Czyli jak zamówiłem z muve.pl to też dostanę, klawo
Diablo 3 - Reaper of Souls [RoS]
czyli co drugi będzie miał skrzydła ;x
Jak... co drugi?
Skrzydła dostanie KAŻDY, kto aktywuje swoją kopię Reaper of Souls przed 31.03.2014
Bardziej się już chyba nie da. Jesteście aż tacy niepojętni intelektualnie?
Z tego co widzę to sam jesteś niepojętny intelektualnie. Plain ewidentnie ma rację co do tego. Większość ludzi, którzy chcą kupić dodatek zrobią to w dniu premiery bądź zamówią pre-order, więc tak, co drugi będzie miał skrzydła ; )
Ale nie każdy będzie miał ogara inne bonusy, dostępne tylko w Deluxe i Kolekcjonerce:)
Ja i tak wolę skrzydła Kerrigan z HotS:)
Z tego co widzę to sam jesteś niepojętny intelektualnie. Plain ewidentnie ma rację co do tego. Większość ludzi, którzy chcą kupić dodatek zrobią to w dniu premiery bądź zamówią pre-order, więc tak, co drugi będzie miał skrzydła ; )
Co to zmienia? I tak aktywują dodatek 25.03, a to przed 31.03, więc otrzymają skrzydła.
Tak, ale odniosłeś się do postu w którym Plain narzekał, że skrzydła będą ZBYT popularne. Czytaj ze zrozumieniem
Tak, ale odniosłeś się do postu w którym Plain narzekał, że skrzydła będą ZBYT popularne. Czytaj ze zrozumieniem
Argh, w takim razie mój błąd. Przepraszam, nie zrozumieliśmy się.
wut wut wut
W sumie mamy już Pastorał Nathanka, więc jakoś mnie ten item nie zdziwił
Tak ale Pastorał Nathanka czy Mięsny Jeż to psikus polskich tłumaczy.
Czyżbyśmy mieli być czymś zaskoczeni?
Może mi ktoś polecić gdzie najtaniej kupię Diablo 3 + RoS? Ros wychodzi w okolicach moich urodzin więc pomyślałem żeby sobie kupić, z tego co widzę to ceny są bardzo różne ale gdzie najtaniej?
polskie sklepy online, wyrwiesz za niewiele ponad stówkę (109 zł)
@up guru zakupujesz ?
Ja już zakupiłem na Fabrykakluczy.pl za 109.90 (wysyłają dzień przed premierą) pozostaje bic paragony i się "socjalizować" XD
@down
może nie zaginie i przyjdzie na czas
Ja również kupiłem z tym, że wersje pudełkową z wysyłką od 24 marca za 120zł ze wszystkimi kosztami.
http://allegro.pl/diablo-3-iii-reaper-of-souls-pc-mac-pl-box-folia-i4020801500.html to chyba najkorzystniejszy wybór jeśli chodzi o box, chyba że wolisz sam key ? ale cena będzie podobna za obie gry
Wolę sam key, a jak to jest z wersją rosyjską? Na keye.pl widziałem że jest do kupienia i to o wiele taniej.
Wolę sam key, a jak to jest z wersją rosyjską? Na keye.pl widziałem że jest do kupienia i to o wiele taniej.
Nie chcę być przesądny ale pamiętaj że chytry traci 2 razy 109 za dodatek to nie jest wiele
i 99 zło za D3 (key) też nie wiele