Diablo 3 - Reaper of Souls [RoS]

4k? :D co ty tam robiłeś tyle czasu... Ale szkoda, ze tylko te 3000 osob to ma :P, mogli to dac do pobrania dla każdego jakog sp

Jak i różnej maści streamerzy. Niektórzy grali mało w d3, ale ze względu na swoją "popularność" dostali zaproszenie do bety żeby narobić dodatkowego hypu. Nie pochwalam tego, testowaniem gry powinny zająć się osoby z dużym doświadczeniem w d3.

W ogóle zmiany jakie zachodzą w tej grze coraz mniej mi się podobają :P widziałam unikaty z 5k dmg i dziwnymi kosmicznymi opcjami, nie wiem jak oni chcą to przełożyć na pvp którego de facto nie ma i pewnie długo nie będzie. Niech idą z tą grą do wszystkich diabłów...

Jak na razie najlepszy bonus jaki widziałem w legendarnym przedmiocie z RoS'a, to taki, kiedy po dostaniu bonusu "masakra" z nieba spada deszcz złota :D Nie mogę się doczekać.

Ja widziałam opcje na kiju, że skill mnicha "Seven-Sided Strike" nie będzie miał cooldowna...

Seven-sided strike monk build już gotowy! :D

@up w zasadzie to farma i 100 paragonik, czasem afk i się nazbierało ;)

To fakt musza stopień trudności dostosować do dmga który będziemy im zadawać xD, czekam i łapki zacieram

Haha, wiadomo kiedy premiera dodatku? :D Jak było to gdzieś wcześniej napisane, to przeoczyłem.

Jeszcze jedno. Można gdzieś sprawdzić ile ktoś grał nie mając go w znajomych?

Jak to będzie działało swoją drogą. Co dokładnie jest w patchu, a co w dodatku? Nie będzie żadnych problemów pomiędzy graczami, którzy mają dodatek, a tymi którzy nie mają. Czy kolega, który go nie ma będzie mógł grać ze mną?

ta klucze zostały rozesłane TYLKO do znanych osób bądź szczęściarzy. I na dodatek klucz dostał Rock który totalnie nie ma pojęcia co to D3... to boli najbardziej, że klucze trafiają do osób którzy nie mają zielonego pojęcia co to legendarne szako enigma i inne pierdołki <3.

@upJak napisala NorthenStar. Szczerze, w wiekszosci razy klucze laduja do ludzi, ktorzy maja szanse zrobic najwieksze hype (tudziez streamerow i tym podobnych). Moim zdaniem powinny pojsc do ludzi, ktorzy sa aktywni na forum gry, pomagaja graczom i tym podobne.

Oczywiście można tak zrobić, ale to się nie opłaca blizzowi bo liczy się hype i reklama. Identycznie było i wciąż jest z hearthstonem. Ja oglądając streamy z hs'a myślałem, że to najlepsza gra na świecie i jak ją dostane to będę cisnąć 24/7, a co się okazało ? Dostałem klucz pograłem tydzień a dalej już jakoś mi się nie chce bo trochę za nudna - to się nazywa hype

Znam sytuację z Polski, ale niestety Polska musi zacząć dorównywać do krajóew eu-zach. Poczekajmy jeszcze z 20-30 lat. 50 Euro za granicą, np. w Niemczech to nie tak wiele gdzie zarabia się 6-12 eu /h netto zależnie od miejsca, a to że PLN do EURO jest 4:1 to już inna historia.

warn_ico.png
Nie widzę powiązania między tematem D3 RoS, a twoją wypowiedzią. Warn za Offtop. -Might

Zapowiadają się mega zmiany, jak przypisane itemy do swojego konta (zero handlu setami czy ogólni wyposażeniem ?), brak AH (już niedługo zresztą) czy nowa klasa i może nowy system paragonów- to chyba jedyne powody dla których chciałbym kupić dodatek, ale się wstrzymam i to chyba się nie zmieni z mojej strony.

Jest wiele osób, które koxają wszystkie sloty w D3 na 100 paragon aby po wejściu nowego systemu, mieć jak najwięcej expa ze stworzonych postaci na swoje konto (ogólny paragon dla konta). Sam chciałem pójść tą ścieżką, ale D3 zniesmaczyło mnie do tego stopnia i tyle już w to pograłem, że nie mam chęci bawić się w no-lifienie do wyjścia RoSa. Poza tym, dalej to będzie gra do której fajnie będzie wrócić od czasu do czasu, ale poświęcanie się tylko i wyłącznie D3 jako jedynej grze zainstalowanej na dysku, jest na dłuższą metę nudne imo.

Nie mam wątpliwości, że dodatek mógłby trochę być pod tym względem przystępniejszy i ciekawszy, ale dalej, nie jestem dalej super przekonany do tego czy RoS podpierdzieli moją dusz gracza, której Diablo 'w trzeciej odsłonie' nie za bardzo potrafił ją zajumać. Shit happens, keep goin.

Lecą streamy z tego dodatku na Twitch.tv, bo zapy dostało jakieś 3k wybrańców póki co (osoby zamieszane w żywot d3 i ich rodziny, ci którzy coś wnieśli do społeczności i samej gry itp.) i mam nadzieję kiedyś przysiąść do obejrzenia jakiejś akcji z D3 RoS na kanale i przyjrzenie się bardziej jak to będzie wyglądało.

Oglądam już w sumie siódmą godzinę streama z RoS i zaraz wybuchnę. Dawajta mi ten dodatek!

Przez pierwsze kilka miesięcy, kiedy zaczną powstawać strony specjalnie do handlu będzie pogrom.

Jestem ciekaw co będzie walutą. Golda zdobywa się teraz w gigantycznych ilościach, hmm...

Z tego co się dowiedziałem to blizzard ma zamiar/ zastanawia się nad usunięciem golda z opcji trade, także pozostaje tylko handel itemami lub kupowanie przedmiotów/matsów za gotówkę.

Byłby handel wymienny, mogłoby to być ciekawe.

gdzieś było że przedmioty mają być przypisane do konta, a handlować nimi można tylko z graczami którzy grali z nami jaknnam one wypadly. to prawda? bo jestem.na tel i długo by to sprawdzać

Jeżeli Blizz zrobiłby handel wymienny , bez udziału golda , to prawie zrehabilitowaliby się w moich oczach za premierę D3 ; )

( ... chociaż gracze też bywają kreatywni i mogą znaleźć jakieś zastępstwo ^ ^ )

Hehe , ludzie teraz nie sypiają nocami i farmią golda ; D

Cena ? Hmm ... widziałem gdzieś pre-ordery za ok 110 pln . Za taką cenę nawet bym się nie zastanawiał nad zakupem .

Vampirze , może podrzucisz tytuł tego HnS ?

Mnie zastanawia , czy taki zwykły , szary gracz , który dostał się do bety , będzie z tego coś miał oprócz satysfakcji ? ; D Np RoS za darmo , lub brak wipe expa ... haha , rozmarzyłem się ; )

Ja zaś oglądam , oglądam streamy i coraz bardziej ta gra wydaje mi się żałosna . Pomimo iż w RoS jest wiele ciekawych rozwiązań i jest to beta to nie potrafią na dzień dzisiejszy zescalować dmgu zadawanego a otrzymywanego . Streamerzy us się śmieją że gra na najtrudniejszym poziomie IV to jak ,,wieczorny spacer z dziewczyną przez park'' zaś koreańce opisują ,,one finger game '' . Wczoraj widziałem Barbare z 5kk dmgu po wzięciu kapliczki 400% dmgu to zamknął licznik a gra wyglądała jakby na 60lvlu farmił moby 1lvl :P Dodatek ma potencjał niewątpliwie ale w obecnej wersji tego nie widzę . Bardzo dobrze że blizz dał streamerom przetestować przynajmniej otrzymają rzetelne informacje co nie trybi .