Uff... udało się socketa w rorgu znaleźć.Jeszcze tylko socket w amu, łuk z DMG od mrozu, godzina czarownic i można facerollować T6.W ciągu tego sezonu ubrałem się lepiej niż przez caly non-sezon Ciekaw jestem kiedy tylko on się skończy bo nie wiem czy nie będę wolał wymasterować swojego DH do perfekcji.
Mam ten łuk z dmg od zimna.
Z łukiem przebijam cap 2,84, bo mam coś 2,85 szybkości ataku
z kuszą przebijam cap 2,16, bo mam coś 2,17 szybkości ataku
Więc mieszczę się idealnie. Nawet nie muszę rozdawać punktów z paragonu do att.speed.
Porobiłem kilka testów na Królu Szkieletów. Od razu dodam, że biły same wieżyczki i pety. Nie używałem żadnych innych skilli.
Mój łuk użyty do testów.

Szybkość ataku 2.85
DPS - 155,6 mln/sekundę
Kusza użyta do testów

Szybkość ataku 2.17
DPS - 177.2 mln/sekundę
Porobiłem kilka testów i kusza, mimo wolniejszego ataku, zawsze miała większy dps. Do tego kusza ma 10% cdr. Co jest mega przydatne u DH.
A zmieniając temat... moim zdaniem powinni dodać do zwykłych riftów nowe poziomy. Chodzi mi o t7, t8, t9, czy t10. Aktualnie t6 jest tak żałośnie łatwe, że robię je w 6-7 minut.
W ogóle wczoraj wszedłem na Grifta 32 poziom i co najlepsze to zapomniałem potki do hp
Na szczęście 32 poziom nie jest zbyt wymagający i na lajcie udało się go zrobić
Zostało mi jeszcze chyba z 4 czy 5 min do końca.

Nie pytajcie na czym gram
Dodam, że w walce mam 10-25 fps. Jak z gildią robimy rifty to fps często spada poniżej 10
Wszystko ustawione na minimum, do tego rozdzielczość 1024x768 ![:D]()