i co juz dropnales skoro takie easy? ile ich masz? bo mi dzisiaj 10 dropło ale słabe to poszły na siare
marne prowo. Zapewne gdyby nadal było ah, to byłbyś bogaty ![:v]()
Calvex, niech bedzie zapewne 4%.Teraz dodajmy RNG i fakt, ze musi to byc Ancient (mowie o item capie postaci) to Ci daje... hmm... jakas notacja wykladnicza z ujemna potega by sie przydala.
Bez przesady z tymi starożytnymi
Aż takiego parcia na topke nie mam. Zresztą jak znam życie, to pogram jeszcze tym barbem z 2 tyg i na nowym sezonie zrobię dh, albo monka.
Ogólnie chodziło mi o to, że po spędzeniu ponad 300h na DH, to takiego Barba idzie ubrać dość szybko. Na DH trza było mieć taskery (2% drop), woh (2% drop), bombardier (5% drop), cały set z bonusem +15% do wartownika, ring z aktu 1, jordan lub unity i jakis naszyjnik. Ogolnie, wtedy dosc sporo czasu mi poszło, żeby takiego dh ubrać, a u barba ? Gram kilkanaście godzin z miejsca robie 34 gr (caly rift czyszcze w okolo 7 min, reszta to walka z bossem) no i wystarczyłby tylko piec, dzieki któremu pewnie zaatakowałbym +40. Unity mi szybko poleciał, pierścienia z aktu 1 nie trzeba, wystarczy set z dobrymi rollkami, narmy na szarże, jordan, piec i można śmigać na gr +40, gdzie u dh bez taskerów ludzie zatrzymywali się na gr36