Diablo 3 - dyskusja ogólna

Polecam dokładniej poczytać :)

Specifically, the following features will not apply to the European region:

Nie ma co płakać :)

Ha, tego się nie spodziewałem. Sama kosmetyka nie jest, aż taka straszna, aczkolwiek sam fakt wprowadzenia ISu do D3 jest dość komiczny. Czytając posy pod wpisem, mało komu się ten pomysl spodobał.

@Up. Na sam PTS pewnie nie, ale przy finalnym wyjściu już pewnie się pojawi.

No właśnie w finalnej wersji tego nie będzie bo jest to jak NA RAZIE na rynek azjatycki. Jeśli taki "boost" do doświadczenia będzie tylko i wyłącznie na nie-sezonie to mnie to nie razi.Gorzej jak to będzie również na sezonie to wtedy wychodzi z tego perfidne P2W :/

Blizz nie po to tyle wybuliłem, aby teraz nie móc w pełni cieszyć się grą, poe nie dość, że jest darmowe to nie ma żadnych exp boostów.

Czy ich do reszty pojebało?

Skoro wprowadzają is jak w mmo, to ja czekam na częste, duże updaty z nowym contentem :>

warn_ico.png
wulgaryzm ~ NS
to ja czekam na częste, duże updaty z nowym contentem :>

you made my day :lol:

A tak wracając do IS to mam nadzieję, że jak już zdecydują się wprowadzić w US i EU to zrezygnują z boosta. Cała reszta jest do przyjęcia i dużo osób naprawdę chciało mieć możliwość dokupienia miejsc na postacie lub w skrzyni skoro nie chcą dać za darmo... Jak wprowadzą exp boost to już w społecznościach nie będzie grup typu "speed T6 rifts 600+ paragon" (co moim zdaniem i tak jest bez sensu) tylko utrudnią grę nowym graczą i będzie "speed T6 rifts wymagany paragon Milion Pięćset Sto Dziewięćset Jeden "...

Jeśli wrzucą do IS coś jak w WoWie: "kup postać z 70 lvlem" (co w sumie i tak się robi w godzinę).

Imho będzie to świadczyło o kompletnym upadku gry jak dla mnie...

Boosty expa to w sumie też trochę kopnięcie tych wszystkic ludzi, którzy siedzą X godzin żeby dobić np ten 1000 paragon, a ktoś z boostem zrobi to w tydzień... ^^

Będą hejty jak zwykle, ale w sumie Ci co mają dość takiej polityki, to po prostu nie sprawdzają forów czy newsów, żeby sobie nie psuć nerwów. :)

Item shop może nie być taki znowu straszny, ale w obecnej sytuacji jak ludzie mają blizarda za zdzierce i po raz kolejny wytyka się wydawcy (i producentowi zresztą też), że traktuje Diablo jak niechciane dziecko (w sumie nic dziwnego, po ostatnich wynikach finansowych ogłoszonych na battle.net widać, że diablo nawet się tam nie znalazło...) to taki zabieg wcale nie poprawia sytuacji...

jak dla mnie stracenie gracza który spędził w grze 500h+ takimi głupimi działaniami jest totalnym upadkiem i intelektualnym i człowieczym, no ale kto kupił ten już nie zwróci hajs sie zgadza $$$$$$

jeżeli przemoc nie jest rozwiązaniem to znaczy ze uzywamy jej za mało, łapac za widły i pod siedzibe kurtyzan z blizzarda :D

Jeszcze nie wiecie dokładnie co będzie w tym IS, a już wyzywacie Blizzarda od najgorszych. Zchowajcie swój hejt do czasu aż nie wprowadzą IS do Europy, bo chwilowo ma to być tylko w Azji.

Nie ważne, że IS jeszcze nie ma. Gra miała być darmowa i tak powinno zostać, a wszystko co się pojawi powinno być ogół dostępne bez znaczenia czy to azja czy europa. Jak na razie sprawy idą w złym kierunki i zobaczymy co z tego wyjdzie ?

IS to mogliby sobie zrobic jakby diablo było darmowe, w takiej sytuacji to sie nazywa zwykła PAZERA

Wiecie co mnie bawi ? Takie myślenie typowego Onion Warriora... Nie ważne w jakiej sytuacji, czy to chodzi o politykę czy o grę.Zawsze coś będzie nie pasować. Był Tusk, było źle.Jest Kopacz, jest gorzej.A następny będzie jeszcze gorszy. ALE NIE HEJT POWER MUSI BYĆ.. A teraz przechodząc do gier... Czego wy od nich wymagacie ? 10 patchów na dzień ?.. A jeżeli ktoś zna jakąś PERFEKCYJNĄ firmę to prosze pisać :) Chętnie posłucham narzekań Polskich znawców i krytyków którym wiecznie nic nie pasuje i chcieli by wszystko.

@UP Takie firmy to EA i Ubisoft :) Ci drudzy w 15 min wypuszczają patch'a ,który coś poprawia ;D A potem patch'a dla wcześniejszego patch'a. Tu chodzi tylko o to ,że D3 miał być B2P, teraz okazuje się coś innego czyli B2P+Micro. Czekam aż będzie B2P+Micro+Premium :D

Z tego co pamiętam EA dostało nagrodę ''Złotej Kupy'' pewnie dlatego jest tak kochana i nie ma hejterów. A co do Diablo to czekam z niecierpliwością jak wyjdzie IS i wpakują do niego boosty expa itp :) Wtedy z czystą przyjemnością będę mógł pluć do zup Cebulowych pewnych osób którym się ten pomysł nie podoba. Nie będę pisać komentarzy typu ,, Nie podoba się to nie graj '' bo nie mają sensu ale niemiłosiernie irytuje mnie podejście pewnego grona osób do tej sprawy i nie tylko. Ale co można z tym zrobić ? wyśmiać i pozostawić im klawiaturę oraz forum MMO24/7.NET/NOlifeNOproblem. Oczywiście żeby wypisywali jakie do Diablo nie jest gówniane i co powinni zmienić. Po czym odpalą Tibią i powiedzą ..eh same gunwa teraz wychodzą...RZAL. Za moich czasów TO BYŁ hity synku. Żeśmy grali w 3 piksele na krzyż. TO były emocje Ci mówię.

Z poważaniem fan Onion Warriorów z reklamówką z biedronki.

warto kupić ? w poe troche czasu pograłem

Również grałem w PoE przed sozonem ..i dalej nie mogę zrozumieć dlaczego ludzie twierdzą, że PoE jest lepsze. Obecbie jest gorsze pod każdym względem .. IMO oczywiście.Żałuje każdej z 200 przegranych godzin :)

a w diablo też tyle rozkmin jest co do skilli umiejetnosci eq itp ?

W Diablo sytuacja ze skilami jest inna. Masz kilka buildów a skile masz od razu tylko dopierasz runy. A co do eq.. to nie kupisz za chaosy. Albo masz farta albo jesteś bogiem tej gry...Niektórzy w jedną noc wydropili cały set. A ja oczywiście od 4 dni dropie jedną tarczę :) #RNG

Jeszcze nadmienię..Diablo w przeciwieństwie do PoE nie dobija nas już na początku gry jeżeli chodzi o wygląda .. Wiem, że Hardcorowy gracze mają to w d*pie ale skoro ja gram w gry 4fun to nie bawi mnie latanie od 1 do 100 lva w szmatach:) #Kolejny+dlaD3

a z tankiem tez to wyglada jak w poe ? ze boss i tak cie na 1hita walnie ;d