Diablo 3 - dyskusja ogólna

Poszły kolejne leaki jednak drugi duży dodatek ma być był w formie gif animacje na necie z nekro jak atakuje zembami i wskrzesza skielety w otoczeniu tropikalnego lasu deszczowego dodatkowo na tych gif była zaklinaczka z nim która miała nowy atak rzucała dość sporą kulą energi co sugeruje 80 max level a owy necro miał 999 paragona pasek był zatrzymany jak by expa więcej nie zodobywał. tylko gify szybko poszły z neta blizzard zdążył je wykasować z neta.

https://eu.battle.net/shop/en/product/diablo-iii-battle-chest Będzie jakiś dodatek/dlc, ponieważ cena Battle Chesta spadła o 10 ojro. Blizzard nie obniża cen bez wprowadzenia nowego dodatku.

Zeus Maria, tyś czytał swoją wypowiedź przed publikacją? Czy mi się coś nie doczytuje?

Poszły kolejne leaki jednak drugi duży dodatek ma być był w formie gif animacje na necie z nekro jak atakuje zembami i wskrzesza skielety w otoczeniu tropikalnego lasu deszczowego dodatkowo na tych gif była zaklinaczka z nim która miała nowy atak rzucała dość sporą kulą energi co sugeruje 80 max level a owy necro miał 999 paragona pasek był zatrzymany jak by expa więcej nie zodobywał. tylko gify szybko poszły z neta blizzard zdążył je wykasować z neta.

Człowieku, zacznij pisać po Polsku, bo wszystkie twoje posty to jeden wielki bełkot bez jakichkolwiek znaków interpunkcyjnych.

"zembami" proszę cię, zainteresuj się trochę naszym ojczystym językiem, bo kaleczysz strasznie.

No i git ;) Nowy dodatek i wracam do gry :)

Człowieku, zacznij pisać po Polsku, bo wszystkie twoje posty to jeden wielki bełkot bez jakichkolwiek znaków interpunkcyjnych.

"zembami" proszę cię, zainteresuj się trochę naszym ojczystym językiem, bo kaleczysz strasznie.

ty nawet nie zauważyłem pisałem to na szybko bo 15 minut wcześniej widziałem tego gifa. Ale Krótko dodatek ma być tego co tam widać było to nekromanta nowy akt dżungla level 80.

Jeżeli to się potwierdzi, było by miło. Liczę że dodadzą tryb PVP ten który obiecywali, i wiele innych ciekawych rzeczy do roboty, bo sam akt + postać to nie za wiele.

Ciekawe czy cena Battlechesta jeszcze bardziej spadnie, bo D3 chętnie bym sobie kupiła ale 120 zł to nadal trochę za wysoka cena :P Możliwe, że stanieje jeszcze bardziej kiedy zostanie wydany ten drugi dodatek (fajnie jakby miał ceny podobne do battlechesta WoWa), z którego kupnem raczej się wstrzymam bo pewnie na start D3 + RoS spokojnie mi wystarczy ;)

120 zeta to za wysoka cna za grę + dodatek? Wat?

120 zeta to za wysoka cna za grę + dodatek? Wat?

Blizzard ma dosyć kasy od fanboji, moich pieniędzy tak łatwo nie dostaną :) 60 - 80 zł jak dla mnie byłoby ceną ok, zwłaszcza, że aktualnie Diablo to taki trup trochę :P

Ostatnio w WoWie kupiłam Digital Deluxe WoD z mountem i petem za 60 zł, więc jak chcą to potrafią ;)

Nie słuchajcie Hasiry bo jej mowa z prawdą ma niewiele wspólnego

w jednym poście hejtuje całego Blizzarda, WoWa i resztę ich gier a w drugim poście pisze że maniaczy w ich gry, widać to nawet teraz na podstawie D3, WIELKA HEJTERKA Blizzarda a na widok gry Blizzarda ślini się jak 70 latek widząć piękną nastolatkę

Cena 120 zł za grę z dodatkiem jak najbardziej jest ok

Nie słuchajcie Hasiry bo jej mowa z prawdą ma niewiele wspólnego

w jednym poście hejtuje całego Blizzarda, WoWa i resztę ich gier a w drugim poście pisze że maniaczy w ich gry, widać to nawet teraz na podstawie D3, WIELKA HEJTERKA Blizzarda a na widok gry Blizzarda ślini się jak 70 latek widząć piękną nastolatkę

Cena 120 zł za grę z dodatkiem jak najbardziej jest ok

Gry Blizzarda są ok (i tylko ok), dlatego oczekuje żeby cenę też miały ok, a nie SUPER HIPER BO TO BLIZZARD. Inne gry mające datę wydania taką jak D3 dawno można kupić za 50 zł i taniej, więc też i za tyle powinno chodzić D3. Nie ma bawienia się w podwyższanie ceny ze względu na markę, przykro mi :)

Gry Blizzarda są ok (i tylko ok), dlatego oczekuje żeby cenę też miały ok, a nie SUPER HIPER BO TO BLIZZARD. Inne gry mające datę wydania taką jak D3 dawno można kupić za 50 zł i taniej, więc też i za tyle powinno chodzić D3. Nie ma bawienia się w podwyższanie ceny ze względu na markę, przykro mi  

Zdanie szanuje, bo każdy ma własny pogląd na dany temat, jednak nie mogę się z tobą zgodzić. Miliony graczy gra w blizzarda gdyż są po prostu bardzo dobrej jakości, i granie w takową grę z pod ich marki sprawia przyjemność.

Ceny ich gier są jak najbardziej w porządku, troszkę wygórowane jak na portfele Polaków, ale dla chcącego nic trudnego.

Kompletnie nie rozumiem porównywania "innych gier" wydanych w roku wydania Diablo 3. Jest tysiące czynników które mają wpływ na cenę danej gry, więc nie ma co tutaj dyskutować.

Gry Blizzarda są ok (i tylko ok), dlatego oczekuje żeby cenę też miały ok, a nie SUPER HIPER BO TO BLIZZARD. Inne gry mające datę wydania taką jak D3 dawno można kupić za 50 zł i taniej, więc też i za tyle powinno chodzić D3. Nie ma bawienia się w podwyższanie ceny ze względu na markę, przykro mi  

Obecnie podstawka D3 59 zł (przy premierze około 140 zł)

Dodatek RoS teraz 59 zł (podczas premiery 140 zł)

Więc o jakim podwyższaniu ceny kobieto piszesz ? cena jest obecnie zbliżona do tej którą sama wymieniłaś, cena D3 zmalała tak jak inne gry od innych wydawców. Następnym razem weż się doinformuj przed napisaniem swoich zakłamanych herezji ;)

Niestety, ale Diablo w tym momencie wydaje się być uśmiercone. Jedna klasa Nekromanty nie przywróci tej grze świetności.

Rip diablo sam nekro nic nie zmieni

Płatny nekromanta. Co oni robią XDdddddd

diablo 3 RIP [*]

Stawiajmy świeczki. To co odwalili w tym momencie przechodzi demoniczne pojęcie. Eh...
[*] RIP in Peace, Diablo 3 [*]

Stawiajmy świeczki.
[*] RIP in Peace, Diablo 3 [*]

RIP in Peace? xD
Napisałeś dokładnie "Rest In Peace in Peace" xD
Wracając do tematu - czekam na Pre-Order :)