Up - kurna chłopie lepiej tego określić nie mogłeś - jestem za wypowiedzią wyżej!
Diablo 3 Ankieta
Czekałem tylko aż Fermi odpisze że się z im zgadza. To było pewne.
Ale w takim razie, np. w ten piątek dam radę kupić Diablo III Box w jakimś sklepie "fizycznym", np. Media Markt, albo co? I 199zł to cena Boxa po premierze, czy tylko samego klucza?
Czekałem tylko aż Fermi odpisze że się z im zgadza. To było pewne.
A co w tym takiego dziwnego? Czy wszyscy muszą owczym pędem lecieć do sklepów aby kupić D3 bo przez lata karmiono nas (przez Blizzard)marketingowym chłamem że co to za cudo się szykuje? Wole poczekać na PoE w które właśnie młócę niemiłosiernie podczas otwartego weekendu. A co do kupna dla tych których nie stać na zakup D3 poczekajcie miesiąc może dwa ludzie będą hurtowo wyzbywać się tego gniota bo po przejściu tej gry nie będą mieli ochoty by do niej powrócić za jakiś czas jak było to Diablo 2.
A co w tym takiego dziwnego? Czy wszyscy muszą owczym pędem lecieć do sklepów aby kupić D3
Tak.
Po tygodniu od premiery na 90% będziecie wpisywać "Diablo 3 PL torrenty" w google by sprawdzić co się kryje w tym hack'n'slash.
Ja kupiłem Diablo3 ponieważ jestem fanem serii Diablo oraz gier Blizzard'a (oprócz WoW'a). Taki hack'n'slash bardzo mnie nakręca.
@xman, porównując D3 i PoE, to właśnie PoE(wybaczcie za powtórznie) jest słabe. Przykro mi
Co do samego kupna, to kupie tylko musze zdobyć mamone.
@xman, porównując D3 i PoE, to właśnie PoE(wybaczcie za powtórznie) jest słabe. Przykro mi Co do samego kupna, to kupie tylko musze zdobyć mamone.
No bez jaj PoE pod każdym względem kładzie na łopatki to coś co nazwano Diablo 3. Fajna klimatyczna grafa drzewko skilli itp. po prostu miażdży to co proponuje Blizzard. Ciężko porównać oba tytuły PoE to gra która jest przeznaczona dla graczy którzy zjedli zęby na RPG a Diablo 3 to kolorowa gra w pokemony dla dzieci oraz ludzi którzy nawet nie wiedzą co to jest RPG.
Omg wszystko okaże się, po premierze(support, szybkość naprawiania błędów, IS XD itd.)
Diablo to single z opcja coopa na 4, a PoE MMO.
Ci co kupią pykną diabełka i od niedzieli sprawdzą PoE, więc i tak jesteśmy górą, ponieważ mamy jakiś wybór - a wy nie, proste ; bierzecie co wam dają.
Będę się śmiał jak wam przywalą IS nie ode parady z większościa rzeczy która teraz macie za darmo.
Będę się śmiał jak wam przywalą IS nie ode parady z większościa rzeczy która teraz macie za darmo.
To bardzo możliwe, skoro nawet klucz do bety kosztuję $.
Wybaczcie, że narobie offtopu, ale kiedy jest OBT czy tam finalna wersja PoE?
Wybaczcie, że narobie offtopu, ale kiedy jest OBT czy tam finalna wersja PoE?
Nie wiadomo ciągle w produkcji xD
Omg wszystko okaże się, po premierze(support, szybkość naprawiania błędów, IS XD itd.)Diablo to single z opcja coopa na 4, a PoE MMO.Ci co kupią pykną diabełka i od niedzieli sprawdzą PoE, więc i tak jesteśmy górą, ponieważ mamy jakiś wybór - a wy nie, proste ; bierzecie co wam dają.Będę się śmiał jak wam przywalą IS nie ode parady z większościa rzeczy która teraz macie za darmo.
Sory ale wydać 150-200 zeta za badziewie nie dziękuje, niech znajdą głupka gdzie indziej. Oczywiście że będzie IS w PoE ale wole wydać 200 zeta na IS niż kupić D3
Nie wiadomo ciągle w produkcji xD
Jak PoE jest nadal w produkcji i nie widać jeszcze premiery a jest już tak dobrze to co będzie w finalnej wersji? Miodzio.
Wątpie żeby wyszło w 2012 i obiecałem sobie że nie kupuje gier od Blizarda przez te pięcio roczne przesuwanie premiery ja czekam na TorchLighta 2
Nie kupuje wcale, i to z paru powodow:
-Nie ma Lan
-Auction House za prawdziwa kase :f
-Musisz byc caly czas polaczyony z netem
-Brak Modowania
Wole sobie poczekac na Torchlight 2 ktory jest x3 tanszy i PoE ktory jest za darmo
D2 to stara gra i w tych czasach nie było CBT, tylko demo.
Jak nie ma lana to rzeczywiście nie fajnie. Mimo, że mieszkamy razem to dwie wersje, żeby grać :/
2x up - wszystko przemyślane by jak najbardziej utrudnić grę
Dostałem się na betkę PoE, o wiele tańszy T2 zbliża się wielkimi krokami, więc wolę te 200zł sobie zachować, bo wydaje mi się, że te nowe Diablo będzie wielkim failem.
Czy orientuje się może ktoś, ile dokładnie zajmuje instalka D3?
Auction House za prawdziwa kase :f
Akurat dla mnie to + fajnie jak znajdzie się jakiegoś rare itemka i będzie można zgarnąć pare Euro xD