A dobrze, że już go nie ma! :>
Diablo 3 - Reaper of Souls [RoS]
I jak, warto w ogóle ściągać po tej łatce?
I jak, warto w ogóle ściągać po tej łatce?
Gra zmieniła się i odwróciła kierunek rozwoju o 180 stopni, patch rewolucyjny wręcz bo zmienia wiele systemów i wychodzi naprzeciw zarzutom z poprzedniego patcha. Sam sprawdź i oceń
Zakupiłem na stronie G2A.COM preorder diablo 3 ros cd-key. Kiedy mogę się spodziewać kodu ?
Kit wie, nie ma u nich żadnego info. Nikt u nich nie kupuje, ponieważ zwyczajnie są za drodzy w porównaniu do konkurencji.
Btw wczoraj się ucieszyłem, ponieważ wypłynęły mi dodatki z Deluxe Edition RoS:) Pecik Goblin Skarbnik w WoWie wymiata i ma super animacje - te gubione monety po drodze:3 Widmowy Ogar w D3 niestety jest już mniej fajny. Portrety i zdobienia w SC2 też super:)
Kod dostaniesz w dniu premiery dodatku.
Na szybkie wbijanie paragonów nie ma to jak butwiejący las krypta na T6 jeden run i czasem 2 paski, a w sumie walki na 5min XD... oczywiście jak nie trafi się za bardzo wykoksana elita co cię ściąga na hita xD
Fajnie wygląda, ja właśnie rozkmniniam czy brać boxa czy keya Jakoś zapędów kolekcjonerskich nie mam, a wiem że na pudełko od BF3 spojrzałem 2-3 razy. Podczas instalacji i sprzątania w szafie
Ja również mam podstawkę z keye.pl ale na boxa z RoS'a się skusiłem
http://static.pokazywarka.pl/bigImages/2744625/10575910.jpg?1393952479
a ja zrobie inaczej
wpadne 25 marca do sklepu, bedzie box - kupie, nie bedzie, wracam home i zamawiam cd keya:)
a ja zrobie inaczejwpadne 25 marca do sklepu, bedzie box - kupie, nie bedzie, wracam home i zamawiam cd keya:)
Miałem podobny pomysł
Najwazniejsze to, ze przyznali sie do porazki, ze D3 to nie to czego chcieli . Zawsze cos!No i wreszcie Josh sie wzial za gre.
I za to wezmą 2x tyle kasy. Podstawka( niewypał za gruba kasę) + dodatek( 1 akt też za gruba kasę)
Ajron, teraz podstawka kosztuje 100zł, a w dniu premiery 150-170zł, prawie jak podstawa i dodatek. Moim zdaniem, przynajmniej ci którzy zakupili kolekcjonerkę powinni mieć dodatek za darmo.
Skrzydełka można dostać tylko za preorder ze strony battlenet?
@up Czyli forma z keye.pl nie wlicza się do tego?
Po części masz racje, ale tak naprawdę kupując edycje kolekcjonerską nie wiadomo było, jaka gra jest naprawdę. Cieszę się, że w ostatniej chwili zdecydowałem się na wersje globalną, a nie kolekcjonerkę, bo chyba nie wybaczyłbym tego sobie, a co dopiero blizzardowi... A co do ceny, chodziło mi, że podstawa D3 w dniu premiery kosztowała 150-170zł, czyli na dzień dzisiejszy byłoby to, prawie, D3 podstawa + dodatek. Nie chodzi o to, że nie lubię d3, gra jest całkiem ok, ale jak na produkcje blizzarda i jeszcze z "Diablo" w nazwie, to trochę słabo. Wiele rozwiązań, które powinny być od początku gry, zostało dodane niedawno. Myślę, że to było zaplanowane posunięcie ze strony blizzarda. Można by dyskutować na ten temat, który z resztą był wałkowany multum razy, ale to nie ma sensu. Jedno trzeba przyznać, starego, dobrego i "na poziomie" Blizzarda już nie ma i raczej nie będzie...
Ajron, teraz podstawka kosztuje 100zł, a w dniu premiery 150-170zł, prawie jak podstawa i dodatek. Moim zdaniem, przynajmniej ci którzy zakupili kolekcjonerkę powinni mieć dodatek za darmo.
Uwierz, że Ci co zakupili podstawkę w EK kupują dodatek w EK z uśmiechem na ustach. Sam znam trzy takie osoby Mnie jednak nie stać by wydawać tyle kasy na mierną zawartość tej edycji.
no właśnie - kto wie jak to jest z tymi bonusami, bo sprawa nie jest dość klarowna w ogłoszeniach. Liczą się wszystkie pre-ordery czy tylko i wyłącznie te z battle.neta?
Wszystkie. Ważne by klucz zrealizować do 31 marca.
czyli co drugi będzie miał skrzydła ;x