Monk po patch'u dziwny, ale zdecydowanie mocniejszy. Bez większych problemów latam sobie na GR 40+.
Diablo 3 - dyskusja ogólna
Ktoś się orientuje kiedy zakonczenie sezonu ?
Nie miałem ostatnio w co popykać, lightning wizardzie nadchodzę.
Jest niesamowicie! Przez zwiększenie zagęszczenia mobów gra się o wiele przyjemniej. DH, który w końcu wymaga mózgu jest super
Czas farmić ten itemek dla monka który zwiększa obrażenia od ekplodujacej dłoni
Frozen monk ftw!
Przez zwiększenie zagęszczenia mobów gra się o wiele przyjemniej.
Czekaj co? Tak jest na prawdę? Ktoś potwierdzi? Nie słyszałem o tym
Jeżeli chodzi o to zagęszczenie potworów w Riftach, zdecydowanie potwierdzam. Widać różnicę.
Komputer czasem nie wyrabia, taaak
a ktos widzial te starozytne eq?
Zrobiłem kilkanaście obrotów po riftach i nic nie wypadło. Pewnie mam pecha po prostu :<
O proszę. Nigdy nie mam szczęścia w D3, nawet nie mogę dobrego setu złożyć bo ciągle jakieś inne pierdołki lecą, które w ogóle nie są mi potrzebne... A spytam, duża jest różnica między legendą a starożytną legendą?
Taka opcja byłaby dobry, gdyby acienty były od samego początku, a szansa na ich wydropienie dużo niższa.
Noo, taką różnice w dpsie to się odczuje. Czyli mamy kilkakrotnie więcej farmienia. Małe urozmaicenie, zanim wprowadzą coś nowego/sensownego.
Ciekaw jestem kiedy zapowiedzą kolejny dodatek. Czy sądzisz, że będą chcieli zrobić D4? (sugeruje się jedną z ostatnich scen po zabiciu Maltaela)
Trochę to już oklepane się robi. Zabij diablo, pojawia się ktoś wyżej niż diablo, zabij go, diablo staje się wolny i mamy powtórkę z rozrywki
Skoro mówisz, że 3 jest ostatnią częścią, to czuje, że na jeszcze jednym dodatku się nie skończy.
Czyżby ta sama śpiewka i Diablo posiądzie ciało i duszę kolejnej osoby która go "zabiła"? (poza Leah, ale ta bawiła się z kamieniem dusz). Jeśli tak, to będzie trochę lipa, bo jak można robić cały czas te same błędy przy próbie pokonania "najwyższego zła" ... >.<
Wbilem do gry, pogralem trochę dh i uważam że zmiany na plus. Tylko ze jak zobaczyłem ze całe EQ do wymiany to odechciało mi się grać. Poczekam na sezon 2 i pogram monkiem lub barbem
Diablo już zawstydził Jezusa. Pewnie nawet nikogo nie posiądzie. Po prostu kamień się zniszczył i się uwolnili.
Wtedy nie uwolni się tylko on, tylko cała ekipa z każdej części diablo (poza Mefistem. Tylko on jest zabity na amen). Aż ciekaw jestem na co wpadli.
Chodzi Ci o bliźniacze morza? Jeśli akcja rozgrywała by się tam, to przypadkiem nie wyszłaby nowa postać?
Ja uważam, że najbliższy dodatek nie da nam żadnej postaci. Nie rozumiem skąd taki tok rozumowania, że skoro dodatek to i postać, chociaż po Blizzardzie nic nie wiadomo, a nowa postać sprawiłaby, że "chwilowcy" wbili by max lvl nową postacią i płakali, że nie ma co robić itp.
PS. Blizzard mnie jednak kocha. Starożytna godzinka