boosterzy robią tak że mają wszystkie klasy, i jeśli kupujący jest np monkiem, sprzedawca loguje na swojego i itemki dropią jak trzeba
@edit:
co do gemów, pewności nie mam, były na allegro ktoś kupił to napisałem, a co do skrzynek to wygląda to tak że sprzedawca zaprasza do party kupującego, otwiera przy nim skrzynkę i ten pierwszy podnosi itemy z ziemi
a co do expa to cytat z jednej z aukcji:
"Witamy serdecznie na naszej aukcji, na której oferujemy
ponad 1 mln gold oraz 180 mln xp jakie dostaje się za wykonanie zleceń,dostawa natychmiast jeśli jesteśmy dostępni na gg.
dostarczenie odbywa się poprzez zaproszenie państwa do gry, i zakończenie zlecenia,powtarzanego aż do określonej wylicytowanej sumy"
@edit2, nie zrozumieliśmy się, kolejny cytat z allegro:
"Witam, wykonuję usługę farmienia SKARBU HORADRIMÓW w Diablo 3 Reaper of Souls.
Cale farmienie skrzynek jest w pełni legalne nie biegasz z botem jak na innych aukcjach, sam Ciebie przeprowadzam wiec nie ma ryzyka Bana.
Podczas całego procesu WSZYSTKIE przedmioty, które wylecą z pokonanych przeciwników oddaję Tobie.
Cena sztukę SKARBU HORADRIMÓW wynosi jedynie 5zł."
// podsumowując wszystko opiera się na swego rodzaju booscie, ale ta się z tego coś zarobić bo chętnych nie brakuje (i nie mówię tu tylko o allegro), dlatego opowiedziałem TAK na pytanie na poprzedniej stronie. to czy jest to opłacalne czy też nie w tym momencie nie jest istotne, fakt jest taki że da się zarobić a tego dotyczyło pytanie; dziękuję i pozdrawiam