Diablo MMO via WWW (MakeMMO)

Jego nie obchodzą zyski. Robi to w ramach rozwoju gry :D. Taki (uwaga, trudne słowo) wolontariat.

Jest z nami już 400 graczy.

Dziękujemy

warn_ico.png
Dp - Dzz'

I tak to jest MakeMMO więc Nope

PS: nie rób dubble postów bo więcej warnów dostaniesz

Dziś dodałem:

-hazard

-domek

-potworki(w drodze)

-przedmioty(w drodze)

Mhm, tylko czekać aż się rozrośnie, a ktoś wyśle raport do Blizzard'a. :lol:

Jestem bardzo ciekawy co mi zrobią. Potraktują to raczej jako hobbistyczny projekt, a nie maszynkę do robienia pieniędzy :D

Potraktują to raczej jako hobbistyczny projekt

Co marka, to marka. Nie każdy lubi się podpisywać, za przeproszeniem pod byle gównem.

warn_ico.png
Twój post również bym tak nazwał ,ale wolę offtop.- crracked

@DeadWolf

Weź się za porządną robotę, znajdź dziewczynę, załóż rodzinę, nie każdy się nadaje do robienia gier (nawet WWW).

warn_ico.png
Warn za offtop. - crracked

Zgodzę się z Shaderem że ta gra to kompletne zero i jak kolega wyżej też napisał wez się za robote i rodzine bo gry ci nie wychodzą ...

Zauważyłem ,że jest tutaj totalny bałagan. Zamiast ubliżać autorowi proszę wypowiadać się w temacie. To iż jest taka nazwa gry ,a nie inna to wola autora i kij wam do tego. Następne posty nie na temat będą karane. I przepraszam za późną reakcję ,ale jakoś mi ten temat umknął.

Najwyższy czas :D

A mi się gra podoba.

Nie bądźcie na NIE, bo się nie znacie a oceniacie.

Można używać materiałów z Google do robienia gier na Silniku MakeMMO więc nie przeżywajcie :)

Co z tego, że można jak to do niczego nie prowadzi. Każdy ma swoje zdanie i powinien się nim kierować. Nie chodzi o to, żeby za wszelką cenę zniechęcić DeadWolf'a do robienia gier tylko przedstawić obiektywnie wszystko własnym okiem. Forum dyskusyjne to forum ogólno dostępne. Tak czy siak przedstawiając swoją prace każdy powinien być nastawiony na krytykę, która i tak nikogo nie ominie. Oceniać może każdy bo chyba o to chodzi w tym no nie ? A nastawienie na to, że każdy będzie klaskał z byle czego i zachwycał się kolejnym nic nie znaczącym projektem. Może DeadWolf ma jakiś tam pomysł, być może to ograniczenia makeMMO psują efekt jaki chce uzyskać, nie wiem nie wnikam. Na razie prawda jest taka, że w tym "diablo" nie ma w co grać, ale i tak życzę powodzenia.

Dziś pojawiła się kolejna wersja gry.

Między innymi:

-nowe potworki(tradycyjnie :D)

-nowe przedmioty

-angielska wersja gry(w budowie)

-naprawiono sporo błędów i literówek

I jak wam idzie z tą waszą grą ? Gracze grają czy raczej odchodzą ? Może kiedyś jak będę miał trochę wolnego czasu to pogram w tą waszą grę :)

Zauważyłem ,że jest to trzecia gra w serwisie makemmo.com licząca 500 graczy. Zazwyczaj 14 - 20 graczy online. Jakiś sukces jest.

I jak wam idzie z tą waszą grą ? Gracze grają czy raczej odchodzą ? Może kiedyś jak będę miał trochę wolnego czasu to pogram w tą waszą grę

Idzie dobrze. Jakaś tam część graczy gra, a reszta wejdzie popatrzy i wyjdzie ;). Zapraszam.

Sukces jest, ale nie jest jakiś wielki. Jednak cieszę się z każdego nowego gracza :D

Diablo super ale czemu nie można zrobić czegoś bardziej indywidualnego niż diablo clone... :( (no ale swoja drogą diablo na przeglądarkę yhhh zacne ^^) jednak sie nie skusze dość mam skopiowanych treści...

warn_ico.png
Archeologia. - Cree

Witam.

Zapraszam do nowej gry MMO via WWW stworzonej dzięki serwisowi MakeMMO. Gra w klimatach Diablo.

Link:DIablo

Możliwośći gry:

-praca

-misje

-walka z potworami

-PVP

-brak IS (narazie)

W planach:

-ulepszanie broni

Jeśli będą chętni, gra będzie się rozwijać.

Aktualnie jest w fazie beta. Zapraszam do grania.

Scren dla Grabkien :D

Scren1

Zadowolony ? Teraz możesz zapomniec :D

Narazie dużo nie ma ale gra ma tylko 1 wieczór nie nadążam :D