Diablo 3 - dyskusja ogólna

Ktoś chętny wspólnie pograć?

ts321.zap-hosting.com:2027 Chętnie pogram z kimś w DIII i nie tylko siedzimy na TS w kilka-kilkanaście osób:)

Ogólnie chodziło mi o to, że po spędzeniu ponad 300h na DH, to takiego Barba idzie ubrać dość szybko. Na DH trza było mieć taskery (2% drop)

No nie mogę... oczy mi krwawią jak ktoś pisze takie bzdury. 2% drop... Jakieś badania, statystyki? Kpina.

PS. Chyba gry nie zaktualizowałeś skoro uważasz że na DH taskery.

Pozdro!

A potrafisz czytać ze zrozumieniem? Napisałem "trzeba było mieć" wiadomo że w patchu 2.1.2 wszystko się zmieniło i ta skóry są bezużyteczne

A co do drop rate to wszystko masz na disblofans

Ja tam tego zwiększonego dropa na rzadkie legendy nie odczułem. Gram od startu nowego patcha i jeszcze nic takiego nie spało. Od początku gry nawet Pieca czy kurkuri nie widziałem :)

Ja tam tego zwiększonego dropa na rzadkie legendy nie odczułem. Gram od startu nowego patcha i jeszcze nic takiego nie spało. Od początku gry nawet Pieca czy kurkuri nie widziałem

No wiesz :P najpierw musi polecieć ci legenda, później ta legenda musi być młotem 2h, no i tutaj masz jakieś 2 czy 4% szansy ze ten młot będzie piecem. Jednemu poleci za 4 runem, a drugi będzie maniaczyl dwa miesiące i pieca nie spotka

Co do starożytnych itemow, to niby jest 30% szansy ze legenda będzie starożytna.

Ja to odczułem, bo miota mi legendami jak szatan w popularnym filmiku lawetą. Szkoda, że 95% z nich to crapy, a już szczególnie cztery pod rząd w przeciągu 2 dni amulet Sunwuko i każdy fatalnie zrollowany. Już nie będę narzekał na RNG, bo kmwtw : D...

To ta lista legend, o której była mowa: http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-general-forums/diablo-iii-general-discussion/87513-legendary-roll-percentages-torment-difficulty

Dzisiaj poleciały mi pierwsze taskery po wyjściu ROS :D słabe ale jednak, a co dropu to jak piszą zależy... Mi na barbarzyńcy na początku 1 sezonu zaraz po wbiciu 70lvl pierwsza legenda jaka wyleciała to właśnie broń, właściwie to bława a dokładniej to PIEC i to nie byle jaki a bardzooo dobry :D:D:D:D

Dobra, poleciały mi dzisiaj 2 kolejne amulety Sunwuko z czego jeden (w końcu) dobry. 6 amuletów w 3 dni, gdzie od wyjścia RoS'a do ostatniego patcha miałem łącznie tylko 3. RNG to RNG : D...

Czasem los się uśmiecha...

Około 2 tygodnie temu zacząłem grać na sezonie (żeby zaliczyć transmogryfikację naramianników i hełmu)

Wbiłem 70 poziom i poszedłem prawie goły trochę pograć...

Wybrałem poziom trudności zaledwie wysoki...

i ze zwykłej skrzynki... nawet nie olśniewającej...

Dropnał mi Bezlitośnik z 30%...

----->
http://eu.battle.net/d3/pl/item/remorseless

Niemalże na początku gry... taki sprzęt... teraz przy elitkach biega dookoła mnie 6 starożytnych...

@Gratulacje:D i to jest właśnie najlepsze, nigdy nie wiesz gdzie szczęście Cię dopadnie.

A mi dalej nic nie wydropiło!!
>: (

Wróć do gry, bo mi musisz wydropić jeszcze 3 itemki na Wiza : D

A na monku nie lecą ładne ancienty :(

SoJ pod fire, Żarowa i dobry amulet z fire :v

Jest okej, poluje na starożytny full set marudera - już parę części się udało, do tego jeszcze starożytne etrayu, bombardier, rorg i będę spełniony ;)

@edit : a no i jeszcze żniwiarze z 6cc

Chwila przerwy, bo sesja. Więc pewnie pogram coś jak wyjdzie nowy sezon :P

Olej sesje i chodź grać xD

No mogliby wprowadzić legendę która umożliwia robienie socketow w biżuterii.

8 blood thiefów, czyli jak ubrać barbariana w jednym rifcie :D

Yeah, udało się wbić w top1000 na finiszu. W sumie dałbym radę nawet 42, a z full ancient gearem może i wyżej ^^

http://scr.hu/4xc7/c3dl8