Dobre, ale za krótkie ;/
Diablo 3 Ankieta
Ja kupię na 100%, ale jak cena trochę zejdzie. 259zł za kluczyk na fabrykakluczy.pl to czysta kpina, a piracić takiej gry nie mam zamiaru. Zresztą tutaj cała zabawa będzie się dla mnie opierała na możliwości pogrania z kumplami, a nie solo.
poniżej 200 zł możesz kupić konto z pudełkiem , czyli grę z free itemkami ja tak zrobiłem
Jakim pudełkiem? Chodzi o zwykłą wersję BOX?
chodzi mi o konto do gry i box
Gdzie jest opcja:
Arr'?
(Tzn czekam na emulator serwera)
Ja się zastanawiam skąd się ludziom bierze max czas gry 5h?
Z azjatyckich speed runow.
Ja na inferno prawie cały drugi akt musiałem przebiec, bo po prostu nie daje się rady OMG
Skąd box + konto za <200zł? Bo jeśli mówisz o kupnie na allegro czyjegoś konta, to wybacz, ale ja się w takie coś nie bawię. Nie mam zamiaru potem się martwić, czy gość nie jest oszustem i sobie nie odzyska danych do swojego konta. Interesuje mnie tylko klucz z oficjalnego źródła.
nawet w azjatyckich rajdach to moze byc byc w najlepszym wypadku 5 godzin. Ja sie nigdzie absolutnie nie spiesze, przechodze spokojnym tepem i na liczniku po normalu i jednym akcie na koszu widnieje ponad 15 godzin.
ja mam 24 h po normalu i połowie 2 aktu na kosz , ale to może dla tego że pomagałem kolegom
http://allegro.pl/sh...item=2399657635 zapraszam, co tu się oszukiwać za ciężko się zrobiło XD, a latanie ciągle na farmę robi się nudne, a ja nie mam czasu siedzieć po 7h na dobę, żeby hajs zbierać na seta i broń
Już nie aktualne to była chwila słabości xD
Jakieś żarty sobie robią?
Najpierw skasowały mi się rzeczy ze skrytki, wysłałam im żądanie o pomoc to mi już drugi dzień nie odpisują.
I ja na to dałam kasę?
Troche z innej beczki, ale dosc dawno pisalem do supportu Blizzarda o pomoc w sprawie mojego shackowanego konta, ale do dzis nie doczekalem sie odpowiedzi ; p.
Pewnie maja teraz od cholery zgloszen z roznymi problemami ludzi, wiec pomoc bedzie si eprzeciagac, ale cierpliwosci ;f.
Tylko jak się płaci to się czegoś wymaga. Widzę po czacie, że nie tylko ja mam ten problem, to by mogli coś zrobić...
Nie zakładam nowego tematu i wypowiem się tu:
Zbieram sobie itemki do pasterskiego kostura. A więc mam już wszystko i został mi już tylko Schemat: Pasterski Kostur. Nie byłoby problemu, gdyby nie to, że on nie dropi! Gadałem z koleżanką, i gadała, że dropi niemal zawsze. Ja już próbowałem 5 razy. Serio - 5. Ubiłem 2 razy sam Uzreal'a, a 3 razy Ona sama leciała i wysyłała zaproszenie tuż przed wejściem na most. Ona też nie dostawała recepty. Wie ktoś w czym problem? Proszę o szybką odpowiedź
Nie zakładam nowego tematu i wypowiem się tu:Zbieram sobie itemki do pasterskiego kostura. A więc mam już wszystko i został mi już tylko Schemat: Pasterski Kostur. Nie byłoby problemu, gdyby nie to, że on nie dropi! Gadałem z koleżanką, i gadała, że dropi niemal zawsze. Ja już próbowałem 5 razy. Serio - 5. Ubiłem 2 razy sam Uzreal'a, a 3 razy Ona sama leciała i wysyłała zaproszenie tuż przed wejściem na most. Ona też nie dostawała recepty. Wie ktoś w czym problem? Proszę o szybką odpowiedź
O ile dobrze pamiętam to wydropienie schematu jest jak loteria. Chociaż mi np za pierwszym razem poleciał ^^.
Planuje najpierw przetestowac , a ze nie mialem okazji zagrac na becie , ani nie dostalem zadnego guest passa to czekam bo ponoc 30 dni po premierze ( czyli 15.06 ) guest passy maja byc juz nie potrzebne zeby zagrac 1 akt xD
http://www.exsite.pl/gry_full_games/pc_full_games/page,1,1,725145-diablo-iii-2012-pl.html
Działający emulator serwera Są drobne problemy, ale działa. Pozdro