Diablo 3 - dyskusja ogólna

Gdyby paragony dawały coś więcej niż fame, to wbijałbym ich jeszcze więcej :D Aktualnie na evencie wpadło z 150 paragonów, słabiutko.

U mnie też nie za wiele. Z 460 na 515. Jeszcze na sezonie wbilem jakieś 180 paragonów. Gdybym grał cały czas na nie sezonie, to byłoby lepiej.

Nabazgrane ze smartfona.

Ja na sezonie sobie dobiłem z 300 na 400, więc całkiem przyjemny event :)

Paragony z sezonu przechodzą na standard? I co z itemkami z skrzynki?

Tak, doświadczenie z sezonu dodaje ci się do nie sezonu. Wszystkie przedmioty z sezonu dostajesz w postaci wiadomości w grze na nie sezonie. Możesz odebrać wszystko albo tylko to co chcesz, zależy od ciebie.

Ja mam 420 na nie sezonie i 420 na sezonie. Nic wielkiego ale pięknie wygląda dlatego dalej nie wbijałem paragonów.

Co do spekulacji i daty patcha to przecież już od dawna wszystko oficjalnie wiadomo. https://twitter.com/candlesan/status/579349683589410816

Patch wchodzi na servery dzisiaj dla wszystkich czy tylko dla NA?

Podobno dla wszystkich, tylko pytanie brzmi, kiedy dokładnie :D

Jakim cudem dziś ? Zawsze nowy patch wchodził w środę :) No nic, trzeba będzie monitorować sytuacje, ale i tak jestem pewny, że patch wejdzie jutro :P

Jakim cudem dziś ? Zawsze nowy patch wchodził w środę No nic, trzeba będzie monitorować sytuacje, ale i tak jestem pewny, że patch wejdzie jutro :PW

W sumie masz racje, nie wiem co sobie wkręciłem, że patch niby dzisiaj wejdzie :P

No powiem wam, że jest moc z tym pierścieniem :D

96008730435989914921.jpg

Wilk + fire na pierścieniu i na dh lecą hity po 1,2 mld.

Czyli powrót do d3 na jakieś 2 tygodnie lub tydzień.

@Edit jestem właśnie w trakcie gry i muszę powiedzieć żegnaj firebirdzie witaj tal rasho :D

Nie mam zbytnio czasu wejść do D3, dlatego zapytam tutaj. Jak sprawdza się Crus w 2,2?

Nie podoba mi się gameplay monka w nowym patch'u >.>.

Nigdy nie grałem crusem powyżej 32 lvl, ale widzę że ludzie pną się do góry rolandem, podobno radzi sobie teraz. Mnie jedynie cieszy w końcu jakaś alternatywa dla ciepłego ptaszora.

Patch patchem, ale poczekam z nim do sezonu. Nie wiem dlaczego, ale siedzenie i oglądanie streamów po patchu daje większy fun niż samo granie :o

W oczekiwaniu na sezon 3.

A brba jak zwykle zj***li , napaliłem się na niego atu bach kur... karwaszy nie dodali ;(

warn_ico.png
Wulgaryzmy ;(
~Leman

No te karwasze były lekko op ;)

Nabazgrane ze smartfona.

Drrama nie rozumiem trosze podejścia takich ludzi . Ludzie się bulwersują o to że nie da sie z zamkniętymi oczyma robić prawie 60 gr . Nowy brab ww dalej jest grywalny na 5x riftach i czyści je sobie dość bezstresowo nawet bez tych nowych karwaszy . Co do patacha fajnie że podkręcili wizza wreście zacznie być w miare grywalny

8.4.2015 r.

Barbs + Wizards 54
WDs 54
DH 53
Monks + Saders 52

I tak jest najmocniejszy (przynajmniej na razie, zobaczymy jak się rozwiną buildy), więc nie ma po co płakać : D.

Z tego co na twichu widziałęm to stary set nadal jest lepszy niestety ;/