Diablo 3 - dyskusja ogólna

Hie hie, ja takim czymś czyszcze t3 na lajcie, a że gram dla przyjemności to T4 nie próbowałem http://eu.battle.net/d3/pl/profile/ujoker-2560/hero/23082811

nie jest przypadkiem tak że skille bazujące na wdmg biorą staty z main handa i w takim przypadku nie lepiej byłoby zmienić bronie w ręce?

Gracie na HC czy Softcorze na sezonach i kim zamierzacie grać? :P

Przy moim internecie raczej zostaje mi tylko SC :). Jak pisałem wyżej planuję Szamanem, ale wchodzi w grę jeszcze Barbarzyńca.

Jutro skoczę do media expertu, może znajdę :D, jutro startują sezony? Fire Crusader to dobry pomysł?

Endgame bez dodatku nie istnieje, więc zapewni ci tyle zabawy, ile będzie ci się chciało grindować ;d

hubcert ja sie tam nie znam ale crusadera sie pod holy robi :P

Właśnie przypadkiem jedna z moich broni została zniszczona przez kowala :D czas zmian nadszedł..

Jak to zniszczona?

Zakładałem dla próby 2h ajtem i moja żółta broń była w eq. Poszedłem do kowala, bo akurat byłem po rifcie i zanim mrugnąłem to przemieliłem wszystko :D

No i tak wyszło, że zostałem z dildo w rękach :<

Myślałem, że rolowałeś u mistyczki i ci zniszczyła :D

Kurde, ale monk jest teraz mocny (czytaj równy innym klasom). Nie mam skompletowanego gear'u pod Holy Sunwuko, a GR 25+ idą jak zabawa. Niech tylko dorwę Flying Dragon'a, wycrafcę socket w Jedności i dorwę dobre gemy!

Tiaa...już mi się profil zaktualizował :Dhttp://eu.battle.net/d3/pl/profile/ujoker-2560/hero/23082811

Wie ktoś może gdzie najszybciej można znaleść gobliny? Z góry dzięki :3

Powtórzę się, dziękuję Blizzard, w końcu monk działa jak należy.

Ktoś mnie może wyjaśnić co się stało z goblinami ?
Jak wszedł patch , zabiłem dwie grupy (4 gobliny aktualnie) otworzył się portal i... Moje pejsy zaczeły wariować, a oczy błyszczeć. No to co. Agonia poz.2 farma. Zabiłem 20 goblinów, żaden nie puścił portalu. Robie podejście nr 11 chodze, chodze patrze, tęczowy goblin. Zabiłem, poleciał portal do pony lvl. Ok spoko zrobiłem, reset. (I tu uwaga meritum) nastepne 10 podejść nie było tam goblinów w ogóle. Zero, null. I moje pytanie jest takie. Co się do cholery stało ?

Nerf poszedł na sale agonii :c

Niestety "#PotwierdzoneInfo" z ninja nerfem agonii i goblinami ;/ Miałem nadzieję lekko nałapać golda na sezonach :P ps. ktoś coś odnośnie mojego ostatniego postu^^?

Ja wczoraj dorwalem się do skarbca goblinów. 120kk Golda, 3 legendy w tym jedna setowka i w uj cesarskich klejnotów. Na razie swoim DH zrobiłem rifta na 28 poziome, ale jeszcze sporo zmian w EQ. Tasker i Theo :wub:

Wysłane z mojego ASUS Zenfone 5

Mówicie że monk poprawiony? No to się już pogubiłem kim by tu na sezonach grać :/

To już dziś *.*. Mam nadzieje że nie będzie żadnej obsuwy.