No to nie grasz dla osiągów tylko dla funu.
Składasz jakieś śmięszne buildy na T2 i bawisz się grą.
No to nie grasz dla osiągów tylko dla funu.
Składasz jakieś śmięszne buildy na T2 i bawisz się grą.
Ale czy to nie szukanie rozrywki na siłe w tym momencie?
Nie gram aktywnie, wbijam co patch, kompletuję najlepszy możliwy ekwipunek (w przypadku 2.1.1 pominąłem amulet, bo zwyczajnie nie chciało mi się go crafcić), zostawiam grę do kolejnego update.
Ale czy to nie szukanie rozrywki na siłe w tym momencie?
O to właśnie chodzi w grach. Czemu się tak dziwisz?
A dziwie się bo równocześnie twierdzicie iż w grze nie ma co robić, ale jednak coś paradoksalnie tam robicie
Sam staram się wrócić, ale cały czas coś mnie odciąga nie wiem czemu... może te pustki w grze?
pustki w grze, dobre haha
nie no stary jak Cie odciąga to nie graj, gra jest po to żeby sprawiac przyjemność, jak tego nie robi to po cholere na siłe?
jak nie miałem dodatku - bawiłem sie świetnie, co prawda wszystko szło powolnie ale sobie jakoś sam wbijałem level na roznych postaciach, bo postanowilem ze przed kupnem dodatku chce mieć pare wbitych na max. Po zakupie dodatku widze że był to masochizm z tej perspektywy, mimo ze wtedy i tak fajnie sie bawiłem, no i teraz też sie fajnie bawie, jako niedzielny gracz pewnie jeszcze bede sie bawił długo bo nie należe do ludzi którzy w jeden dzień robią powyżej 10000 odłamków i płaczą że nic nie padło i juz w tej grze nie ma co robić...
Na horyzoncie jakis sensowny dodatek lub update? Bo diabolo kurzy sie 4 miesic...
Grają, bo pewnie szkoda się przyznać iż zmarnowali hajs na produkt, który blizzard ma głęboko gdzieś. Naprawdę po ubraniu postaci, wylevelowaniu gemów legendarnych nie ma już nic do roboty, z tego względu iż każda klasa ma 1 - maksymalnie 2 grywalne buildy, co znowu jest przyczyną totalnej nudy,
Gram aktywnie na zmianę z CS:GO albo Hotsem - zależy na co jest ochota . 600 paragon na sezonie pyknął i lecimy do 700, może się wyrobię
A co najlepsze nadal mam fun bo mimo ponad 400h na sezonie nadal nie mogę znaleźć dwóch itemków z rollami, które by mnie interesowały
Jeżeli ktoś mówi, że nie ma co robić to chyba nie grał w Diablo 2, gdzie nie było praktycznie nic i ludzie grali. Sam grałem parę lat na BN. W D3 jest co robić. Bounties, rifty, grifty, expienie kumpli, grifty pod rekord, testowanie alternatywnych buildów A jak ktoś płacze, że się nudzi to niech gra w jakieś stricte MMO typu WoW pełne eventów itp. Diablo albo się lubi, albo hejtuje.
Będzie trzeba wrócić do diabełka w oczekiwaniu na tree of savior/ lineage eternal/ lost ark online
Sezony jak najbardziej w pełni odpowiadają moim wymaganiom co do długości. Tak jak było w diablo 2. Jest cudnie!! Pół roku, nawet do roku jeden sezon. W tyle ta gra się zaczyna nudzić i dzięki temu będę w nią grał przez wiele lat
Już ostrzę pazury na 3 luty !
http://www.diablofans.com/news/48294-season-1-ending-date Takie tam
Ops, nie zauważyłem, że już ktoś napisał ;_; post do usunięcia
A rozwiązali jakoś może już te problemy związane z padaniem postaci w trybie HC przez lag serwera? jak to teraz wygląda?
Powiem tak - kilka dni temu expiłem postać na HC, żeby wbić achievy. Przeszedłem całą kampanię + trochę zagrałem tryb przygodowy. DC z nie swojej winy (rozłączenie przez router) nie spotkałem już bardzo dawno. Obecnie na tej postaci mam ponad 25h gry i pykam dalej.
Miał by ktoś ochotę wbić mi kilka lvli na HC?
Moge z Toba pograc fabularna czesc, gdyz takze mam ochote pograc hc.
Jesli jestes zainteresowany Bogurodzica#2936
Miał by ktoś ochotę wbić mi kilka lvli na HC?
Sezonowa postać?
normal
Ktoś ma może jakąs gildie? Kupilem dodatek i pogrywam sobie od czasu do czasu.
Tragedia co w tej grze się dzieje. Nie grałem w Diablo prawie 2 miesiące, dziś wszedłem na chwilę, zrobiłem rifta do 70% i wyszedłem, bo takie nudy.
Patch 2.1.2 miał być przed świętami. Mamy styczeń i nadal nie ma żadnej informacji...
Wiadomo już coś, kiedy wychodzi patch?