybieramy opcję po środku

gemy%201.jpg

Wybieramy interesującą nas część ekwipunku

gemy%202.jpg

Prawym przyciskiem myszki na klejnot lub przeciągnięcie lewym spowoduje zamontowanie gema

Prawym przyciskiem (tym z celownikiem) na dole zatwierdzamy zmiany, lewy (kombinerki) służy do wyjmowania gemów

gemy%203.jpg

Wiemy to :)

Jakaś Gildia się szykuje ?

Z cała pewnością się szykuje jak tylko ogarniemy co i jak, party i expienie z Aethem zaliczone :) nic nie muli nic nie laguje jak na ping kolo 300

gramy tu

http://kamizone.w.interia.pl/ten.jpg

kolejna instancja lvl 29 + łapanie peta

https://youtu.be/pd6m5F03Pxw

A my właśnie siadamy z DeSkĄ do pracy nad tłumaczeniem plików :) Gra jest miodna!

Dajcie znać jak tylko uda wam się zrobić to tłumaczenie! ;)

Gra pobrana, ale nie szprecham po krzaczastemu ;)

O JA CIE! TYM POSTEM WBIŁEM 1000 POSTÓW! TYLE WYGRAĆ :o

Napotkaliśmy pewne problemy.. jeśli się uda to będzie cud. Na chwilę obecną jest duża szansa, że to się nie uda. Pliki są zaszyfrowane i stworzone programem, który mają tylko deweloperzy - tak wywnioskowaliśmy po wspólnej analizie plików.

Być może w ogóle nie pogramy, natknąłem się dzisiaj na zabezpieczenie polegające na konieczności przepisania czegoś do ramki na dole (taki antybot wszyscy to znamy) oczywiście źle wpisałem bo nie rozumiem :P nic się nie stało ale co będzie następnym razem to nie wiem na razie (dam znać) :P

mam prawie 31 lvl i pierwsze słyszę telefon mam zarejestrowany meil też tylko nie mam potwierdzenia wiekowego dlatego kontrola rodzicielka wlącza sie po 3h i ogranicza grę, po dłuższym nie graniu normalnie wylogowuje za afk

ja mam potwierdzenie wiekowe i juz nic nie wyskakuje.

Pha co gdzie jak napisz na PW jak możesz :)

Macie jakiś sposób na zmniejszenie pingu : ) ? Mój stały to 22 a w grze mam ponad 1000 ; x

Ja właśnie wtfasta instaluje.

WTF utrzymuje stałe 300 co pozwala na przyjemna grę, w ciągu dnia mogą być lagi bo sporo chinoli gra, ale tak po 18 się uspokaja.

Najlepiej grac na nieobciążonych serwerach (żółta kropka)

pha jak piszesz o kssn to napisz na priwa jak

ps co z tymi statystykami? moze dac na jakies chińskie forum screena i przetłumaczą na angielski postawy

Co do potwierdzenia wiekowego to też poradziłem sobie z tym w jakieś.. 2 minuty. Może założę nowe konto i zrobię poradnik.

Grałem na jakiś 500-700 ms, grać się dało, klimat hmm po prostu chiński. Banan na twarzy jak zobaczyłem beliala z d3 w lokacji z aktu 3 również z d3. Grafika ok, autotracker tutaj pomaga bo "krzaczki". Intryguje mnie ta postać z szopem, ale jako że jest gender lock to wybrałem maga(nie jestem loliconem, żeby wybierać dziewczynkę z szopem xD).