nocka z diablo
Diablo 3 - dyskusja ogólna
Ja nie zamierzam jakos smigac nadzwyczajnie na sezonach. Tak jak teraz, kiedy moge to pykne. Pewnie zagram dla odmiany Crusem/Barba/Monkiem. Ew, znow Wizzem.
Ja tak samo.
Najpierw planuje wymaksować swojego dh, a to tego potrzeba mi, takich itemów jak
Godzina Czarownic (Harrington na nowe rifty jest bezużyteczny ;/)
Tasker i Theo (Ponad 5k shardów i na oczy ich nie widzałem)
Amulet hellfire z dobrą pasywką
Kołczan... niby mam, ale staty tragiczne.
No i najgorsze... dorwać dobre pierścienie z socketami... Znów trzeba będzie farmić akt 1. Później pomyślę nad sezonami, choć całkiem możliwe, że zrobie tam wizza
http://eu.battle.net/d3/pl/profile/Calvex-2237/hero/42620913
Walić re-rolla w jedności ? W grze mam coś 470% obrażeń od kryta, więc jak walnę socketa i włożę gema to dps raczej się nie zmieni. A ciężko dorwać dobre pierścienie i to jeszcze z socketami
W sumie gdybym wyfarmić godzinę to tak czy siak doszłoby z 40% cd, a do tego w naszyjniku powinienem mieć +90%, więc doszłoby kolejne 20%.
http://eu.battle.net/d3/pl/profile/Bojler-2702/hero/41711530 tu jest moja postać
Moje pytanie jest takie, jakie przedmioty musial bym znaleźć żeby zrobić się jeszcze bardziej pod frost'a ? Jestem kompletnie zielony jeśli chodzi o wgłębianie się w tajniki przedmiotów.
Albo ewentualnie co jeszcze raz z rerolować. Tak się zastanawiałem na witalnością, ale nie jestem pewny
Calvex, większość ludzi robi teraz w Jedności socketa za CD. Ja tak zrobiłem ze swoim. Mam Agi (wiadomka), CC, Elite Dmg i socket'a właśnie
Jaki teraz jest max paragon ?
Max paragonu nie ma, ale najwiekszy jaki widzialem (nawet byl news na mmorpg) to 1000plvl
Chciałem grać krzyżowcem podczas sezonu, ale wydaje mi się że trochę odstaje od pozostałych i teraz nie wiem, mnich czy szaman, co polecacie bardziej?
Czemu odstaje? Bo ja się właśnie zastanawiałem monk\dh\cruss
no mam wszystko na 70 ze średnim eq i wydaje się jakoś powolny, zobacz też rekordy ze szczelin, słabo to wygląda.
Mam w planach na sezonach zagrać magiem, ale nie zbyt mam z nim obycie gdyż zazwyczaj grałem Dh, i tutaj moje pytanie czy teraz jednym opłacalnym buildem jest robienie go pod fire. Na co zwrócić uwagę podczas grania magiem, jakie mniej więcej itemy muszę posiadać i na jakie skille zwracać uwagę.
rzucasz hydre, iluzja (wez pasyw do iluzji) i spamujesz to ile wlezie.
Tak jak przed patchem (gralem dawno) zdarzalo mi sie umierac na t3, tak teraz po prostu stoje i spamuje. Moja zbroja z 20 czy 30% zwiekszonym kazdym fire dmg sie usmiecha
teraz już sam nie wiem może ten krzyżowiec, ten nowy set jest niezły, a na mnicha narzekają.
Mnich dostał niezłego buffa, jednak już nawet po statach widać że solo crusader ledwie osiąga 36 poziom grifta podczas gdy każda z innych klas ma wbity 38 a nawet i poziom.
Polecacie jakieś polskie klany? ;p
Siema
Ja mam pytanie z innej beczki. Czy da radę kupić podstawkę Diablo III(nowego) za SMS'a? Mam prawie 200zł na PLAY'u.
gra ktos z was jeszcze? ale tak cały czas od premiery ? ^^
Mi sie wydaje, ze dla wielu graczy sezony nie maja sensu a wytlumaczycie cos? jak skonczy sie sezon to moja postac hc wraca na normalna liste postaci hc? czy spada i jest postacia normalna ( nie hc )?
Ile na oko beda trwac sezony i tak szczczerze co w nich takiego fajnego? tak bez naciągania ?
No właśnie to jest głupie za miast pakować w jedną lub dwie postacie będzie trzeba katować sezony
Ja na sezonach nie zamierzam grać, skoro itemy season only nie dają żadnej przewagi nad innymi, to nie ma sensu - moim skromnym zdaniem - zaczynać. Po raz kolejny wymaxuję sobie monka i finito.