Nic nie jest zaczęte nawet w związku z klanem.
Twoje sety, Krysowski, dadzą radę żebyś uzbierał nowe sety
Diablo 3 - Reaper of Souls [RoS]
Pierwsze wrażenia. Mój cm wizz jest bezużyteczny, cały gear za około 300kk do wymiany.
Monk spoko, stary build i gear dają radę na udręce II bez problemu, III i wyżej jeszcze nie sprawdzałem. Ogarnę też inny build, może jest jakaś ciekawa alternatywa
Świetne zmiany. Świetnie się bawiłem. Stworzyłem dość fajny lodowy build na wizza, który póki co ora wszystko na swojej drodze w oczekiwaniu na krzyżowca.
Pytanko - czy ci, którzy zamówili dodatek mają już skrzydełka i dostęp do adventure mode?
Skrzydełek nie ma, ale rzeczy z Pre Orderu wersji Deluxe tak.
Nrb, jaki stworzyłeś build i jaki miałeś do tej pory?
Nrb, jaki stworzyłeś build i jaki miałeś do tej pory?
Do tej pory grałem wizzem pod archonta, ale zmienili go, więc nie jest już taki fajny.
Obecnie gram tym buildem, który dziś zrobiłem: http://eu.battle.net/d3/pl/calculator/wizard#acYjST!Yfg!ZcY.Yc
Chowaniec ma runę w której ataki podpalają przeciwników.
Polatam jutro mnichem kilka troszkę to może i ja coś skleję
Polatam jutro mnichem kilka troszkę to może i ja coś skleję
Blizz odwalił naprawdę kawał wspaniałej roboty z buildami i teraz można sobie sklejać co tylko się chce - a i tak to będzie dobre.
Także warto kombinować.
Oj Ajron!
Wiemy, że jak Ty się zajmiesz klanem to coś z tego wyjdzie
Przyzwyczaiłem się tak do mojego starego builda...fail. Wszedłem na BN i pokazuje mi "No heroes exist on this account". Hmm...potem podeślę linka.
Głupie servery!
Wczoraj czułem się jakbym pierwszy raz grał No i szukam nowego maina.
Znalazłem kozacki zamiennik dla CM wizza. Ogarnę jeszcze czy coś można w nim zmienić i wstawię tutaj, ale już teraz udręka idzie bardzo łatwo i przyjemnie!
Różnice między poziomami Udręki są bardzo małe, między I a II nie odczułem prawie żadnej różnicy. Poczułem też dzisiaj magie nowych przedmiotów. Pierwsza legenda - mrr Chce się grać, nie ma co!
http://eu.battle.net/d3/pl/profile/ujoker-2560/hero/23082811 - "0" dps, a koszę równo z półobrotu, Chuck Norris maczał w tym palce(pasek i czapka są nowe!)
Ah...wspominając o pasku to jego pomarańczowy efekt jest zbugowany. Działał kilka sekund po wskrzeszeniu i przestał, a po następnym wskrzeszeniu już nie działał
Napiszcie mi jeszcze, proszę, gdzie najlepiej farmić. Na razie męczę Cmentarz w 1-szym akcie, bo jest tam dużo przeciwników. Jakieś rady?
Różnice między poziomami Udręki są bardzo małe, między I a II nie odczułem prawie żadnej różnicy. Poczułem też dzisiaj magie nowych przedmiotów. Pierwsza legenda - mrr Chce się grać, nie ma co! http://eu.battle.net/d3/pl/profile/ujoker-2560/hero/23082811 - "0" dps, a koszę równo z półobrotu, Chuck Norris maczał w tym palce(pasek i czapka są nowe!) Ah...wspominając o pasku to jego pomarańczowy efekt jest zbugowany. Działał kilka sekund po wskrzeszeniu i przestał, a po następnym wskrzeszeniu już nie działał Napiszcie mi jeszcze, proszę, gdzie najlepiej farmić. Na razie męczę Cmentarz w 1-szym akcie, bo jest tam dużo przeciwników. Jakieś rady?
Wykonuj zadania, przechodź kampanie - za wykonanie questa dostajesz masę expa, a mobów jest wszędzie tyle samo poza tym ciągła zmiana lokacji zabija nudę.
Jestem na 90 % pewien ze zmniejszyli wsploczynnik unikow. Z m,oim buildem mialem ~75 % szansy na unik... Po zpatchowaniu gry spadlo do ~45...i moj build na mantre uniku z ostatnia runa poszedl ... Swoja droga Kamikadze CHCE TEN PASEK DO BUILDU NA UNIKI XD
Mnie od razu mnich wydał się potwornie wolny, a tu mu zmniejszyli AS. No nieźle.
Spolecznosci(Shift + O) -> Znajdz -> (ustawiony jezyk: "Polski") w filtrze wpisujecie nazwe klanu i wysylacie prosbe o zaproszenie.
Czyli jeżeli ktoś ma ustawiony inny język to będzie w wyszukiwarce widział klany tylko z tych krajów, które posługują się danym językiem?
Czyli ciężko by było stworzyć klan międzynarodowy?
No i naprawili niestety expienie na chestach
@up nie rozumiem, co naprawili?
Wczoraj był bug na cursed chestach, wbijało się 1-3 miliardy expa na godzinę
Ja niestety byłem późno w domu, wbiłem paragon 185-188 w godzinę z hakiem i poszedłem spać