Bicie elit z deczka teraz wydaje się nie opłacalne bo na wyższym poziomie zajmuje sporo czasu a szansa na drop nie większa, ja jak biegam solo na u5-6 to je nadzwyczajnie omijam
Diablo 3 - Reaper of Souls [RoS]
No teraz największy drop jest ze skrzynek i zwykłych mobów, od wejścia patcha, może z 3-4 razy mi coś z elity poleciało, tak to skrzynki/moby. Jedynie raz mi z Butchera na T2 poleciały 2 legendarki na raz ale to był jakiś ewenement.
Ja mam pytanie, drop legendarków jest uzależniony od aktu czy nie? Bo wyleciały mi już chyba 3 Maximusy w A1, i 2 albo 3 razy Hammer Jamas w A2, żaden z tych itemów nigdy nie poleciał mi w innym akcie. Czysty przypadek, czy może system lootu?
U mnie niemal identyczna sytuacja.
Nieaktualne, wczoraj w 10 min wymieniłem 2 itemsy (gdybym miał już coś z nowego seta Iny, to nawet 3 bym wymienił)
Nie wiem, ale teraz teorie spiskowe brzmią jakoś tak... nijako
mi tam nadal nic nie leci, więc obalam spiski ;D
Ja też wczoraj w 30 minut wydropiłem 3 legendy.
Ja nie narzekam na drop legend. Sam wymieniłem już kilka itemów a i częstotliwość wypadania nie jest niska. Średnio legenda na godzinę (albo jak u kumpla, 3 legendy w przeciągu 2-4 min - topór z moba, zielony schemat z skrzynki oraz sygnet leoryka z elity, lol).
mi tam nadal nic nie leci, więc obalam spiski ;D
bez kitu
Jaki macie paragon?
Ile czasu zajmie mi wbicie około 100 paragonu jak mam 20~?
Wszystko zależy od tego, ile grasz, na jakim poziomie trudności. Ja, na Torment II, wbiłem 35 - 100 w 3 - 4 dni.
Dzisiaj 3 legendarki z Diablo, chyba niezły wynik jak na pierwszy raz.
jeszcze sie zalapalem na schematy po groszowych sprawach
3 tyg. temu sprzedawalem Uświęconych Obroncow po 85 mln, a dzisiaj rano chodzily po 15 mln:)
Ja dziś rano (7) kupiłem chyba z 8 legendarnych schematów po ~700k za sztukę
Bijcie paragon zamiast legendy farmić. W rosie nic nie będą warte (chyba, że do transmoga jak będziecie chcieli).
Bijcie paragon zamiast legendy farmić. W rosie nic nie będą warte (chyba, że do transmoga jak będziecie chcieli).
Z tego co widziałem, wszystkie skiny będą od początku dostępne.
Ileż można tłuc pomioty piekielne.
)) Koniec z AH - Quaku, wielki powrót !!!
Farmi ktoś kryptę, przydałaby się jakaś stała ekipa do premiery.
W klanie ja często farmie wieczorami