od zawsze kupuje gry/preordery na keye/fabryka kluczy i nigdy niemialem zadnych problemow.
Diablo 3 - Reaper of Souls [RoS]
Dodali jeszcze jeden bardzo ważny punkt
Bug Fix: Fixed an issue where 2-Handed Legendary weapons were rolling damage appropriate to 1-handed Legendary weapons
mnie martwi ten wpis
Skills that deal Physical damage should no longer benefit from items that increase elemental skill damage.
oby tylko nie znerfili mojego holy monka:(
mnie martwi ten wpisSkills that deal Physical damage should no longer benefit from items that increase elemental skill damage.oby tylko nie znerfili mojego holy monka:(
To własnie był bug bo fizyczne obrażenia były zwiększane przez te od żywiołów.
Spokojnie, monk ma masę legend, która zwiększa holy damage o nawet 20% z itemu
Przykładowo - http://eu.battle.net/d3/pl/item/skycutter
Taki mieczyk, wyskalowany przez loot 2.0 na 70lvl z socketem dodanym przez wieszczkę = pogrom
Teoretycznie tak, ale to zależy gdzie zamawiałeś, w niektórych sklepach kody wysyłają już dzień wcześniej wieczorem (coś koło 20-22), a w niektórych dopiero z rana/południem. Denerwuje mnie troche ten drop legend, niby lecą, ale jak średnio dropie 4 legendarki na dzień to i tak, raz na 2-3 dni leci coś godnego uwagi, bo tak to reszta jest gorsza niż rare itemy (z dropu, nie AH). Legendarny to legendarny i powinien jednak mieć troche lepsze statysyki niż rare, a nie tylko dodatkowe opcje.
Jest to bardzo prawdopodobne bo widziałem filmik Rivida gdzie na spotkaniu z ekipą Blizzarda miał okazje jako jeden z pierwszych zagrać w gre to mówił, że nie ważne, którego kraju przedstawiciel dosiadł się do gry to w ciągu 10 minut miał w ekwipunku z 5/6 wykoksanych legendarów.
Jest to dziwne...
Bardzo mozliwe ze z dnia na dzien po troche zmniejszaja szanse na drop legendarnych itemkow ale i tak jest duzo lepiej niz jak bylo na poczatku d3 tak czy inaczej jakby legendy dropily caly czas to by nie bylo tej radosci jak ci wydropi cos ciekawego
No tylko właśnie jest problem z tym, że niewiele legendarków to "coś ciekawego". Bo co z tego, że dropi ich znacznie więcej, jak są gorsze od najzwyklejszych rare itemów?
Jeżeli tylko 1 legendarek z każdej kategorii został dodany na 70 to troche biednie, liczyłem na coś więcej ze strony blizza. Miejmy chociaż nadzieje, że ten akt będzie troche sie przechodziło, bo sam nowy tryb + nowa klasa, to troche malutko jak na taką cene.
a jak jest z PoE?
dropia czesto, ale 95% tych legend/uników to smierci
dzisiaj dropłem w 1,5h 4 legendy (2 z Diablo), 2 smieci, jedna naręczna, która juz mam i sredni pierscien z krytykiem, ale bez zrecznosci
Bo wszyscy chcieli by się w tydzień ubrać... Właśnie w HnS chodzi o to by farmić miesiącami i do tego dążą twórcy.
No dobra, nie mowie przecież, że po tygodniu mam latać w secie na T6 tylko po prostu chciałbym, żeby te legendarki chociaż odrobine były lepsze, żeby był jakiś progress, żeby sie czuło, że sie idzie do przodu, a nie, że od tygodnia latam w tych samych itemach (które sa slabe) i dropi mi sam śmieć porównywalny do mojego, a gdzieś latają ludzie z 3x większym DPS, więc jakoś te itemy zdobyli. A ja mam wrażenie, że stoje w miejscu, a nie taki jest tego cel, no nie?
Ja od wprowadzenia tej aktualizacji z lootem 2.0 znalazłem jeden przedmiot do podmiany dla mojej postaci i jeden, który daje rade, ale nie pasuje do mojego buildu. Kilkanaście dni średnio częstej rozgrywki. Jak dla mnie całkiem w porządku ;x
Ja od wprowadzenia tej aktualizacji z lootem 2.0 znalazłem jeden przedmiot do podmiany dla mojej postaci i jeden, który daje rade, ale nie pasuje do mojego buildu. Kilkanaście dni średnio częstej rozgrywki. Jak dla mnie całkiem w porządku ;x
U mnie niemal identyczna sytuacja.
Ja znalazłem 4 upgrade na wizza i kilka na inne klasy. Nie narzekam.
http://eu.battle.net/d3/pl/profile/Hajmus-2391/hero/29591067
U mnie w sumie to samo : )
ja chyba tylko bronie zmieniłem, ale nie jest źle
http://eu.battle.net/d3/pl/profile/karwankiller-2461/hero/21104367
No właśnie, jednym dropi od razu inni potrzebują czasu. Ale nie ma co się ciąć po tygodniu... Przypomnijcie sobie co się w 1.0.8 działo. Jak jedna legenda na 100 była użyteczna bądź pod sprzedaż to był sukces...
Właśnie na ten reequip czekam i na chwilę obecną nie oczekuję cudownych legend
Napewno sie przydadza )
Diabełek poszedł w dobra strone jak teraz po miesięcznej przerwie sobie zagrałęm coś niesamowitego
Ale drop z elitek jest jak dla mnie śmieszny ;/
Te z białych to napewno. Z tym że w RoS'ie będzie jeszcze masa nowych legendarnych matsów