Diablo 3 - Reaper of Souls [RoS]

Ja już jakiś czas temu zakupiłem Digital Deluxe. Konto mam już zupgrade'owane do RoS i pozostaje tylko czekać do dnia premiery, nie martwiąc się tym, że jakiś sklep czy firma kurierska nawali i dostanę grę nie wiadomo kiedy:)

Czemu nawali? :P

Jak zamawiałem GW2 to pisało, że gre dostane kilka godzin przed premierą :P

Poszedłem sprawdzić dzień wcześniej do empiku czy już jest i była :D

Więc nie jest tak źle z tymi paczkami, a przynajmniej jeżeli mowa o premierach gier.

Tak mi się wydaje :)

Ultima rządzi obecnie co do ceny jednakjest mało precyzyjnym określeniem.

Zamawiałem podstawkę w Ultimie i mieli podesłać w dniu premiery, jednak spóźnili się dzień, czyli dostałem pudełko 16 maja. Jednak w środku był jakiś kod na zakupy w ich serwisie w ramach rekompensaty za dniowe (dwu może, nie pamiętam) spóźnienie. To jednak wynikało z popularności i masy zamówień na ten aktualny dzień, więc pewnie albo nie wyrabiali się z dostawami, a ich magazyny były zawsze na bieżąco czyszczone z Diablo 3.

Podejrzewam, że tak samo może być z dodatkiem, więc lepiej się nastawić na takie akcje gdy chcemy zamówić pudełkową wersję (co dla mnie jest jedyną słuszną opcją, i nie ważne czy będę czekał dzień czy dwa dłużej).

No jeden dzien, a nawet dwa to chyba nikogo nie zbawia ;)

Cena miodek 109 zeta to prawie połowa ceny podstawki, a ludzie płakali że bedzie kolejne 180 zeta.

Ja podstawkę brałem na gram.pl i miałem w dniu premiery już

BTw ludzie piszący, że filmy i sama gra d3 nie ma klimatu chyba sami nie wiedzą co robią :)

Ja podstawkę kupowałem w empiku bo jakiś kod rabatowy miałem to wykorzystałem i cena przystępna wyszła.

Obecnie jedynie ufam muve.pl oraz sklep.gram.pl bo ultima raz mnie w uja zrobiła.

Na muve.pl również pojawiło się Diabolo w cenie 114zł. Kolekcjonerka ma trafić do przedsprzedaży podobno w poniedziałek bo jakiejś tam informacji nie otrzymali.

Kolekcjonerska wersja zdecydowanie nie warta tych pieniedzy

Mam pytanie, czy w tej edycji kolekcjonerskiej ten widmowy ogar daje coś typu większy bagaż, coś do statystyk ? Czy tylko na pokaz ?

Widmowy ogar jest już w edycji deluxe więc nie potrzeba mieć kolekcjonerki by go posiadać. Jest to czysty pic na wodę, pokazówka.

Skrzydła imperiusa dla tych co zamówili pre order :

https://twitter.com/joshmosq/status/436712810664325120

Ja się zastanawiam czy wogóle jest sens kupować ten dodatek ;) Bo poziom gry w porównaniu do poe mierny...

Do 11 trwa przerwa techniczna, szkoda że praca do 16 :)

Czyli dzisiaj wchodzi pełnoprawny patch 2.0 ? Jak się nie mylę? I będzie dostępny ten tryb przygody i zadań itp ?

Czyli dzisiaj wchodzi pełnoprawny patch 2.0 ? Jak się nie mylę? I będzie dostępny ten tryb przygody i zadań itp ?

Patch dla wszystkich, adventure mode tylko dla ludzi z dodatkiem :)

Jestem za.
Pograłem chwilkę(30 minut) i niestety muszę się na nowo wkręcić :( Cały set do zmiany, nie!

Dokładnie. Od 18 będzie masakra. Zebranie seta na jedną postać (samemu) to kilkanaście-kilkadziesiąt godzin. Jeszcze jak ktoś ma wszystkie klasy na 60..przepraszam - 70 to będzie masakra.

Chociaż...jak się będzie zbierało te magiczne woreczki to może coś z tego będzie :)

Pytanko - czy ci, którzy zamówili dodatek mają już skrzydełka i dostęp do adventure mode?

Chyba nie, jak tego dodatku zainstalowanego nie mają.

Sądzę, że Ajron powinien się zająć robieniem jakiegoś klanu, co nie Ajron?

Tej, wchodzę w ten klan! Zaraz ogarnę co zmienili, mam nadzieję, że moje sety jeszcze dają radę :D

Również proszę o nazwę klanu na pw. Dołączę.