Diablo 3 - Reaper of Souls [RoS]

Nic nie jest zaczęte nawet w związku z klanem.
Twoje sety, Krysowski, dadzą radę żebyś uzbierał nowe sety :P

Pierwsze wrażenia. Mój cm wizz jest bezużyteczny, cały gear za około 300kk do wymiany.

Monk spoko, stary build i gear dają radę na udręce II bez problemu, III i wyżej jeszcze nie sprawdzałem. Ogarnę też inny build, może jest jakaś ciekawa alternatywa ^_^

Świetne zmiany. Świetnie się bawiłem. Stworzyłem dość fajny lodowy build na wizza, który póki co ora wszystko na swojej drodze w oczekiwaniu na krzyżowca. :)

Pytanko - czy ci, którzy zamówili dodatek mają już skrzydełka i dostęp do adventure mode?

Skrzydełek nie ma, ale rzeczy z Pre Orderu wersji Deluxe tak.

Nrb, jaki stworzyłeś build i jaki miałeś do tej pory?

Nrb, jaki stworzyłeś build i jaki miałeś do tej pory?

Do tej pory grałem wizzem pod archonta, ale zmienili go, więc nie jest już taki fajny. :P

Obecnie gram tym buildem, który dziś zrobiłem: http://eu.battle.net/d3/pl/calculator/wizard#acYjST!Yfg!ZcY.Yc

Chowaniec ma runę w której ataki podpalają przeciwników.

Polatam jutro mnichem kilka troszkę to może i ja coś skleję :)

Polatam jutro mnichem kilka troszkę to może i ja coś skleję

Blizz odwalił naprawdę kawał wspaniałej roboty z buildami i teraz można sobie sklejać co tylko się chce - a i tak to będzie dobre. :D

Także warto kombinować.

Oj Ajron!
Wiemy, że jak Ty się zajmiesz klanem to coś z tego wyjdzie :)
Przyzwyczaiłem się tak do mojego starego builda...fail. Wszedłem na BN i pokazuje mi "No heroes exist on this account". Hmm...potem podeślę linka.

Głupie servery!

Wczoraj czułem się jakbym pierwszy raz grał ;) No i szukam nowego maina.

Znalazłem kozacki zamiennik dla CM wizza. Ogarnę jeszcze czy coś można w nim zmienić i wstawię tutaj, ale już teraz udręka idzie bardzo łatwo i przyjemnie!

Różnice między poziomami Udręki są bardzo małe, między I a II nie odczułem prawie żadnej różnicy. Poczułem też dzisiaj magie nowych przedmiotów. Pierwsza legenda - mrr :) Chce się grać, nie ma co!
http://eu.battle.net/d3/pl/profile/ujoker-2560/hero/23082811 - "0" dps, a koszę równo z półobrotu, Chuck Norris maczał w tym palce(pasek i czapka są nowe!) :)

Ah...wspominając o pasku to jego pomarańczowy efekt jest zbugowany. Działał kilka sekund po wskrzeszeniu i przestał, a po następnym wskrzeszeniu już nie działał :(

Napiszcie mi jeszcze, proszę, gdzie najlepiej farmić. Na razie męczę Cmentarz w 1-szym akcie, bo jest tam dużo przeciwników. Jakieś rady?

Różnice między poziomami Udręki są bardzo małe, między I a II nie odczułem prawie żadnej różnicy. Poczułem też dzisiaj magie nowych przedmiotów. Pierwsza legenda - mrr Chce się grać, nie ma co! http://eu.battle.net/d3/pl/profile/ujoker-2560/hero/23082811 - "0" dps, a koszę równo z półobrotu, Chuck Norris maczał w tym palce(pasek i czapka są nowe!) Ah...wspominając o pasku to jego pomarańczowy efekt jest zbugowany. Działał kilka sekund po wskrzeszeniu i przestał, a po następnym wskrzeszeniu już nie działał Napiszcie mi jeszcze, proszę, gdzie najlepiej farmić. Na razie męczę Cmentarz w 1-szym akcie, bo jest tam dużo przeciwników. Jakieś rady?

Wykonuj zadania, przechodź kampanie - za wykonanie questa dostajesz masę expa, a mobów jest wszędzie tyle samo :) poza tym ciągła zmiana lokacji zabija nudę.

Jestem na 90 % pewien ze zmniejszyli wsploczynnik unikow. Z m,oim buildem mialem ~75 % szansy na unik... Po zpatchowaniu gry spadlo do ~45...i moj build na mantre uniku z ostatnia runa poszedl ... Swoja droga Kamikadze CHCE TEN PASEK DO BUILDU NA UNIKI XD

Mnie od razu mnich wydał się potwornie wolny, a tu mu zmniejszyli AS. No nieźle.

Spolecznosci(Shift + O) -> Znajdz -> (ustawiony jezyk: "Polski") w filtrze wpisujecie nazwe klanu i wysylacie prosbe o zaproszenie.

Czyli jeżeli ktoś ma ustawiony inny język to będzie w wyszukiwarce widział klany tylko z tych krajów, które posługują się danym językiem?

Czyli ciężko by było stworzyć klan międzynarodowy? :(

No i naprawili niestety expienie na chestach ;)

@up nie rozumiem, co naprawili?

Wczoraj był bug na cursed chestach, wbijało się 1-3 miliardy expa na godzinę :)

Ja niestety byłem późno w domu, wbiłem paragon 185-188 w godzinę z hakiem i poszedłem spać :)

http://www.youtube.com/watch?v=p-L9aOn7y9Y