Diablo 3 - Reaper of Souls [RoS]

od zawsze kupuje gry/preordery na keye/fabryka kluczy i nigdy niemialem zadnych problemow.

Dodali jeszcze jeden bardzo ważny punkt

Bug Fix: Fixed an issue where 2-Handed Legendary weapons were rolling damage appropriate to 1-handed Legendary weapons

mnie martwi ten wpis

Skills that deal Physical damage should no longer benefit from items that increase elemental skill damage.

oby tylko nie znerfili mojego holy monka:(

mnie martwi ten wpisSkills that deal Physical damage should no longer benefit from items that increase elemental skill damage.oby tylko nie znerfili mojego holy monka:(

To własnie był bug bo fizyczne obrażenia były zwiększane przez te od żywiołów.

Spokojnie, monk ma masę legend, która zwiększa holy damage o nawet 20% z itemu

Przykładowo - http://eu.battle.net/d3/pl/item/skycutter

Taki mieczyk, wyskalowany przez loot 2.0 na 70lvl z socketem dodanym przez wieszczkę = pogrom ;)

Teoretycznie tak, ale to zależy gdzie zamawiałeś, w niektórych sklepach kody wysyłają już dzień wcześniej wieczorem (coś koło 20-22), a w niektórych dopiero z rana/południem. Denerwuje mnie troche ten drop legend, niby lecą, ale jak średnio dropie 4 legendarki na dzień to i tak, raz na 2-3 dni leci coś godnego uwagi, bo tak to reszta jest gorsza niż rare itemy (z dropu, nie AH). Legendarny to legendarny i powinien jednak mieć troche lepsze statysyki niż rare, a nie tylko dodatkowe opcje.

Jest to bardzo prawdopodobne bo widziałem filmik Rivida gdzie na spotkaniu z ekipą Blizzarda miał okazje jako jeden z pierwszych zagrać w gre to mówił, że nie ważne, którego kraju przedstawiciel dosiadł się do gry to w ciągu 10 minut miał w ekwipunku z 5/6 wykoksanych legendarów.

Jest to dziwne...

Bardzo mozliwe ze z dnia na dzien po troche zmniejszaja szanse na drop legendarnych itemkow ale i tak jest duzo lepiej niz jak bylo na poczatku d3 tak czy inaczej jakby legendy dropily caly czas to by nie bylo tej radosci jak ci wydropi cos ciekawego :D

No tylko właśnie jest problem z tym, że niewiele legendarków to "coś ciekawego". Bo co z tego, że dropi ich znacznie więcej, jak są gorsze od najzwyklejszych rare itemów? :D

Jeżeli tylko 1 legendarek z każdej kategorii został dodany na 70 to troche biednie, liczyłem na coś więcej ze strony blizza. Miejmy chociaż nadzieje, że ten akt będzie troche sie przechodziło, bo sam nowy tryb + nowa klasa, to troche malutko jak na taką cene.

a jak jest z PoE?

dropia czesto, ale 95% tych legend/uników to smierci

dzisiaj dropłem w 1,5h 4 legendy (2 z Diablo), 2 smieci, jedna naręczna, która juz mam i sredni pierscien z krytykiem, ale bez zrecznosci

Bo wszyscy chcieli by się w tydzień ubrać... Właśnie w HnS chodzi o to by farmić miesiącami i do tego dążą twórcy.

No dobra, nie mowie przecież, że po tygodniu mam latać w secie na T6 tylko po prostu chciałbym, żeby te legendarki chociaż odrobine były lepsze, żeby był jakiś progress, żeby sie czuło, że sie idzie do przodu, a nie, że od tygodnia latam w tych samych itemach (które sa slabe) i dropi mi sam śmieć porównywalny do mojego, a gdzieś latają ludzie z 3x większym DPS, więc jakoś te itemy zdobyli. A ja mam wrażenie, że stoje w miejscu, a nie taki jest tego cel, no nie?

Ja od wprowadzenia tej aktualizacji z lootem 2.0 znalazłem jeden przedmiot do podmiany dla mojej postaci i jeden, który daje rade, ale nie pasuje do mojego buildu. Kilkanaście dni średnio częstej rozgrywki. Jak dla mnie całkiem w porządku ;x

Ja od wprowadzenia tej aktualizacji z lootem 2.0 znalazłem jeden przedmiot do podmiany dla mojej postaci i jeden, który daje rade, ale nie pasuje do mojego buildu. Kilkanaście dni średnio częstej rozgrywki. Jak dla mnie całkiem w porządku ;x

U mnie niemal identyczna sytuacja.

Ja znalazłem 4 upgrade na wizza i kilka na inne klasy. Nie narzekam.

http://eu.battle.net/d3/pl/profile/Hajmus-2391/hero/29591067

U mnie w sumie to samo : )

ja chyba tylko bronie zmieniłem, ale nie jest źle

http://eu.battle.net/d3/pl/profile/karwankiller-2461/hero/21104367

No właśnie, jednym dropi od razu inni potrzebują czasu. ;) Ale nie ma co się ciąć po tygodniu... Przypomnijcie sobie co się w 1.0.8 działo. Jak jedna legenda na 100 była użyteczna bądź pod sprzedaż to był sukces...

Właśnie na ten reequip czekam i na chwilę obecną nie oczekuję cudownych legend :D

Napewno sie przydadza :))

Diabełek poszedł w dobra strone jak teraz po miesięcznej przerwie sobie zagrałęm coś niesamowitego :D

Ale drop z elitek jest jak dla mnie śmieszny ;/

Te z białych to napewno. Z tym że w RoS'ie będzie jeszcze masa nowych legendarnych matsów :)

http://odliczanie.net/Premiera-Diablo3-RoS,49528/