Nie chytry, tylko oszczędny Ale jednak kupuję tę normalną wersję.
Diablo 3 - Reaper of Souls [RoS]
Wolę sam key, a jak to jest z wersją rosyjską? Na keye.pl widziałem że jest do kupienia i to o wiele taniej.
If you have a Limited Russian key on your account, you will need to play using the RU language pack
A ja z muve zamówiłem, bo to chyba nieco pewniejsze źródło, niż jakiekolwiek allegro. Też 119, przesyłka wliczona w koszta.
#edit, aa no i ja box brałem, bo jakoś mi jednak zależało.
Pytanie do nich, aczkolwiek na 99% będzie to data premiery Po prostu otwierają oni pudełka, skanują i przesyłają klucze więc nie mogą wydać gry w ręce graczy przed premierą
A ja dla zachęty napiszę tylko tyle, wszystkim ludziom, którym szkoda 10zł na najpewniejszą wersję gry i kupują z badziewnych keye, czy innych syfów:
Klucze z tamtych sklepów również są blokowane i również nie działają! Również mogą wystąpić z nimi problemy. Można poczytać, jak ludzie czekają po tydzień - dwa na rozwiązanie problemu! To nie jest tak, że 100% kluczy z tego sklepu działa. Tego typu sklepy, to nie pewniaki i NIGDY polski przedstawiciel Blizzarda nie napisał, że można śmiało tam kupować ich gry / czasy gier.
Miłego logowania się dla wszystkich pazerniaków i ujrzenia napisu: "Twoje konto zostało zablokowane"
ja i tak planuje inaczej
25-go wpadam do paru sklepów w moim miescie, bedzie RoS - kupuje pudelko i z glosy, nie bedzie - wracam home i zamawiam cd keya
no a wtedy 25 jak key zamowie to go odrazu dostane ?
@UP: W teorii tak właśnie powinno to działać, ale zwróć uwagę na to, że prawdopodobnie klucz dostaniesz dopiero po zaksięgowaniu przez ich bank Twojej zapłaty. ; )
Ja tak jak plejn zamówiłem z muve.pl, wolę pudełko niźli samą formę cyfrową : )
A ja dla zachęty napiszę tylko tyle, wszystkim ludziom, którym szkoda 10zł na najpewniejszą wersję gry i kupują z badziewnych keye, czy innych syfów:Klucze z tamtych sklepów również są blokowane i również nie działają! Również mogą wystąpić z nimi problemy. Można poczytać, jak ludzie czekają po tydzień - dwa na rozwiązanie problemu! To nie jest tak, że 100% kluczy z tego sklepu działa. Tego typu sklepy, to nie pewniaki i NIGDY polski przedstawiciel Blizzarda nie napisał, że można śmiało tam kupować ich gry / czasy gier.Miłego logowania się dla wszystkich pazerniaków i ujrzenia napisu: "Twoje konto zostało zablokowane"
Paranoja bardzo Ja tak zrobiłem przy pierwszej części, postanowiłem zwyczajnie pojechać samemu, wziąć grę do ręki już w sklepie i z nią stamtąd wyjść. Skończyło się na tym, że sprzedano wszystko w jeden dzień, a kolejna dostawa przyszła po tygodniach, więc nie wiem gdzie dłużej trzeba było czekać
U mnie skończyło się na tym, że siostra mi w podobnej cenie zakupiła pudełko na wyspach, a kod podała od razu drogą elektroniczną, chociaż niesmak pozostał.
Co do tej wysyłki jeszcze, nie wiem jak jest w przypadku keyi, ani muve, ale wiem, że niektóre firmy wysyłają szybciej, niż powinny żeby gra po prostu zdążyła już dojść na premierę. Podejrzewam ponadto, że i tak wszystko będzie działać po stronie serwerów, więc nawet jak byście dostali grę 23., to content zostanie odblokowany wszystkim równocześnie. Ważne, żeby nie dostać za późno
Paranoja bardzo
Jeśli to dla Ciebie paranoja, to albo się usprawiedliwiasz tym, że nie masz pieniędzy, by kupować z pewnych źródeł, albo sam kupujesz w tych badziewnych sklepach.
Chyba nie mamy już o czym rozmawiać.
Jeśli zżera was zazdrość, to nie komentujcie głupio, bo to świadczy jedynie o waszym dość niskim poziomie inteligencji, tylko to przemilczcie.
Osobiście w Diablo zacząłem grac niedawno, wcześniej jakoś mnie nie ciągnęło do tego tytułu. Dużo osób było i pewnie dalej jest zdania, że gra wypadła średnio. Lecz po ostatnich zmianach, jakie weszły do gry, jest całkiem fajnie. A gdy wejdzie dodatek (który swoją droga już zamówiłem) będzie jeszcze ciekawiej. I możliwe że Diablo stanie się jakąś alternatywą dla rasowych gier MMO, których jestem fanem.
PS.
No i krzyżowiec, wygląda bardzo ciekawie, mam nadzieje że inne nowości z RoS'a też przypadną mi do gustu.
Ja w Empik preorderka zamówiłem. Teraz spokojnie czekam na premierę.
No pomijając expienie postaci na 60 by całe konto było gotowe na przyjęcie legendarek
Jeśli to dla Ciebie paranoja, to albo się usprawiedliwiasz tym, że nie masz pieniędzy, by kupować z pewnych źródeł, albo sam kupujesz w tych badziewnych sklepach.Chyba nie mamy już o czym rozmawiać.Jeśli zżera was zazdrość, to nie komentujcie głupio, bo to świadczy jedynie o waszym dość niskim poziomie inteligencji, tylko to przemilczcie.
sklep jak sklep, jak to bywa ze sklepami z grami - sprzedają gry, nie od dziś i nie od wczoraj, ale jasne, zawsze ciekawiej jest sądzić, że akurat przy naszym zakupie tabor cyganów go prowadzący zwinie manatki i wyniesie się do Czechosłowacji. Kolega siostry brata siostry ojca matki siostry brata stryjecznego znajomego z osiedla wie, bo sam został haniebnie oszukany, więc sprawa totalnie wymaga rozgłosu i "uświadamiania" ludzi przed popełnieniem strasznego błędu jakim jest zakup gry ze sklepu z grami.
Nie wiem gdzie jest zazdrość w świadomości, że ktoś może i ponadto jakimś cudem chce kupić coś identycznego w droższej cenie, ale to chyba nie na mój niski poziom inteligencji.
Co tak swoją drogą jest "pewnym źródłem" jeżeli chodzi o sklepy growe? Media Markt be, Media Expert pany? Czy uznajesz tylko jedyne prawilnie przepłacone sztuki prosto od dewelopera? Pytam serio. Wiesz, tak by przestrzec niedoświadczonych, młodych graczy, którzy każdego dnia zostają oszukani. A można było tego uniknąć... a można było... a można... a... a.
A ja dla zachęty napiszę tylko tyle, wszystkim ludziom, którym szkoda 10zł na najpewniejszą wersję gry i kupują z badziewnych keye, czy innych syfów:Klucze z tamtych sklepów również są blokowane i również nie działają! Również mogą wystąpić z nimi problemy. Można poczytać, jak ludzie czekają po tydzień - dwa na rozwiązanie problemu! To nie jest tak, że 100% kluczy z tego sklepu działa. Tego typu sklepy, to nie pewniaki i NIGDY polski przedstawiciel Blizzarda nie napisał, że można śmiało tam kupować ich gry / czasy gier.Miłego logowania się dla wszystkich pazerniaków i ujrzenia napisu: "Twoje konto zostało zablokowane"
Nie strasz nie strasz, bo się... Ja kupiłem klucz do podstawki z zaufanej firmy - keye.pl. Gram od blisko dwóch lat, mam skan klucza w załączniku, jestem pewny zakupu i każdemu polecam ten sklep. No chyba, że ktoś kupuje klucze RU za 80zł w "PROMOCJI"... 5-6 moich znajomych ma klucze z keye.pl i bezproblemowo.
PS. to są resellerzy. No i przeszukując fora blizza od ponad roku jeszcze nie widziałem płacz o "bana za free"
Panie Nrb, już drugi raz mówisz o niskim poziomie inteligencji kompanów z forum, nie zauważając przez swoją ignorancję pewnych rzeczy. Gdybyś czytał dokładnie to wiedziałbyś, że Plain zamówił z muve.pl. Więc pewna stronka. Nie rozumiem aluzji do braku pieniędzy? Szczerze mówiąc śledząc to co piszesz mógłbym stwierdzić, że jesteś dzieciaczkiem, któremu za gry płacą rodzice. Na śmiech mnie zbiera czytając Twoje wypowiedzi, a już raz musiałeś zwracać honor bo nie zrozumiałeś przekazu zawartego w poście. Jak to mówią drzazgę w oku innego wypomnisz, ale belki w swoim nawet nie zauważysz. : )
Ja kupowałem na Fabryce kluczy i też wszystko działało sprawnie. Nie wiem po co rozsiewać taką paranoję. Zresztą po co ludzie mają kupować w sklepie Blizza skoro tam sa ceny Europy Zachodniej, a nie Polski. Taki WoD kosztuje 45 euro u Blizza. Na nasze to będzie 180 zł, gdy ja mogę sobie na fabryce kupić za 110 zł. Jest różnica.
Po prostu słabo mi się robi jak widzę te wszystkie osoby, które kupują z niepewnych sklepów, bo "tam 10zł taniej!1". Ja rozumiem, że różne sytuacje finansowe w domach, itp, no, ale bez przesady, żeby robić z siebie zaraz takiego polaka.
Jeśli przez niepewny rozumiesz 15 kluczy kupionych i 100 procent pewności, to tak, keye.pl to niepewny sklep.
Po prostu słabo mi się robi jak widzę te wszystkie osoby, które kupują z niepewnych sklepów, bo "tam 10zł taniej!1". Ja rozumiem, że różne sytuacje finansowe w domach, itp, no, ale bez przesady, żeby robić z siebie zaraz takiego polaka.
Widać, że jeszcze rodzice kupują Ci gry

Widać, że jeszcze rodzice kupują Ci gry
Oczywiście. A jak tego nie robią, to tuptam głośno nóżką, aż w końcu się nade mną (biednym dzieckiem) zlitują i aż w końcu dadzą mi swoje karty kredytowe, żebym mógł np. zamówić D3 Deluxe.
Masz rację! Jak zwykle masz rację!