Mają wolną ręke co do zmian więc mniejmy nadzieje, że do premiery ogarną co trzeba
Diablo 3 - Reaper of Souls [RoS]
Poto jest beta by wyłapywać błędy takie jak np zmniejszenie liczmy dmg
Co do dropu jest on kilka krotnie zwiekszony tylko dla tego by ci co tetuja RoS nie ślęczzeli godzinami nad danym itemkiem
Co do skili będą one jeszcze zmieniane tak jak te kapliczki i nietktóre dodatki do itemków dzięki którym można z palcem w nosie przejść Ros lub farmić
Nie można oceniać bety tylko jest ona teraz poto by zobaczyć jak to będzie się pozmienia i co dodali )
Jak dla mnie Diabełek stanie się wreszcie godną Tytułu grą
Drogi Vampirze ^ ^
Do bety RoS'a nie ma żadnych kluczy ; )
Dostałem wiadomość na maila , że po prostu dla mojego konta został udostępniony dodatek ... więc nie będzie handlu key'ami xD
Czy cała gra dostała jakiegoś nerfa, czy co?
Wchodzę sobie moim CM wizardem dla zabawy, na ślepo na MP10 (120k DPS) i gram sobie normalnie, jak gdyby nigdy nic...myślę...coś jest nie tak.
Wchodzę Łicz Doktorem na MP 7(wyżej nawet nie próbowałem) i przez 1,5h godziny nie padłem ani razu. 93k DPS.
No i na koniec największe zaskoczenie, mianowicie, mój mnich, który pamiętam, że ledwo co dawał rade na MP3. Teraz dla frajdy kupiłem sobie set Shenloga, patrzę, coś to MP3 za proste. Włączam MP5 i bez problemu rzucam się na elity. Łapcie mój profil http://eu.battle.net...le/ujoker-2560/
Streamer, mianowicie KingKongor liczył ostatnio ile HP ma elita w RoS'ie. Wyszło mu chyba 11 bilionów
https://www.youtube.com/watch?v=_I80qhbGgv8&feature=c4-overview&list=UUMR_nAMCppEXZiDZ-HLAeJg
Żal co oni wymyślają -.-.
Jak wam się nie chce filmiku oglądać to w opisie są chyba linki co do informacji w nim zawartych.
Nonono...
ujoker#2560
total exp normal: 989280000, total exp hardcore: 0
new paragon normal: 32, new paragon hardcore: 0
total exp normal: 27 576 105 000, total exp hardcore: 0
new paragon normal: 214, new paragon hardcore: 0
Oj tam Oj tam grało się kiedyś
Czas nadrobić expa!
Daje battletag przed RoSem: PlainLazy#2234, jak ktos zamierza grac wiecej albo wraca, to zapraszam do zapraszania D;
Daje battletag przed RoSem: PlainLazy#2234, jak ktos zamierza grac wiecej albo wraca, to zapraszam do zapraszania D;
Mój to wagonik666#2493
Zapraszajcie gram na hc od nowa od kilku dni to was przygarnę
mój karwankiller#2461 też gram na hc aktualnie lvl 55 chyba
Także ostatnio wkręciłem się w hardcore ^ ^ ( ... niestety znajomi nie podzielają mojego entuzjazmu D3 ; o )
Zapraszam do wspólnej gry - Kagebunshin#2300
@UP
Na to czekałam:) fajnie że w końcu ruszają z zamkniętą betą dla wszystkich. Teraz tylko zaglądać na battle.net acc i liczyć na szczęście:P
Chyba dodają do konta battle net betę rosa, gdy się dostaniesz, tak jak było z podstawką za czasów jej bety:P tak mi się wydaje:)
Oj tam Oj tam i tak się nie dostaniemy ale na PTS'a warto wejść już właśnie pobieram
Ja HearthStona mam od 3 miechów i jakoś RoS'a nie dostałem
No niestety, ale dzisiaj wszedł patch 2.0 na PST i można zobaczyć już nowe Paragony i nowe UI
No właśnie gram na PTS i muszę powiedzieć, że to co mamy na globalu to jakaś komiczna beta. A dopiero 2.0 oferuje nam prawdziwe Diablo które wygląda o niebo lepiej. Na PTS bynajmniej mam zawsze 90-110 fps bez żadnej ścinki czyli optymalizacja jest na najwyższym poziomie. Bo klatki nie dostają nagłego spadku przy wczytywaniu map . Fakt faktem trzeba ściągnąć 15 gb ^^.
Czyli już beta ros jest otwarta dla wszystkich ????
Sam patch 2.0 jest dla wszystkich. Tylko nie dostajesz expa a itemki które wylotujesz mają najczęściej lvl 61. Czyli i tak ich nie założysz. Zawsze możesz wejść na PTS i zobaczyć nowy HUD i system paragonów zmieniony, nowe poziomy gry itp. Nawiasem mówiąc Barba jest strasznie znerfiony:P chyba trzeba będzie zmienić postać na templara templarem hehe.