Diablo 3 Ankieta

Brak opcji "Ściągam spiratowanego".

Nie mam pieniędzy i nie mam z kim grać,diablo to jest jedna z tych gier które kupuje się dla Co-Op'a

Nie zakładam nowego tematu i wypowiem się tu:Zbieram sobie itemki do pasterskiego kostura. A więc mam już wszystko i został mi już tylko Schemat: Pasterski Kostur. Nie byłoby problemu, gdyby nie to, że on nie dropi! Gadałem z koleżanką, i gadała, że dropi niemal zawsze. Ja już próbowałem 5 razy. Serio - 5. Ubiłem 2 razy sam Uzreal'a, a 3 razy Ona sama leciała i wysyłała zaproszenie tuż przed wejściem na most. Ona też nie dostawała recepty. Wie ktoś w czym problem? Proszę o szybką odpowiedź

Problemem jest szansa znalezienia. Swego czasu jak grałem, to sporo minut spędziłem łażąc po pierwszym akcie jak debil, bo nie mogłem nigdzie znaleźć czarnego grzyba, którego wcześniej, nieroztropnie, wyrzuciłem. Schemat natomiast padł mi po raz pierwszy chyba na hellu, więc po 3 próbach.

Nie ma takiej opcji nie przewiduje emulacji serwera - Lecz znajac naszych polskich crakerow to oni pierwsi spiraca D3
Przecież jest już emulator...

ja w sumie żałuje wydanych pieniędzy na Diablo 3. Nie wiem jak ludzie w to mogą ciągle grać. Strasznie nudą wieje po wbiciu 60lvl.

Są chociażby achivmenty.

Kupiłem, dobiłem 60 lvl, zebrałem itemy na farme golda 220 i jedyne co mi zostaje to chyba farmienie golda i sprzedawanie go na allegro aby nazbierac na konkretne mmo GW2. Zaluje kupna, bo gra nie jest pełna, dopiero po paru patchach maja ulepszyc gre, szczegolnie end game. Tylko kiedy to bedzie.

Zapraszam do Ankiety i wypowiedzi o Diablo 3.