Diablo MMO via WWW (MakeMMO)

Witam.

Zapraszam do nowej gry MMO via WWW stworzonej dzięki serwisowi MakeMMO. Gra w klimatach Diablo.

Link:DIablo

Możliwośći gry:

-praca

-misje

-walka z potworami

-PVP

-brak IS (narazie)

W planach:

-ulepszanie broni

Jeśli będą chętni, gra będzie się rozwijać.

Aktualnie jest w fazie beta. Zapraszam do grania.

Scren dla Grabkien :D

Scren1

Zadowolony ? Teraz możesz zapomniec :D

Narazie dużo nie ma ale gra ma tylko 1 wieczór nie nadążam :D

Daj jakieś screeny jak to wszystko wygląda, bo nie chce mi się rejestrować tylko po to żeby o tym zapomnieć (jakby co):P

Ja to wiedziałem ze teraz się będzie pojawiać mnóstwo gier,które będą wyglądały tak samo:).

Zawsze lubiałem via www więc zagrałem i gierka się mi podoba :D

Prawie jak diablo, tylko że tekstowe i nudne.

Takie sobie ;d

Dzieki wam gra jest top 15 na liscie makemmo. Dziekujemy :D Jutro zacze dodawac wiecej

Odświeżam. Altualnie jest z nami 50 gracz. Zapraszam.

Z tego co widzę sporo tutaj kasy wywaliłeś. Mój Battle Age jest całkowicie darmowy dlatego jakość jest gorsza. Wszystko widać po ilości przedmiotów w sklepie, gdzie darmowy użytkownik ma prawo na wstawienie jedynie 10 przedmiocików, oraz po zmienionych statystykach.

Z tego co widzę sporo tutaj kasy wywaliłeś. Mój Battle Age jest całkowicie darmowy dlatego jakość jest gorsza. Wszystko widać po ilości przedmiotów w sklepie, gdzie darmowy użytkownik ma prawo na wstawienie jedynie 10 przedmiocików, oraz po zmienionych statystykach.

Za niedługo zostanie też zmieniony czas regeneracji siły, ponieważ błąd uniemożliwia zmianę tego parametru. Za niedługo zostanie dodane więcej przeciwników itp.

Czyli wyłożyłeś na to kasę tak ?

Tak. Od graczy dostałem tylko 140 kredytów, a 10 przedmiotów kosztuje 450 :D

Czekaj. Czyli jeżeli ktoś coś kupi za kredyty to admin je otrzymuje ?

Czekaj. Czyli jeżeli ktoś coś kupi za kredyty to admin je otrzymuje ?

Tak.

Plus dorzucam nowy screen, nowa szata graficzna + kilka zmian

scren1c.png

Wielki upadate.

Do gry została dodana mapa miasta w fazie testów. Jest już z nam 80 graczy dziękujmy.

Scren mapy:

poradnik1.png

Odświeżam. Mamy już 100 graczy

Mnie coś się wydaje, że jak Blizzard zobaczy na tej stronie logo Diablo 3 to was pozwie do sądu ;)

Wszyscy kopiują, ale mi się dostanie :D

Lubię diablo ale to mi tego nie przypomina...

Lubię diablo ale to mi tego nie przypomina...

Nie przypomina ponieważ ?

Wejdź w duengony i zobacz, wszystko z diablo. 100%. Nic od siebie :D