Diablo 3 - dyskusja ogólna

Heh, to nieźle... A ja pare dni temu wróciłem do Diablo. Zrobiłem monka na sezonie i pewnie zanim skończę go ubrać, to sezon się skonczy xDW ogóle testował ktoś monka na pts ? Jak się sprawuje, dostał buffa czy kolejnego nerfa heh ?

Można powiedzieć że ani to ani to. Dostał po prostu większy wachlarz wyboru co do setów i ostatecznego buildu. Ogolnego nerfa na nim nie zauwazyłem jak już to bardziej buff :}

Mają dać znać 2 tygodnie przed zakończeniem 2 sezonu kiedy on nastąpi, no a później już wejdzie nowy patch tylko ciekaw jestem kiedy zakończą ten (znowu) zbugowany sezon 2 :v

No i jest znana data zakończenia 2 sezonu i rozpoczęcia 3. Jest jak obiecywali, drugi sezon nie trwał wieczność :D

No i jest znana data zakończenia 2 sezonu i rozpoczęcia 3. Jest jak obiecywali, drugi sezon nie trwał wieczność

A można prosić o dokładniejsze info?

A można prosić o dokładniejsze info?

Season 2 will be ending at the following dates and times for each region:

• North America: Sunday, April 5 @ 9:00 p.m. PDT
  • Europe: Sunday, April 5 @ 9:00 p.m. CEST
  • Asia: Sunday, April 5 @ 9:00 p.m. KST

Season 3 will be starting shortly after at the following dates and times for each region:

• North America: Friday, April 10 @ 6:00 p.m. PDT
  • Europe: Friday, April 10 @ 6:00 p.m. CEST
  • Asia: Friday, April 10 @ 6:00 p.m. KST

od 23 do 30 marca bonus 100% do Expa i Złota !!! :D

Do Loot'u by dali :v

Exp się zawsze przyda, ale gold już nie koniecznie ;P zamiast złota mogli dać na drop ;)

Boost ?! No i fajnie :D

100% :D mmm.... będzie grane :D

Średni event, ale ważne, że coś się dzieje. Szkoda, że dopiero na końcówkę sezonu, no ale cóż.

a ja sobie zrobię postać na HC ahh :D

Czyli nowy patch rusza na dniach hihi :v

Wiadomo coś oficjalnie o 2.2 już ? :)

Zależy co masz na myśli, Ryumari, date, czy zmiany jakie zajdą?

Wiadomo coś oficjalnie o 2.2 już ?

W ciągu dwóch tygodni wejdzie na serwer :)

Oczywiście chodziło mi o datę :)

Dzięki i pozdrawiam

Patch 2.2 wejdzie z zakończeniem 2 sezonu albo startem 3 na bank :)

5 Kwietnia zakonczenie sezonu 2, 6-7 kwietnia wprowadzenie 2.2, 10kwietnia -start sezonu 3. Dziękuje Do widzenia! :}

Jak tam 100% bonus XP, sporo paragonów Wam wpadło? :)