kto jak kto, ale Crusader na Shield Bashe i setem Rolanda jes teraz imba OP
Diablo 3 - dyskusja ogólna
Witam. Piszę do was z pytaniem dotyczącym Diablo III. Posiadam podstawową wersję gry (RoS planuję kupić na dniach). Przeszedłem grę w trybie fabularnym i drugą postacią też trochę pograłem. Chciałbym się dowiedzieć, czy jest jeszcze coś do roboty w podstawowej wersji gry, kiedy już raz ukończyłem fabułę. Jak się przygotować do rozszerzenia gry? (np.wbijać innymi postaciami maksa?). Co to są te paragony? Wiem, że to podstawowe pytania, ale niestety nigdy nie grałem w legendarne Diablo II , postanowiłem swoją przygodę zacząć z Diablo III i stąd takie proste pytania. Przepraszam za kłopot. Pozdrawiam.
Witam. Piszę do was z pytaniem dotyczącym Diablo III. Posiadam podstawową wersję gry (RoS planuję kupić na dniach). Przeszedłem grę w trybie fabularnym i drugą postacią też trochę pograłem. Chciałbym się dowiedzieć, czy jest jeszcze coś do roboty w podstawowej wersji gry, kiedy już raz ukończyłem fabułę. Jak się przygotować do rozszerzenia gry? (np.wbijać innymi postaciami maksa?). Co to są te paragony? Wiem, że to podstawowe pytania, ale niestety nigdy nie grałem w legendarne Diablo II , postanowiłem swoją przygodę zacząć z Diablo III i stąd takie proste pytania. Przepraszam za kłopot. Pozdrawiam.
Hej Gengin.
W podstawowej wersji gry możesz zrobić kolejne postaci, albo przejść utworzonymi już wcześniej grę jeszcze raz na wyższym poziomie trudności. Jak się przygotować do rozszerzenia gry? Już jesteś przygotowany. Jeśli zakupisz RoS, to będziesz kontynuował zabawę w akcie V i do 70 poziomu.
"Paragony" to poziomy mistrzowskie, które zdobywasz za grę, gdy już wbijesz maksymalny, 70 poziom" - otrzymujesz za nie punkty, które przydzielasz, podwyższając tym samym statystyki postaci.
Jeśli masz jeszcze jakieś pytania - pytaj śmiało!
Czyli w RoS'ie cała zabawa polega na wbijaniu każdą postacią max lvl? Czy może cała rozgrywka ma może jakieś inne cele, za którymi dążą gracze?
ktos wgl wie o której ten s3 sie zaczyna ?!
Czyli w RoS'ie cała zabawa polega na wbijaniu każdą postacią max lvl? Czy może cała rozgrywka ma może jakieś inne cele, za którymi dążą gracze?
Można wbijać każdą postacią max lvl. Generalnie gracze biegają i zdobywają jak największe poziomy mistrzowskie, farmią jak najlepsze przedmioty i robią jak największe poziomy głębokich szczelin nefalemów (dostępne tylko w RoS w trybie Przygody).
Rozumiem Bo Diablo III podstawową wersję mam już od jakichś 5 miesięcy i pierwszy miesiąc fajnie się grało, ale potem jakoś nie ciągnęło mnie do ponownego uruchomienia. Dlatego ostatnio myślałem nad dokupieniem RoS'a, aby trochę się pobawić w świecie Diablo. Jednak jak to jest z graczami? Jakieś party idzie znaleźć chociaż w RoS'ie? Bo bez dodatku bardzo ciężko mi szło znalezienie party ;/
@3x up rifty, grifty, farma by mieć jak najlepszą postać
Testował ktoś nowy set na wizza bo mam już powoli podstawy na frost orba i się zastanawiam czy ma szanse z talrashą/firebirdem?
@Gengin, gry typu h'n's nie są dla wszystkich. Jeśli lubisz tłuc fale coraz to trudniejszych wrogów, ale niestety powtarzających się w wyglądzie i mechanice, to Diablo jest dla Ciebie. W grach tego typu, zazwyczaj chodzi o to, by zdobywać coraz to lepszy ekwipunek. W Diablo został dodany ranking, więc możesz też na cel obrać sobie rywalizacje z innymi. Pooglądaj sobie streamy i sam stwierdź, czy nudzi Cię to, czy nie.
@CicutaVenenum
Właśnie lubię gry typu h'n's z Diablo bardzo fajnie się bawiłem, tylko chyba właśnie dodatku mi brakowało. Myślę, że muszę dokupić RoS'a aby zasiąść na dłużej przy Diablo.
Dokładnie tak, bez RoS'a to nie gra
Wizard działa również całkiem dobrze z tal rasha+Magnum opus. Mianowicie rękawice,naramienniki,spodnie maguma. Reszta tal rashy + butki oczywiście na meteoryty. Pierścionki zamieniamy na PKW oraz jordan. Wtedy powstaje Combo wszystkiego co jest w tych buildach najlepsze!
Zaczynam przekonywać się do "nowego" monka. Jest duży potencjał. Brakuje mi zestawu ringów, anc FD i amu z socketem, a już spokojnie ciskam GR 45+ solo.
ktos wgl wie o której ten s3 sie zaczyna ?!
jutro raczej *dziś* o 18
Jakiś nowy sposób na szybkie wbicie 70 na trzeci sezon wynaleźli? Czy jak zwykle spam sal agonii?
Najlepszy sposób to poczekać do poniedziałku jak już wszyscy na T6 będą i wbić 70 w 45 minut #student #poleca.
zlecenia + rifty - 9h i wbity 70
W s2 z około 20lvl mnie i dwójke innych ludzi podexpił pewien koleś, więc było szybko. Jednak myślę, że nie zagram w tym sezonie, może tylko wbiję 70 dla nagród.
I jak tam panowie, sety złożone? Chwalcie się buildami.
Nataly set, 250 paragon