Diablo 3 Ankieta

A gdzie opcja w ankiecie: ściągnę z Wareza?

Albo zapomniał o takiej opcjii, albo sądzi, że jest tu ona "nielegalna". Jeśli byłaby taka opcja to bym ją zaznaczył :]

Ja ani nie kupię, ani nie ściągnę. Moim zdaniem tytuł zrobiony dla pieniędzy i podpięty pod "serię". Mówię nie słabym pomysłom.

Była taka opcja , jeśli zobowiązałeś się do opłacenia abonamentu w world of warcraft przez rok :). Dlatego Diablo 3 już czeka ;D.

@CiasteczkowyPotwor OK, jeśli Blizzard dał by tobie wolną rękę w modyfikowaniu Diablo 3, to co byś zmienił? Uzasadnij swoją wypowiedź.

Jak ktoś gra to płaci i tak i tak, więc ma w pewnym sensie za darmo d3.

@CiasteczkowyPotwor OK, jeśli Blizzard dał by tobie wolną rękę w modyfikowaniu Diablo 3, to co byś zmienił? Uzasadnij swoją wypowiedź.

takie pytania są głupie... to tworcy maja nam dawac innowacyjne rozwiazanie, cos ciekawgo, a nie my. On ma gre kupic, oni maja go zachecic a nie na odwrot(gracze moga zachowywac sie jak kobiety ktore czasem same nie wiedza czego chca, lub kiedy zobacza to u innej ;d).

Szczerze to sądze że gra jest dobra, nie lepsza, nie ma juz tego klimatu jak np. w PoE (mowie tylko o tym co zobaczylem na beta weekendzie). Po prostu jedzie na samym tytule.

Jednak powtarzam ze i tak wyroznia sie z tlumu. Ja jednak nie kupie, wole GW2

@Edit dodam że sam sytem d3 bardzo mi sie spodobał, jednak przez 2 godziny grania nie załapałem klimatu, nawet po pewnym czasie nie byłem ciekawy co sie stanie, tylko chcialem dokonczyc ten trial. Przykładowo w PoE dopiero po 3 razie(na 3 poziomie trudnosci) poczulem monotonie, a nude dopiero po dojsciu do maelstormu. Jednak klimat w d3 to nie to samo co w d2. Jednak gdy zagram w pelna wersje d3 i PoE bede mogl dokladnie sie wypowiedziec

jakie tam studia, zwyczajny zmysł marketingowy

Ale co wy chcecie innowacyjnego w H&S?

Nic, ale ja to kupię, bo ile można grać w MMORPG?

Uwierz mi ze sa rzeczy, jak np. w PoE system skilli-gemow. Moze to nie innowacja? O takie rzeczy wlasnie mi chodzi.

Uwierz mi ze sa rzeczy, jak np. w PoE system skilli-gemow. Moze to nie innowacja? O takie rzeczy wlasnie mi chodzi.

W Diablo bedziesz runy wkladal do skilli, pewnie o tym nie czytales.

wkladał runy? po prostu zaznaczajac skille, ponizej sie wybiera dodatkowy efekt...

tez mi innowacja

Za to wielka nowość, że skill jest w kamyku, a nie zapisany.

Za to wielka nowość, że skill jest w kamyku, a nie zapisany.

dokładnie

Żeby nie tworzyć nowego tematu:

Czy dużo stracę, jeżeli kupię Diablo III już po premierze (w pt)? Kolega już kupił i chciałbym najpierw przetestować, jak się gra. W "dwójkę" zagrywałem ostro, ale nie wiem, jak będzie teraz. I druga sprawa: gdzie najlepiej kupić? Allego, jakieś sklepy internetowe, czy jak? Może się ktoś wypowiedzieć? Pozdro

szukam sponsora xD

Ja kupiłem z o to tej stornki http://www.go2arena.com/pl/diablo :)

14 maja Key na Maila a 10 dni po przemierze beda wysylac Box :D

Kupno po premierze może mieć ten plus, że komuś się nie spodoba i odsprzeda tanio.

Nie kupie diablo 3 bo to nie jest to na co czekałem latami. Jestem fanem sagi Diablo ale to co zrobiono z trójką to dla mnie (i pewnie nie tylko dla mnie) policzek i próba zrobienia z nas fanów idiotów. To mi przypomina czasy PRL w Polsce (tak jestem taki stary XD) kiedy to wciskano ludowi wyroby czekoladopodobne (prawdziwe ohydztwo) gdy na rynku brakowało prawdziwej czekolady. Dzisiaj D3 to taki wyrób czekoladopodobny.