Mi od początku Seasonów nic ciekawego na Monku nie dropi. Po wprowadzeniu patcha również. Poczekam do drugiego sezonu, bo to jest jakaś kpina.
Diablo 3 - dyskusja ogólna
A mnie wczoraj poleciała fajna Wonna Pochodnia, dokładnie takie affixy jakich potrzebowałem, szkoda, że nie ancient bo już taką jedną mam
No ja mam identyczną sytuacje co Slod. Nic wydropić nie idzię, nic co by mi pod build pasowało. Czekam na nowy sezon i może dopisze mi szczęście, bo tak to podchodzi pod patologię :/
A ja mam takie pytanie: ile godzin macie przegranych, że mówicie, że nic wam nie leci?
Też mnie to ciekawi 100?
PS. Lecimy dalej z rekordami! ranking 873 DH Solo sezon /GR 42
@ up gratulacje
Jak myślicie dałoby się zrobić wizza pod lodowe hydry? Taskery, iskorwnik, ta czapka z novą.
Spróbuj tego buildu - jest w nim trochę tego o czym, mówisz :
http://www.diablofans.com/builds/29373-electrocute-frost-hydras-2-1-2
Ciekawy build, muszę tylko tego sparkera dorwać , velvet camaral mam nadzieje że kadala da. Ewentualnie można by było zrobić pure ice, z mirror ball i glacial spike.
Jaka klasa robi największy dps w single target?
Ja polecam BARBA sam nim teraz gram głównie solo i jest niesamowity
Jak coś : Drrama#2881
Od kiedy barb robi największy single dps ? Przecież on bossa bije przez 5 minut. Barb jest na ostatnim miejscu jeśli chodzi o dps na 1 target, bo jedynie czego używa to amoku, ale za to na mobach robi rzeź - głównie dzięki dzikiej szarzy.
Właśnie się dziwie, co za pierdoły mówicie. I ty, ajron o.0. Oczywiście, że barb robi najgorszy dps w single target, stąd moje pytanie, bo byłem ciekawy, jaka klasa była by dobra do party z nim, żeby to się jakoś zrównoważyło.
Bo monk nie jest aż tak bardzo słaby w single target, jak barb
A monka naprawili? Widziałem jak na test serwie zadawał obrażenia po 8 mld. Ale to chyba jakiś bug był
Tzn. Solo pykam 42/43 GR więc z Unity daję radę, czasami z lekka brakuje dmg i regenu, bo brakuje mi ancient broni z LPSS (life per spirit spent), co znacząco pomogłoby mi przetrwać w ciężkich chwilach, jednak tak jak Ajron wspomniał, survi wypada średnio (bez unity).
PS. Ajron, 40 GR to my zrobiliśmy w 9 minut, to na 45 zaczęły się takie problemy o ile dobrze pamiętam : D
Wiadomo, kiedy sezon się kończy już? :/
W końcu bym z klanem poorał GR'y.
PS. Nowy high score. top700 - GR42 solo w 12 minut.
4 luty prawdopodobnie
Ale pierdoły same... Najlepszą klasą w Single Target to Szaman pod Zoo. Warunek taki, że pety będą atakować jeden cel czyli rift guarda np. to na 39 RG zabiłem w 15 sekund jakoś. Wyżej nie doszedłem z Zoo bo mają za mało wytrzymałości.
No napisałem na 39 GR. Na 40 nie dawałem rady. Koleś na Twitchu doszedł do 42 z samym Zoo ale to dlatego, że ma Acient Kukuri ;p
Przymierzam się do zakupu, ale mam kilka pytań.
Jak wygląda teraz handel w diablo3?
Można handlować pomiędzy graczami?
Można handlować wszystkim?
Czy są jakieś ograniczenia?