Diablo 3 - dyskusja ogólna

Zacytuje komentarz ze strony blizzcon'u:

Drodzy Państwo,Dodatek do Diablo III Zostanie zapowiedziany w luce, która jest po ceremonii otwarcia, czyli między godziną 20:45-21:30.Rok temu było identycznie z Overwatch, po ceremonii również było 45 min luki i wtedy go ogłosili. Tam jest schowane coś bardzo istotnego, czego nie mogli przecież napisać bo niespodzianka to niespodzianka. Pozdrawiam.

Wiadomo, czyste spekulacje, ale oby miał rację :v.

Trzymam kciuki :)

PS. Zamieszczam fajną tabelkę dla wszystkich fishujących GR'y - przedstawia ona konkretny liczbowo progress za każdego moba : http://warpath.eu/progression.html

Ktoś ogląda Blizzcon? Jak na razie Diablo 3 mocno marginalizowane, szkoda :(.

Ja zaglądam i liczę na jakiś ciekawy patch przynajmniej.

No i d*pa, nawet nie wspomnieli podczas ceremonii otwarcia. Pewnie podadzą jakiś news o nadchodzącym patch'u podczas panelu, ale nic więcej...

Albo i tego nie. Wtedy dla mnie D3 jest grą martwą......

https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/3rsicm/blizzcon_diablo_3_updates_will_update_as/

Tutaj info o nowościach od typka, który jest na panelu D3.

DH w końcu grywalny z melee broniami, jaram się : D!

Czyli jest jakieś światełko nadziei.

Diablo 3 Rest in Pepperoni

Spokojnie :) To dopiero początek blizzconu :P

Było wspomniane o patchu 2.4 w trakcie otwarcia. Jednym zdaniem ale było. Ciekawe co będzie na panelu za parę godzin.

Czyli dodatek znowu na Gamesconie? :)

http://imgur.com/a/0JohO sooooon ™

koniec grudnia początek stycznia patch 2.4 i ma trwać równe 3 miesiące od teraz każdy sezon przerwy jakie będą najlepsze mają badać i z nowości wsumie każdy set ma być grywalny nowy trik z kostką, sposób na golda wkońcu będzie jest tego troche wkońcu coś pokazali...

Liczyłem na dodatek, tak bardzo liczyłem na dodatek... ;(

Przed premierą takich gier jak Lost Ark, Umbra czy Lineage Ethernal muszą coś rewolucyjnego zrobić bo PoE nie będzie ich jedynym konkurentem.

Może wyjdę na malkontenta, ale te zmiany (poza wskaźnikami buff'ów i nowym stashem w depo) to straszna padaka...

Jak dla mnie też, zwykły patch nic więcej. Chyba zrobili o tym panel tylko dlatego, że to ich aktualna gra i nie wypadałoby jej pominąć...

Co do zawartości patcha to mam obawy do tego mnożnika za zabijanie... Sami wiemy, że trafiają się praktycznie puste rifty i to nie tak rzadko.

Do tego ucinają ekskluzywne legendy bo "nie sezonowcy" płaczą, że oni ich nie mają... Przecież wszystko dostają po danym sezonie, niczego nie tracą.

Zastanawia mnie o co dokładniej chodzi z tymi setami za sezon, będzie trzeba zobaczyć.

Dla mnie największy + patcha to nowy system "rebirth"

pamiętajcie "PTR 2.4 later next week"

Lipa, lipa i jeszcze raz lipa. Jedyną rzeczą, która jest jako tako warta uwagi, to te set dungeons, jeśli dobrze to rozumiem. Ale to pewnie i tak content na 15h, więc: Diablo 3 Rest in Pepperoni

Lipa, lipa i jeszcze raz lipa. Jedyną rzeczą, która jest jako tako warta uwagi, to te set dungeons, jeśli dobrze to rozumiem. Ale to pewnie i tak content na 15h, więc: Diablo 3 Rest in Pepperoni

Co jest fajnego w tych dungeonach? Przecież wbijasz tam mając złożony set, robisz jakieś zadania, jak zrobisz 24 (czyli każdą klasą, każdym setem) dostaniesz skrzydła i tyle.

Co jest fajnego w tych dungeonach? Przecież wbijasz tam mając złożony set, robisz jakieś zadania, jak zrobisz 24 (czyli każdą klasą, każdym setem) dostaniesz skrzydła i tyle.

Chryste panie toż to farma to 10 potęgi będzie.