Zapraszam do Ankiety i wypowiedzi o Diablo 3.
Diablo 3 Ankieta
Jak już kupię to na PS3. Ale wątpie, chociaż gra dobra.
Wczoraj w Empiku zamawiałem.
Piszą że 15.05.2012 (premiera) będą dopiero wysyłać z magazynu czyli zapewne otrzymam dzień po premierze?
Przenioslem do odpowiedniego dla tematu dzialu.
A w ankiecie oczywiscie ostatnia odpowiedz, a powod jest tylko jeden, aczkolwiek bardzo istortny - nie moj gatunek.
Ja naciągnę rodziców w dzień dziecka na "diabolo"
Na "Dzień Dziecka" bd kaska to przeznaczam na to:
http://www.empik.com/might-magic-heroes-1-6-complete-pc-ubisoft,p1049005076,multimedia-p
Jestem Wielkim fanem "Hirołsów" nie grałem w 6 i 4 więc się w to zaopatrzę.
@VampirLord
No to było oczywiste że w dniu premiery podniosą cenę do 200zł. Pisze że "zaoszczędzisz 20zł" .
Ja z przesyłką DVD Boxa coś koło 170zeta, teraz tylko czekać na premierę
Ja zamówiłem swojego diabła z kurierem za 175 ;p
Ja miałem zamiar kupić, ale po ostatnim beta weekendzie zmieniłem zdanie.Pewnie poczekam aż stanieje żeby sobie przejść single, a teraz dalej zostaję w wow'ie.
184zl gram.pl zamowione oby bylo warte
brakuje dostałem od blizzarda za free z promocji
Póki co brak kasy na przyjemności, ale kumpel kupuje, więc chyba wiem kogo odwiedzę w najbliższym czasie .
Szczerze, to kompletnie nudna i schematyczna gra. Dzisiaj wiele takich produkcji na rynku. Na prawdę nic specjalnego. Nawet jakbym dostał gierkę to by mi się nie chciało grać. Ot moje zdanie.
Dowiedziałem się że w Empiku będzie do odebrania 15.05.2012
Vega 08 maja 2012Mimo tego, że pokazuje nam 16-05-2012 to nie znaczy, że odbiór będzie dopiero 16 maja. Przykład?Mass Effect 3: Przewidywana data realizacji zamówienia: 2012-03-08 + czas dostawy | Data odbioru: 2012-03-07BF3: Przewidywana data realizacji zamówienia: 2011-10-27 + czas dostawy | Data odbioru: 2011-10-25Po odbiorze pewnie data się zmieni
Eeee tam, sponsor i tylko sponsor. Za swoje na pewno nie kupię, najzwyczajniej się nie opłaca. Przeszedł bym grę w tydzień maksymalnie i potem powtarzanie w kółko, do bólu, do us*anej śmierci tego samego. Wolę MMORPG takie jak GW2, bo cały czas coś do odkrywania będzie ^^.
Mi do szczęścia wystarczy taniutki Torchlight 2 , przygodę z Diablo zakończyłem na fenomenalnej pierwszej części, którą przechodziłem na PS1.
Eeee tam, sponsor i tylko sponsor. Za swoje na pewno nie kupię, najzwyczajniej się nie opłaca. Przeszedł bym grę w tydzień maksymalnie i potem powtarzanie w kółko, do bólu, do us*anej śmierci tego samego. Wolę MMORPG takie jak GW2, bo cały czas coś do odkrywania będzie ^^.
Nawet GW2 ma swój end game i póki nie wprowadzą jakiegoś dodatku to po osiągnięciu lvl capa będziesz ciupał insty dla dropu i dawał czadu na wVwVw, w diablosiku dajesz 1 poziom trudności dla fabułki, dalej grasz ze znajomymi i zaczynasz zbierać secik no i upragnione pvp jak już wprowadzą ... chyba brzmi podobnie xD
Prawda, brzmi podobnie. Jednak co mnie najbardziej przyciąga do Guild Wars 2 to dynamiczne Eventy i właśnie WvW, jestem fanem PvP, dlatego GW mnie tak przyciąga do siebie, i na dodatek mam dwie kampanie GW1 i tysiące godzin przegranych. W samego Diabełka, w 1 jak i w 2 też mam przegranych setki godzin Nie wiem czy w Diablo 3 będzie coś takiego, choć w to wątpię. Gdy padnie GW2 (choć szybko bym na to nieliczył) to nadal będzie można napieprzać w D3 na singlu. Obie gry mają swoje wielkie plusy i minusy. Inni wolą majtki inni skarpety, na to się nic nie poradzi ^^. Obie gry są siebie warte, ale to już od osobistych predyspozycjii zależy co komu się spodoba. Ja już swojego zwycięzce wybrałem.
Diablo 3 nie kupuję - nie warte jest takich pieniędzy
Od 97 od czasu do czasu gram w D1 i mi się nie nudzi:)
Wolę Path of Exile lub Torchlight 1 i 2:)
Nie ma takiej opcji chyba że jesteś dzieckiem twórców
Przecież za abonament do WoWa się dostaję D3.