Diablo 3 - dyskusja ogólna

mozesz dac link od blizza? dzieki z gory

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/14058735855

Ponawiam pytanko, czy laddery będą tylko dla ludzi z dodatkiem?

Na 99,9% ladery będą tylko dla ludzi z dodatkiem. Nikt chyba o takie rzeczy nie pytał a ladery miały być częścią ROS.

Dziwnie zrobili z tym dodatkiem, gra jest jak długie demo, w innych grach bez dodatku jest endgame a tu takie nico, mogliby chociaż zlecania czy coś dać.

W WoWie jest zabieg identyczny, niby możesz grać ale wszystko co najnowsze mają tylko Ci co zapłacili za to.

Ale teraz tobie nic innego nie pozostaje, jak albo przestać grać, albo kupić dodatek. I tak zarobili, a tak mogą jeszcze więcej. Jest dużo promocji, dzięki czemu "i wilk syty, i owca cała"

Wiedziałem od początku, że wielu rzeczy nie będę miał dostępnych, ale mogliby jakieś urozmaicenie wprowadzić endgamowe(kiedyś można było dropić itemy i bawić się na ah), albo chociaż przy włączaniu usunąć logo RoS zmienić na classic i z ekwipunku pozbyć się krwawych kryształów, w wowie jak nie masz dodatku to na wersji której posiadasz masz jakiś endgame a tutaj kampania którą przechodzi się szybko i żmudne dolevelowanie do 60.

No widziałem, że jeszcze w sierpniu pogram ;) No cóż, jutro odpalam DH i lecimy z riftami.

Troche szkoda, że bez sezonów, ale chociaż te nowe rifty się ogarnie :P

Rozumiem, że moja postać, która od dawien dawna sobie istnieje na dniach zostanie wspaniałomyślnie usunięta, bym mógł grać od nowa i od nowa cieszyć się zdobywanie legend, golda i paragonów?

Nie

No i zasysa się update... ponad 12 GB, wtf:D

A mi nie zasysa właśnie nic. Do gry mogę wejść normalnie, a patcha nie ma

Zaktualizowało się. "Zaktualizowano do wersji 2.1.0.26451".

Edit: Buahuahua, coś im się walnęło i po odpaleniu gry, wywaliło, że jest wymagana aktualizacja i.... launcher cofnął update do 2.0.6:D

Póki co to jest do ameryki. Mam nadzieję, że patch mi się pobrał już wcześniej

Co za bullshit, patch w europie jutro o 13

Jeśli masz zaznaczoną odpowiednią opcję, to się pobrał. Sprawdź folder Diablo III\Updates. U mnie są tam 2 spore pliki, które dzisiaj się obrały.

Opcję mam zaznaczoną, ale pobrało mi się po przejściu na amerykę

Jezu.... Co wczoraj typ na streamie pokazał z 2.1 .... :D w 2h 3 plecaki legendow a najlepsze są goblin rifty +50% z passywa golda , gem z dropem golda , itemki na gold = 5min 70kk :D kasy lol . Coś czuje że jak zwykle blizzard się po fakcie kapnie ze coś jest nie tak :D .

Patch śmiga, fire wizard - mega, mega zmiany :)

Jak wejść w te nowe szczeliny?