czemu barba znerfiony ? co takiego z nim się stalo?
Diablo 3 - Reaper of Souls [RoS]
Life Steal poszedł do lamusa. Zmieniony został skill dodający dodatkową furię za krytyki. Wichura nie ma już 100% sppeda tylko została zmieniona na przyciąganie do siebie przyciwników. Dodatkowo została wycofana runa upojenie chaosem i teraz jest jakieś gówno które daje hp za wydane punkty furi . Więc szykuje się nowy build na barbe.
barb znefriony, ale slyszalem, ze set ww barba ma podobno calkiem dobrze dzialac na templarach? prawda to, mial ktos okazje sprawdzic juz moze?
pytanie z innej beki
jest sens zaczynac teraz gre ?
Jak najbardziej do wyjścia dodatku możesz sobię ustawić już jakieś fajne eq dzięki AH
Wyjdzie dodatek, a ty kozacko z eq będziesz mógł zaczynać przechodzić dodatek
Wszystko byłoby fajnie gdyby nie ten cholerny ping na pst, >.> ale widzę u siebie że fps'y poszły w górę. Szkoda, że na co-op nadal są ogromne spadki :/
Za to ja u siebie nie widze wzrostu fps, ale nie mam już tych spadków, nawet na co-op
Premiera dodatku 25 marca 2014 roku czyli tydzień po zamknięciu auction house'a. Cena zwykłego dodatku kosztować będzie 122zł (39.99$) a wersja digital deluxe 183zł (59.99$).
czym się różni ta digital?
Nie jestem pewien ale zwykłą wersję będziesz mógł kupić w wersji pudełkowej bez stuffu a digital deluxe jedynie dystrybucją cyfrową i dostajesz stuff typu ikony do SC, pet do WoWa, schematy do transmogryfikacji hełmów i oręża, trzy dodatkowe sloty na postacie oraz widmowego ogara do D3. Potem możesz zwykłą wersję ulepszyć do Deluxe za dodatkową opłatą.
Obstawiałem kwiecień/maj. Miłe zaskoczenie
Ja jednak postawię standardowo na pudełko.
No wersja pudełkowa musi być jeszcze tylko skitram diablo 1 w kartonie i orgazm
Cena za deluxe to jakaś kpina, przecież nie ma tam nic wartościowego
Jak to blizzard. Daje "fanty" do swoich innych gierek przy okazji.
Edycja podstawowa 129zł
Edycja kolekcjonerska 259zł
Ja tam wybieram się osobiście do empiku w wawie
Ultima rządzi obecnie co do ceny jednak
" Dostępność: Wysyłka po premierze"
jest mało precyzyjnym określeniem.
Szkoda, że nie jest napisane czy to wersja pudełkowa czy tylko key