[*] RIP , a szkoda bo gra się spoko tylko contentu brakuje , jedna klasa niczego nie zmieni...
Diablo 3 - dyskusja ogólna
Zdajecie sobie że to jest PŁATNA klasa? Nawet w to nie gram ( a mam d3 z rosem ) ale to co blizzard w tej chwili robi to jakieś żarty... :D:D:D::D.
Zdajecie sobie że to jest PŁATNA klasa? Nawet w to nie gram ( a mam d3 z rosem ) ale to co blizzard w tej chwili robi to jakieś żarty... :D:D:D::D.
Ja tam wolę zapłacić za Necrosa + coś tam jeszcze, niż za stash taby w PoE
Zapomnialęm że fanboi nie cięzko zadowolić. No cóż have fun.
Może dowalą jakiś dodatkowy pacz zaraz po wprowadzeniu Necro, bo zobaczą, że ludzie nie kupili tylu kopii ile sobie zakładali. Kupie na 100%, ale jeżeli po wprowadzeniu nowej klasy zostawią grę samą sobie, to niedozobaczenia Blizzard.
Jak mam wszystkie gry z serii Diablo na półce, , tak płatny nekromanta u mnie nie zawita. Sentyment do tej klasy pozostaje, ale niestety nie mam zamiaru wydawać choćby 5$ na ten pseudo DLC Pack.
Szkoda nawet to komentować, jak można w ogóle zrobić coś takiego, Eh....
Diablo 1 przeniesione do Diablo 3? Pomysł trafiony, ale z tą itemizacją, i mechaniką, to nie będzie żadne wyzwanie, wszystko będzie padało na hita...
Na pocieszenie chociaż fajne nowości w Overwatch'u.
Jestem ciekawy jak rozwiążą nekromante skoro ma konkurencje w postaci witch doctora.
P: Czym nekromanci różnią się od szamanów?
O: Nekromanci i szamani są bardzo różni, zarówno pod względem ogólnej otoczki, jak i stylu gry.
Źródłem magii szamanów jest ich duchowe połączenie z miejscem, które nazywają Bezkształtną Krainą. Dość powierzchowne podejście do mocy nadprzyrodzonych pozwala im wydawać rozkazy przerażającym, pełzającym mieszkańcom dżungli i przyzywać bezmyślne zwierzaki zombie.
Po nekromantach można oczekiwać mroczniejszej, bardziej kontrolowanej rozgrywki, a ich moce bazują na podstawowych budulcach życia: krwi i kościach. Nekromantów cechuje filozoficzne i pragmatyczne podejście do kwestii życia i śmierci – są raczej świadomymi nośnikami mroczniejszych mocy. Podchodzą śmiertelnie poważnie do swoich obowiązków i świetnie znają się na klątwach i zaklęciach ożywiających – a ich zwierzaki spełniają każdy rozkaz.
A mam pytanie. Jeśli mam na PS3 Diablo III Reapers of Soul to dostanę tą aktualizację?
P: Kto będzie mógł grać nekromantą?
O: Dopinamy jeszcze ostatnie szczegóły, ale wiemy już, że nekromanci będą dostępni w ramach pakietu Przebudzenie Nekromantów, który zostanie wypuszczony w roku 2017. Żeby mieć dostęp do tej zawartości, gracze muszą posiadać zarówno grę Diablo III, jak i dodatek Reaper of Souls (albo, w przypadku konsoli, wersję Ultimate Evil Edition na PlayStation 4 lub Xbox One).
What Necromancer can't do? Revive D3
Nowa klasa najwcześniej w drugiej połowie 2017. także powodzenia w czekaniu na płatne gówno. które wątpliwie zmieni coś w rozgrywce.
To co ogłosili to żart i szyderstwo w stronę fanów, to tylko potwierdza, że blizzard nie jest tak dobrą firm jaką niektórzy uważają, dodatkowo łapczywi na kasę, nie dość, że hearthstone jest P2W, to robią z tytułów B2P czy P2P dodatkowe płatności, a ogólnie to pokazali środkowy palec dla graczy Diablo 3, to powinien być wielki dodatek jak RoS, który odmieni grę, a oni dają klasę, dungeon, pikseloze itp. Śmiech na sali
Mega żenua, chyba jednak zostanę przy Torchlight II (chociaż tego ostatniego etapu z bodajże 7 poziomową kopalnią nienawidzę i jeszcze trzeba tam iść dwa razy, rly?)
Pewnie cena za to DLC będzie oscylować w okolicach 20 euro, bo jak za tyle dają mounty w WoWie i ludzie to kupują to czemu nie nową klasę w D3?
Pokazał klasę ten wasz Bli$$ard, nie ma co
Pokazał klasę ten wasz Bli$$ard, nie ma co
Strasznie nie słowna z ciebie dziewczyna/kobieta. W jednym temacie piszesz tak, w drugim inaczej.
Blizzard nie pokazał klasy, w twarzach pracownika który zapowiadał te "nowości" do diablo było widać że nikomu się to nie spodoba. Oni już sami nie mają pomysłów na tą grę dlatego dorzucają kolejny chaotyczny content który nic nie zmieni, a pogorszy sprawę.
Fani Diablo zostali olani i zrzuceni na ostatni plan. Ale cóż się dziwić.
Z drugiej strony można uważać że blizzard jednak odwalił kawał roboty, a dlaczego? a no dlatego że gra ma już 4lata, jeden dodatek na koncie. Nie trzeba wkładać więcej kasy, grasz do woli, mimo że blizzard nie wprowadził mikropłatności, to wciąż przez 4 lata wspierają grę w jakiś sposób, nowe patche, sezony.
Nie zmienia to faktu że blizzard spierdzielił sprawę po całości, i ten płatny nekromanta to przegięcie.
Wolałem Diablo 3 za czasów premiery, gdyby tylko usprawnić wtedy kilka rzeczy jak np itemizację, i dodać parę mniejszych elementów które wcześniej zapowiadali, to była by to gra na miarę Diablo 2. Jednak wyszło jak wyszło, jest to przykre jednak trzeba się z tym pogodzić.
Mega żenua, chyba jednak zostanę przy Torchlight II (chociaż tego ostatniego etapu z bodajże 7 poziomową kopalnią nienawidzę i jeszcze trzeba tam iść dwa razy, rly?) Pewnie cena za to DLC będzie oscylować w okolicach 20 euro, bo jak za tyle dają mounty w WoWie i ludzie to kupują to czemu nie nową klasę w D3? Pokazał klasę ten wasz Bli$$ard, nie ma co
Skoro kupują, to oznacza, że cena jest ok. Klient zadowolony, firma zadowolona, więc w czym problem? Ja ze swojej strony mam kupione ze 2 mounty i 2 pety.
Przeglądalem sobie dzisiaj oferty i bam:
http://www.pracuj.pl/praca/diablo-ekspert-torun,oferta,4884607
Moze ktoś zainteresowany?
Opłaca się na obecną chwilę wrócić do D3 na nowy sezon czy lepiej w innego h'n's pograć ? Jeśli tak to co polecacie ?
Opłaca się tylko jeżeli zależy ci na portrecie, moim zdaniem jeden z lepszych Jak nie to jest to samo co w ostatnim sezonie.