Diablo 3 - Reaper of Souls [RoS]

A dobrze, że już go nie ma! :>

I jak, warto w ogóle ściągać po tej łatce?

I jak, warto w ogóle ściągać po tej łatce?

Gra zmieniła się i odwróciła kierunek rozwoju o 180 stopni, patch rewolucyjny wręcz bo zmienia wiele systemów i wychodzi naprzeciw zarzutom z poprzedniego patcha. Sam sprawdź i oceń :)

Zakupiłem na stronie G2A.COM preorder diablo 3 ros cd-key. Kiedy mogę się spodziewać kodu ?

Kit wie, nie ma u nich żadnego info. Nikt u nich nie kupuje, ponieważ zwyczajnie są za drodzy w porównaniu do konkurencji.

Btw wczoraj się ucieszyłem, ponieważ wypłynęły mi dodatki z Deluxe Edition RoS:) Pecik Goblin Skarbnik w WoWie wymiata i ma super animacje - te gubione monety po drodze:3 Widmowy Ogar w D3 niestety jest już mniej fajny. Portrety i zdobienia w SC2 też super:)

Kod dostaniesz w dniu premiery dodatku.

Na szybkie wbijanie paragonów nie ma to jak butwiejący las krypta na T6 jeden run i czasem 2 paski, a w sumie walki na 5min XD... oczywiście jak nie trafi się za bardzo wykoksana elita co cię ściąga na hita xD

Fajnie wygląda, ja właśnie rozkmniniam czy brać boxa czy keya :) Jakoś zapędów kolekcjonerskich nie mam, a wiem że na pudełko od BF3 spojrzałem 2-3 razy. Podczas instalacji i sprzątania w szafie ;)

Ja również mam podstawkę z keye.pl ale na boxa z RoS'a się skusiłem :)

http://static.pokazywarka.pl/bigImages/2744625/10575910.jpg?1393952479

a ja zrobie inaczej

wpadne 25 marca do sklepu, bedzie box - kupie, nie bedzie, wracam home i zamawiam cd keya:)

a ja zrobie inaczejwpadne 25 marca do sklepu, bedzie box - kupie, nie bedzie, wracam home i zamawiam cd keya:)

Miałem podobny pomysł :P

Najwazniejsze to, ze przyznali sie do porazki, ze D3 to nie to czego chcieli . Zawsze cos!No i wreszcie Josh sie wzial za gre.

I za to wezmą 2x tyle kasy. Podstawka( niewypał za gruba kasę) + dodatek( 1 akt też za gruba kasę)

Ajron, teraz podstawka kosztuje 100zł, a w dniu premiery 150-170zł, prawie jak podstawa i dodatek. Moim zdaniem, przynajmniej ci którzy zakupili kolekcjonerkę powinni mieć dodatek za darmo.

Skrzydełka można dostać tylko za preorder ze strony battlenet?

@up Czyli forma z keye.pl nie wlicza się do tego?

Po części masz racje, ale tak naprawdę kupując edycje kolekcjonerską nie wiadomo było, jaka gra jest naprawdę. Cieszę się, że w ostatniej chwili zdecydowałem się na wersje globalną, a nie kolekcjonerkę, bo chyba nie wybaczyłbym tego sobie, a co dopiero blizzardowi... A co do ceny, chodziło mi, że podstawa D3 w dniu premiery kosztowała 150-170zł, czyli na dzień dzisiejszy byłoby to, prawie, D3 podstawa + dodatek. Nie chodzi o to, że nie lubię d3, gra jest całkiem ok, ale jak na produkcje blizzarda i jeszcze z "Diablo" w nazwie, to trochę słabo. Wiele rozwiązań, które powinny być od początku gry, zostało dodane niedawno. Myślę, że to było zaplanowane posunięcie ze strony blizzarda. Można by dyskutować na ten temat, który z resztą był wałkowany multum razy, ale to nie ma sensu. Jedno trzeba przyznać, starego, dobrego i "na poziomie" Blizzarda już nie ma i raczej nie będzie...

Ajron, teraz podstawka kosztuje 100zł, a w dniu premiery 150-170zł, prawie jak podstawa i dodatek. Moim zdaniem, przynajmniej ci którzy zakupili kolekcjonerkę powinni mieć dodatek za darmo.

Uwierz, że Ci co zakupili podstawkę w EK kupują dodatek w EK z uśmiechem na ustach. Sam znam trzy takie osoby :) Mnie jednak nie stać by wydawać tyle kasy na mierną zawartość tej edycji.

no właśnie - kto wie jak to jest z tymi bonusami, bo sprawa nie jest dość klarowna w ogłoszeniach. Liczą się wszystkie pre-ordery czy tylko i wyłącznie te z battle.neta?

Wszystkie. Ważne by klucz zrealizować do 31 marca.

czyli co drugi będzie miał skrzydła ;x