2 sety Fire birda + cały nowy set lecz tylko 1 cześć tal rashy. C:
Diablo 3 - dyskusja ogólna
Ja 130 paragon, 3 sety wyfarmione, tal rashy, bird i ten na archona. Do tego na spowolnienie czasu braknie mi tylko rękawic. Ogólnie, chyba wszystko co do wizza najlepsze udało mi się zdobyć, czuje się usatysfakcjonowany.
No ja wyfarmilem juz full ancient z maksymalnymi prawie statami tam pare % cryta itp brak. Multibox pomaga
Ja się zastanawiam tylko: albo jakie wy macie sposoby na farmienie itemów, albo ile gracie, że macie aż tyle. Ja mam niecałe 25h (o ile kojarzę; może być mniej) i raptem kilka losowych itemów z zestawów...
To zależy od farta, ale na samym dropie nie ujedziesz, warto skupiać się na krwawych
W 2 dni uzbierałem prawie wszystkei sety dla wizza + całkiem sporo legendarek.
No co do dropu ja np multibox, 4x wiecej legendarek jest co wybierac.
Per viam, nie gralem chyba przez 2 (max 3) ostatnie patche, nie pamietam. Bylby ktos tak mily i wymienil mi NAJWAZNIEJSZE zmiany? Takie kluczowe.
Tak, jak sam zauważyłeś Wizz jest w końcu viable A tak poważnie, nic się radykalnie nie zmieniło poza setami i niektórymi itemami, jak wrócisz to nie odczujesz różnicy : D.
Czy obecnie wyrollowanie socketa w broni nadal jest możliwe, czy trzeba użyć tego legendarnego przedmiotu?
Ta jest to możliwe, ale żeby osiągnąć jak najlepszą broń to ludzie i tak używają rubika.
Oficjalnie następny sezon został zrujnowany ciekawe kiedy będzie pierwszy porządny sezon....
Czemu, co sie stało bo nie cche mi sie szukac ;p
Jest bug dzięki któremu ludzie robiąc jednego rifta mogą wyciągnąć po 4-5 krwawych odłamków.
Haha, że ludziom chce się szukać i wykorzystywać takie bugi...
Już o tym słyszałem, nie skorzystam bo sobie popsuje zabawę z dążenia do wymarzonego buildu. Ciekawe co blizz na to, prawie jak bug w poprzednim sezonie, hmm a co będzie w sezonie 4?
Już nie narzekajcie, niemożliwym jest przecież uniknąć wszelkich komplikacji...
no ale nie aż takich i nie co sezon jakiś ....
a tak mi się miło grało aż tu bach ... niby nic bo gra się dla przyjemności ale jednak i tak psuje to rozgrywkę;/
Żałosny ruch ze strony BLI$$. Straciłem już chyba totalnie resztki szacunku do tej firmy...
Cały wieczór komentowaliśmy to w klanie. MannerCookie - ban, Gabynator - (ponoć) ban, praktycznie cała topka sezonu ma dostać perma. Ciekawa sytuacja : D.
Żałosne. Nigdy nikt w historii diablo nie dostał bana za używanie exploit'ów. (oprócz związanych z RMAH bo $ musi się zgadzać) Dlatego wszyscy byli w 420% pewni, że banów nie będzie a nawet wyśmiewali tych co płakali aby banować i, że bany się posypią...