@Marcinshot na g2a.com jest możliwość kupna poszczególnych gier za sms, Diablo 3 kosztuje 233zł smsem.
Diablo 3 - dyskusja ogólna
Tak jak myslalem sezony = fail napisze to co napisalem na bnet
Dobra, wszystko fajnie ale blizzard troche źle zrobił z tymi sezonami.
Powinno się zacząć od ZERA kompletnego. Powiecie "ale przeciez nie ma kowala, skrytki, wszystko na nowo trzeba ulepszać"
No tak, ale blizzard zapomniał żeby wywalić z sezonów tryb przygodowy. Powinien być dostępny tak jak bylo przy premierze RoS czyli po przejsciu V aktu. A tak to każdy nabił 70 na jakimś bugu z kopalnią. Czyli tak naprawde te rankingi aktualnie sa o d*** rozbić !
wczoraj 3h od startu juz bylo 1000x 70lvl a 5h od startu padl juz maltael na t6
GG sezony takie fajne...
Jakim bugu z kopalnią? Byłem tam 2 razy, normalny quest, wpadły mi 3 kwadraty na 20 lvlu
W II akcie jest zlecenie gdzie gornik wyciaga skrzynke zlota z kopalni/kanionu. Idziesz tam zaczynasz to zlecenie, teleportujesz sie do miasta, czekasz, wracasz oddajesz i tyle. Moze to sfiksowali, nie wiem, ale powinien wpaść reset tego gówna.
W sumie jeżeli chodzi o sezony ja chce wbic tylko 70 żeby dostać transmog i tyle.
A najlepsze jest to że ten "trick" z tym zleceniem chyba istnieje od 27 kwietnia :/
O tym z kopalnią, słyszałem, widziałem, ale nie korzystałem, nie wiem czy już naprawili.
Bojler, to zlecenie "złoto górnika" dalej działa, z kumplem zrobiliśmy to +/- 80 razy i wbiliśmy 70 gdzieś wpół do 1 w nocy.
I my nie tepaliśmy się do miasta, lataliśmy jak idioci na TVI obok tego górnika bez eq i umieraliśmy na hita.
Czyżby kolejny dodatek w marcu 2015?
http://sklep.gametrade.pl/products/diablo-iii-sword-of-wisdom-pc?utm_source=gametrade.pl&utm_medium=productsCzyżby kolejny dodatek w marcu 2015?
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/13681678507?page=2#21
No i udało mi się Miało być farmienie bounties na normie a skończyło się w skarbcu
nvm już mam odpowiedź; można usunąć
No i udało mi się Miało być farmienie bounties na normie a skończyło się w skarbcu http://scr.hu/2xi6/r8cgm
CO? To to jest jakieś fajne? ja wbiłem po 2 miesiacach przerwy na postac i wleciałem do skarbca na pierwszym goblinie
nic szczegulnego, ale kryształ wylecial co za kazde zabicie daje 25% szans na wysyp złota
Mi na t6 polecialo ponad 120kk golda
Wysłane z mojego ASUS Zenfone 5
Ja śmigam mnich level 70
Crusader 70 (16) pod ogień z falangą (legendarna tarcza która mi wypadła podwaja mi falangę i dzięki temu zamiast trzech łuczników, mam sześć).
Ogólnie jest fajnie, do czasu aż popatrzysz na laddery. Malthael ubity na hardcorze T6 w 4 godziny. To jakiś żart? To miało zająć cały sezon, całe miesiące, a nie 4 godziny. Trochę to psuje odbiór całej gry (temat na głównym forum Diablo został już usunięty, przypadek?).
Btw. Też się dziwie, czemu tryb przygodowy jest dostępny od początku.
Jak dla mnie to nie ma sensu grać sezony bo żeby być gdzieś wysoko w ladderze trzeba grać 12h dziennie. Dodatkowo nie można mieć przedmiotów, które dropią tylko na sezonie na sc/hc po zakończeniu sezonu więc lipa bo tak to byłby jakiś sens na specjalne przedmioty. Ja zostane na sc i bedę koksił WD
"Dodatkowo nie można mieć przedmiotów, które dropią tylko na sezonie na sc/hc po zakończeniu sezonu więc lipa" - skąd takie info? z tego co mi wiadomo wszystko przechodzi na zwykły SC/HC razem z tym. Co do górnika tak jak ktoś pisał bierzesz i latasz jak głupi dookoła bo inaczej expa nie ma a padasz na hita. Więc działa tylko na SC. Co do Malta na T6 to co w tym trudnego? Nawet streamy dzisiaj były jak ubijali w 4. Wystarczyło, że nie dostałeś hita i biłeś to coś 20min... Nic naprawdę trudnego dla SC ale z tym HC to mnie zaskoczyłeś. Sam pociskam barbem na sezonie SC jak na razie nic konkretnego... Parę h po wbiciu 70 i już mega szybko leci mi T1 ale jeszcze żadnego klucza do GR ;/
Na T3 dropneły mi 3 klucze z rzędu xd
Dla mnie ladder jest idealną okazją do zrobienia nowej postaci i mam mega frajdę wbijać ponownie te niskie paragony, cieszyć się z każdej legendy. Jeżeli ktoś chce być best of the best to musi grać dużo. Wszędzie tak jest więc nie rozumiem spiny. Leczenie swoich kompleksów pozycją w rankingu jest bardzo dziwne.
Ja się bawię mega, jak już wspomniałem wcześniej. Nie szukam miejsca w top. Ale to przyzwyczajenie z diablo 2 raczej do ladderów.
To nie jest leczenie kompleksów tylko widzisz drogi kolego są gracze słabi, normalni i tacy, którzy chcą być najlepszymi. To jest kwestia charakteru i osobowości a nie leczenia kompleksów. Dla mnie nie wystarcza bycie przykładowo masterem w SC II czy diamentem w lolu tak samo mam w diablo i jest wielu takich graczy.
Po primo to nie jestem Twoim kolegą.
Co do tematu to masz rację, nie ma co ukrywać, że jeżeli ktoś chciał być w top1000 SC co do wbicia lvl'a to wyszedł wielki fail, sam byłem zawiedzony.
Malthaela z tego co wiem to wymasterowali pod względem skryptu jego ataku i sama walka trwała ponad godzinę.
To był pierwszy sezon, mam nadzieję że Blizzard wyciągnie wnioski na następne i że w drugim sezonie szanse będą naprawdę równe.