Diablo 3 - dyskusja ogólna

Wiadomo już coś, kiedy wychodzi patch?

Podejrzewam, że wraz z rozpoczęciem nowego sezonu.

Mam nadzieję, że patch wyjdzie na początku lutego, miło byłoby pograć w ferie.

Wydaje mi się, że patrz wyjdzie przed sezonem, żeby ludzie sobie przetestowali i takie tam. Tak było też z patchem przed poprzednim sezonem o ile dobrze pamiętam

Ludzie na forum plotkują, że będzie zakończenie sezonu wraz z nowym patchem a tydzień po nim nowy sezon aby poukładać itemki z sezonu i przygotować się :)

Dokładnie, to będzie najbardziej rozsądna data według mnie - nowy sezon to idealny dzień by wprowadzić wraz z nim patcha, bądź 2-3 dni przed sezonem patch by się z nim oswoić.

Patch 2.1.2 nic Ci nie da do roboty, procz zdobyciem nowych itemow w ktorych bedzie smigal kazdy.

Wiem, wiem, ale wolałbym żeby dali teraz patcha, bo przynajmniej przez 2 tygodnie miałbym w co grać, a później uciekam na gta 5.

Ogólnie, to co Blizzard wyprawia z Diablo, to jakiś żart. Oni przygotowują się do tego 2.1.2 jakby, to był dodatek, a ten patch jedynie sztucznie przedłuża end-game, dodaje 2 gemy, lekko balansuje niektóre klasy i otwiera 2 sezon który mnie nie interesuje.

Robią patcha od listopada, ludzie po miesiącu będą mieć starożytne przedmioty i co ? Następny patch znów za pół roku, a przez 4 miesiące będą testować go na PTR ?

Siema,mam pytanie... Jeżeli posiadam Diab(o)lo z dodatkiem a mój kolega nie ( PS3 ) czy mogę z nim grać?

Siema,mam pytanie... Jeżeli posiadam Diab(o)lo z dodatkiem a mój kolega nie ( PS3 ) czy mogę z nim grać?

Możesz do dodatku potem będziesz musiał grać sam albo poczekać aż kumpel załatwi sobie dodatek. ;p

Wiem, wiem, ale wolałbym żeby dali teraz patcha, bo przynajmniej przez 2 tygodnie miałbym w co grać, a później uciekam na gta 5.Ogólnie, to co Blizzard wyprawia z Diablo, to jakiś żart. Oni przygotowują się do tego 2.1.2 jakby, to był dodatek, a ten patch jedynie sztucznie przedłuża end-game, dodaje 2 gemy, lekko balansuje niektóre klasy i otwiera 2 sezon który mnie nie interesuje.Robią patcha od listopada, ludzie po miesiącu będą mieć starożytne przedmioty i co ? Następny patch znów za pół roku, a przez 4 miesiące będą testować go na PTR ?

To co napisałeś jest smutne, ale prawdziwe. Praca developerów nad tą grą to jakaś kpina. Co więcej gra ma spadki FPS itp itd. A ten cały patch to również porażka... ale co my możemy...

Czyli 2.1.2 przed zakończeniem 1 sezonu jeszcze się pojawi!

http://eu.battle.net/d3/pl/forum/topic/13124235401

A ja już czekam na koniec tego sezonu :/

http://scr.hu/4xc7/xna0w
http://scr.hu/4xc7/4gbjf

Tyle, ile zwykle - dwa, trzy tygodnie. Nie ma tu co spodziewać się cudów, jedynie co zmieni patch 2.1.2 to parę buildów.

Ja czekam na nowy sezon by popykać nową postacią. Może monk, crus... hm...

Patch 2.1.2 wychodzi w następną środę

Zawsze mnie uprzedzą z newsami... Jesteście jak guru ;_;

Ja czekam na patch głównie po to, żeby w końcu pograć monkiem. Podobno barb ma się teraz sprawdzać gorzej, to prawda?

Siema mam pytanie chce kupić diablo 3 soul reaper z battle tag ale moje pytanie brzmi ile musiałbym tak naprawdę zapłacić za wszystko czyli za podstawową wersje plus diablo 3 soul reaper w postaciach złotówek i czy jak wykupie wersje to czy mam na zawsze dostęp do grania czy będę musiał płacić co miesiąc ileś kasy żeby grać dalej jak jest w wowie ;) dziękuje za odpowiedz i życzę miłego dnia wszystkim

Diablo 3 + Ros jest grą B2P. Czyli płacisz raz i grasz do oporu.

a ile musiałbym zapłacić razem za 2 wersje razem za samo diablo 3 + soul reaper w Eur ale po naszemu po polskiemu pytam się ponieważ widzę żeby grać w diablo 3 soul reaper muszę posiadać diablo 3 ale ja tej pierwszej wer nie posiadam.

a ile musiałbym zapłacić razem za 2 wersje razem za samo diablo 3 + soul reaper w Eur ale po naszemu po polskiemu pytam się ponieważ widzę żeby grać w diablo 3 soul reaper muszę posiadać diablo 3 ale ja tej pierwszej wer nie posiadam.

oczy krwawią.. no ale.. ja kupiłem D3 + RoS za niecałe 155zł na allegro.. ale poszukaj gdzieś może taniej kupisz.. a jeśli chodzi w € to coś koło 80€ na battle.net cię wyjdzie czyli chyba coś koło 320zł.. jeśli dobrze liczę..

Nie soul reaper tylko reaper of souls

Jak zwykle nie ogarniam tematu.

Patch jest, to wiemy, co daje - też wiemy. Chociaż zastanawiają mnie co dają te "nowe" legendy? Ktoś już coś dropnął?

Kiedy wchodzi nowy sezon?

Kiedy wchodzi nowy sezon?

Podobno 3 lutego wystartuje 2 sezon, ale to chyba nie jest jeszcze oficjalnie potwierdzone.