Ajron, dobrze wiemy, że wszystkim poza monkiem można, chociaż....
...dozbieram 3 itemy i zobaczę czy taki innowacyjny build jest w stanie robić t6 w okolicach 10 minut. Jeżeli tak, będzie sukces ^^
Ajron, dobrze wiemy, że wszystkim poza monkiem można, chociaż....
...dozbieram 3 itemy i zobaczę czy taki innowacyjny build jest w stanie robić t6 w okolicach 10 minut. Jeżeli tak, będzie sukces ^^
Nie, nie o ten chodzi, istnieje CDR Lightning z nowym WoL'em. Trudno jednak będzie nazbierać na niego kilka itemków.
Chociaż nawet trudniej na ten z Rimeheartem ;d...
Witam , mam takie pytanie co do gry . Podczas przechodzenia kampanii i głównych misji zdarza się mi napotkać na mapach tak jakby dodatkowe lokacje do zwiedzenia (jaskinie , groty itd) , chciałbym się dowiedzieć czy warto je zwiedzać czy to tylko taka strata czasu ?
Osobiscie w nie wchodze ze względu na złote skrzynie i ew. jakiś bonusowy exp za wydarzenie czy jakas dodatkowa elitka z kapliczki(za nemesis), ale pewnie na dłuższą metę nie ma to sensu.
Jeżeli przechodzi grę pierwszy raz warto zajrzeć "pod każdy kamień"
wg mnie zawsze warto ! czesto z prostej beczki lub kamyczka leca legendarki lub setowe ekwipunki.
Wczoraj 2 razy zdropiła mi legenda ze skrzyni. Jednak stała przy tele do zakończenia rifta, wszyscy wrócili a ja sobie otworzyłem A parę dni temu double drop ze złotej skrzyni
gdzie mój awans xD?
To może ja zadam pytanie. Czy to prawda, że rzeczywisty drop legendarnych przedmiotów został znacznie powiększony?
Ostatnim razem jak grałęm to nie tyle, że dropł bardzo rzadko, a dropiły mi itemy przeznaczone do "salvage"
Teoretycznie został zwiększony, ale ja tego nie widzę. Dzisiaj np. 7 runów na T3 i poleciały 3 legendy... Wydałem 500 odłamków na kołczan u Kadali i też nic...
Czyli wygląda na to, że Diablo 3 mimo że jest przyjemną grą na zawsze pozostanie zapamiętane jako jedyna gra blizzarda, którą została wypuszczoan do sprzedaży jako "Beta". Chociaż jakby się tak zastanowić to z Diablo 2 też były problemy kiedy wyszło.
Co do drop legend to się nie zgodzę. Od kiedy rzekomo pozostawili dropa x2 po event'cie Przed tym praktycznie nic mi nie leciało, w trakcie tego event'u gdzie oficjalnie był drop x2 to leciało mi nawet 40 legend/dzień a dużo nie grałem. Od kiedy buffa zdjęli a dropa rzekomo zostawili nie leci mi aż tak jak w trakcie event'u ale widać meeega poprawę. A co do "a dropiły mi itemy przeznaczone do "salvage" - to teraz większość jest dalej taka jest bo oni zwiększyli ogólną SZANSE na drop legend a nie JAKOŚĆ wypadających legend. Co do Kadali to mogę ci powiedzieć to samo co BLI$$ "RNG". (Ostatnio próbowałem zdobyć rękawice to średnio co 80 odłamków legenda mi leciała, teraz próbowałem kołczan to na ponad 2000 odłamków tylko 1 legenda...)
Laddery potwierdzone na targach E3, link do tweet'a:
https://twitter.com/joshmosq/status/476071592544727040/photo/1
@bo to jest żart sytuacyjny
To, że laddery będą wiadomo od dawna po wypowiedziach CM'ów. Przydałyby się konkretne terminy
Usunięcie legendarnych matsów troszkę zbyt pochopne, chociaż wyjdzie w praniu
Kiedy ten patch wchodzi ?
Edit:
A spoko, już przeczytałem
//
Increased the drop rate of all class-specific Set items
Nie wiem czy to dobry pomysł, bo akurat części setu Marduera często mi lecą.
Ehhh... szkoda słów. Tym usunięciem matsów popsuli (ładnie mówiąc) całą zabawę. Wiele razy się denerwowałem, że nie leci i tyle czasu farmie ale to jednak było jakieś zajęcie.. Teraz tylko lvl up klasę i full leg gear w 2min... i to nawet niezły...
Trochę smutno mi że usunęli legendarne składniki - fajnie mi się je zbierało. Mam nadzieję że Blizzard wie co robi i gracze będą mieli przyjemniejszą rozgrywkę.
Dla mnie jako monka, crafcenie setów to była istna męka, ze względu na fakt, że musiałem każdy przedmiot dopasować jednym resem do pozostałych, więc RNG było dla mnie "niemiłe".
Co do zmian mnisich setów... cóż, w końcu widać jakiś postęp, monk dostaje - pośrednio - zasłużonego buffa. Z tego co zdążyłem przeczytać na US forum, niestety te obrażenia nie scalują się z % ele dmg. Niemniej jednak, mam odłożone wszystkie przedmioty, a jutro testuję jak to wychodzi w praniu, bo w głowie mam pomysł na 2 buildy, odpowiednio pod set 1000 Burz oraz 3 party Sunwuko/Ina. Dam znać jak to wygląda.
Ciekawe czy te materiały będą dalej dropić jako 'sposób na zarobek' ...
W sumie byłaby to nawet ciekawa (lepsza) opcja dla zbieraczy, którzy sprzedają wszystko, nawet białe (np. ja xD)