Diablo MMO via WWW (MakeMMO)

Teraz, także na facebooku !

http://apps.facebook.com/diablommo/

Super... ale nie sądze, że jakiś użytkownik tego forum się tym interesuje.

Warto próbować :D

Mamy też forum:

https://diablommo.fora.pl/

Piękne forum... Na makemmo jest jakaś gra nie bazująca na istniejących grach ?

Fora,ok? Widać profesjonalne podejście :lol:

Piękne forum... Na makemmo jest jakaś gra nie bazująca na istniejących grach ?

Nie niestety takich gier jeszcze nie ma ;)

Set, Wolf, tak moja, która nie już nie istnieje :D

Może zbiorę jakiś team marzeń i zrobimy takie fajne mmo? xD

Ktoś w to w ogóle gra? Zagrałem chwilkę i powiem że gra nie jest ciekawa. Jest strasznie nudna i powtarzalna. Nie polecam.

Stale gra 10 osób, 120 od czasu do czasu, a reszta bardzo rzadko, inwestuje tylko 5-6 osób.

Jezu, źle przeczytałem, czy typek chcę zbierać team do zrobienia gry na makemmo?...

Koyiro, nie ma to jak ostra krytyka :D

Typowy pesymista.

A co do gry to znalazłem grafika i już od soboty/niedzieli grafiki nie będą zerżniętych z fanpage Diablo :D

Jezu, źle przeczytałem, czy typek chcę zbierać team do zrobienia gry na makemmo?...

Niee, nie makemmo, tylko normalne mmo 3d z no-targetingiem, bardzo efektowną i dynamiczną walką i ogólnie takimi systemami z kosmosu xD

Na zachętę jedna z prac naszego grafika:

Widać, że ma talent. Niestety jego skaner szwankuje, więc nie jest to piękna grafia.

mondovaxokrutny.png

Te i inne grafiki pojawią się wraz z niedzielnym upadate. Zagraj już teraz !!

DeadWolf, sam chciałem coś zrobić w makemmo (i ciągle żałuję). Nie ważnie ile kasy włożysz i tak to będzie nudna gra, która jest jednym z klonów makemmo. Porównaj sobie twoje dzieło z np. Kronikami Fallathanu (gildwars.pl).

Do czego ty to porównujesz ? Porównaj moje dzieło z innymi grami makemmo, a nie grami nisko/średnio budżetowymi, bo moja gra zawsze będzie gorsza od takich gier.

No właśnie, gry z makemmo są niemal identyczne (inne tło, nazwy itd) i nie maogą się równać z normalnymi via www.

Jest więcej różnic niż ci się zdaje, a skoro nie mogą się równać z innymi via WWW to nie porównuj mojej gry do nich ;)

Zakończono Beta Testy gry, a wraz z końcem Bety dodano 20 nowych potworków i 10 nowych przedmiotów.

warn_ico.png
Dp - Dzz'

Koleś, nie rozumiesz, że gry z MakeMMO, nie są przystosowane do ustawienia MMORPG?...

Co do grafika, jeśli tu zagląda, to niech wie, że lepszą pracę znajdzie w 10min, i może jeszcze zarobi.