Diablo 3 - dyskusja ogólna

Tak, oba ringi poleciały w ciągu ostatniego tygodnia?

może wypaść nawet na normalu tylko zaleznie od poziomu trudnosci szansa na leprze afixy jest wieksza

http://eu.battle.net/d3/pl/item/ring-of-royal-grandeur-3qRFop

I tak ma słabe staty na starcie- ASPD/stat/LPH + 2 losowe,,, szanse na trafienie CC/CD są baaaaaaaardzo małe

A te przedmioty typu skóra demona, mistyczne źródło itd. lecą normalnie na trybie przygody? :)

Dobra dzięki. :P Teraz trzeba iść farmić skóre demona. ; c

Dzięki znowu, na pewno zastosuję się do rady. ; ]

Jak myślicie dziubaski,co bedzie nowa zawartoscią nowego dodatku ????Podobno ma powrócić Diablo...znowu,albo w końcu spierzemy tyłek Imperiusowi,a moze Diablo odrodzi sie w imperiusie,ogólnie Imperius ma podobno konszachty z Demonami,wiec kto wie...a jak wy myslicie ????

Nowy dodatek?:D Tak szybko nie wypuszczą, czeka ich jeszcze WoW, Starcraft, Heroes of the Storm, Heartstone dodatek i dopiero wtedy można myśleć o D3 ;)

Ale ma wyjsc :P Wiec polemizować juz mozna :D Przydala by sie tez jakas postać nwm cos pomiedzy Nekro-a zabójczynią....tak to było by fajne :D

Necro masz wd. Zabójczyni została rozdzielona na monka i dh. Postaci podobnej do druida brakuje.

Ja liczę na druida, jako taką hybrydę. Zmiana formy - siła, przywołania - zręczność, czary "natury" - inteligencja. Podobnie, jak było w D2. Bardzo bym chciał coś takiego zobaczyć :)

W sumie racja,tylko czy WH to nie taki druid z nekro ???.Fajnie by bylo zobaczyć postac szybką,z 2 broniami i i bardzo zabojcza ale miękką,Cos pomiędzy DH i monkiem,A może Blizz szykuje coś co znowu nas zaskoczy,i odejdzie całkowicie od panteonu znanych nam archetypow,ciekawa była by tez postać ktora przejmowala by władze nad demonami,kradla ich zdolności,i walczyła magią ognia-ale domoniczną.takie tam pitolenie :P

Mi się wydaje, że w następnym dodatku dodadzą Nekromantę ;)

Nekromanty nie dodadzą bo WD to połączenie Nekromanty i częściowo Druida.

W sumie blizz mówil,ze nie przekreśla tej postaci.Ale czy nie była by ona zbyt podobna do WH ??? Kolega wczesniej mowił ze Blizz robi dodatek do SC WoW,i HoT'sa ale w sumie te gry sa juz na wykończeniu i z tego co wiem żadnej nie robi zespoł od Diablo...wiec wszystko możliwe.Poza tym Diablo odrodzony w Aniele mógł by wygladac ciekawie :D

Czarnoksiężnik miał być takim chaotycznym magiem. Nie mamy nikogo podobnego do druida, kogoś, kto włada pierwotną mocą natury. Necro to wd, więc go nie będzie.

A co do ostatniego bossa,dla imperiusa juz byl nawet filmik,ale został zmieniony,razem z fabułą na Malthaela.Wiec mamy bardzo duże szanse aby go skopać :D.Dodam jeszcze,ze nowy akt jest bardzo prawdopodobnym Piekłem,wskakujemy w portal do Piekła,gdzie walczymy z uwolnionym Diablo.Lecz w wejściu do portalu bedzie nam przeszkadzał Imperius,ponieważ zniszczenie diablo w piekle zamkneło ny droge demonow gdziekolwiek co zakończyło by odwieczny konflikt,a Imperiusowi było by to nie naręke bo tylko dla niego zyje.Samego portalu mógł by bronic nwm.Baal,i po zniszczeniu Diablo nasza postac sama by zginela co zamkneło by cale diablo(blizz mówił ze bedzie nowa gra w Sanktuarium,ale nie bedzie to diablo)I mozliwe ze dodadza 2-3 posacie,ale z Druidem bedzie cięzko,bo musieli by zrobic na niego modele zbroi,i modele przemian wiec byl by bardzo pracochłonny.

Jedyny czas bez Diablo w Sanktuarium mógłby być pomiędzy czasem zamknięcia braci, a akcją w Diablo I.

A jak tam Panowie z ladderami? Bo jak dla mnie ich obecność będzie pewna gdy RoS zacznie "cichnąć". Będziecie grać dalej? ;)

Oczywiście, że będę grał ;) Biorąc fakt, że będą dropić tam nowe legendy, a postacie nie będą usuwane to dlaczego nie ? :) Na SC mam DH praktycznie full rozwiniętego (brakuje mi jeszcze pierścienia i karwaszy), ale już teraz na t3 spokojnie daję radę :P

Tylko nie wiem jeszcze kim będę grać na "ladderze" (nie wiem jak to odmienić :D, a może ladderach ?) kusi mnie Krzyżowiec i Czarodziejka, a może Szaman ? :P

Ogólnie po tym DH chciałbym zrobić jakąś postać walczącą w zwarciu, więc prawdopodobnie będzie to Krzyżowiec :P