Nie grałem ale według mnie gra zapowiada się bardzo spoko
Diabolo III - Beta
Dlaczego ja tu jeszcze nic nie napisałem?! Ale nic, czas wypowiedzieć się o samym DIABLO. W ciemno już D3 mogę ocenić na 10/10 W becie grałem każdą postacią i grało się zajefajnie (DH rocks!) szczególnie spodobały mi się dźwięki z d2 np. odgłos czerwonych potków, broni, czy zbroi. Jedyne czego mi zabrakło to "stay awhile and listen" Mam nadzieje że to dodadzą w oficjalnej wersji. To tyle ode mnie, mam nadzieję że szybko dodadzą tryb PVP, bo areny zapowiadają się na prawdę ciekawie.
diablo 3 dostanie system gildii?
Czy Diabeł dostanie system gildii? Tego nie wiadomo, Zamieć może zmienić całą grę i to przed premierą Mi na klanach nie zależy, przez całą przygodę z D2 nie przeszkadzał mi brak gildii, zawsze znalazłem grupkę znajomych, żeby ubić Mefista czy samego DIABLO.
Można z tego zrobić ogólny temat o D3. A co nowości ktokolwiek wie, czy będą jakieś dodatki?
Można z tego zrobić ogólny temat o D3. A co nowości ktokolwiek wie, czy będą jakieś dodatki?
Jak im kasy zacznie brakować to będą.
hmm ja bym wolal jednak gildie zawsze to ciekawie jest i pvp by urozmaicilo. dodatki zapewne beda, kasy im nie braknie z aukcji beda odciagac jakis % pewnie, chyba ze zrezygnowali z aukcji za $ w grze
Korzystając z tego, że wywołaliście temat klanu to chętnych chciał bym zaprosić na LINK. Jest to rozwijający się klan, który rozpocznie swoją eksterminacje sił ciemności w dniu premiery.
Czyli według ciebie grafika powinna być jak w D1? Rozumiem, że nie jest tak mrocznie jak moglo by być ale bez przesady. Nie jest źle.
Nie jest źle? Jest tragicznie a może nawet groteskowo. Gdzie w tej grze masz mroczny klimat? Zombi to jakieś niebieskie ludki a już te grubaski wyglądają jak misie-przytulaski jest tak sympatycznie że aż żal zabijać tak miłe stworzonka. Świat jest kolorowy
jak w jakiś pokemonach (nie mówcie że niby ta mgła coś zmienia). Nie tak wyobrażam sobie koniec świata gdzie do życia budzą się pomioty szatana. No cóż może twórcy D3 stwierdzili że jak robimy grę dla totalnych żółtodziobów (staty i skille z automatu) to i klimat musi być bardziej sielankowy.
Nie jest źle? Jest tragicznie a może nawet groteskowo. Gdzie w tej grze masz mroczny klimat? Zombi to jakieś niebieskie ludki a już te grubaski wyglądają jak misie-przytulaski jest tak sympatycznie że aż żal zabijać tak miłe stworzonka. Świat jest kolorowy jak w jakiś pokemonach (nie mówcie że niby ta mgła coś zmienia). Nie tak wyobrażam sobie koniec świata gdzie do życia budzą się pomioty szatana. No cóż może twórcy D3 stwierdzili że jak robimy grę dla totalnych żółtodziobów (staty i skille z automatu) to i klimat musi być bardziej sielankowy.
Ahhh... no oczywiście 1 akt jest taki cukierkowy
Zresztą każdy prymityw ocenia przed osobistym przetestowaniem...
... hehe, a co może wiedzieć osoba z dopiskiem PL przy nicku xD, pewnie jak by mama dała piniążka, to by grę zakupił
hmm zombiaki zazwyczaj są niebieskie, to chyba ma jakiś związek z krwią, czy tam gnijącą tkanką
Czy ktoś widział na własne oczy umrzyka? Pewnie większość walnie że "TAK W CSI MIAMI W ICH KOSTNICY".
Otóż ciało się robi niebieskowato-błękitne dzięki wychłodzeniu przez brak krążenia krwi w organizmie i czynnikom zewnętrznym etc. etc. Nie jestem specem od tego ale swoje wiem (Matka Pielęgniarka pracująca na SORze).
Czy do niektórych nie dociera że to jest Beta Diablo III a nie cała gra? W Becie nie podadzą wam wszystkiego. Beta to nie całość.
A poza tym następna część danej gry nie może być w 70% kopią poprzedniczki bo by gówno z tego wyszło. Pokazują nam nową drogę tworzenia dobrego tytułu.
A jo tam popieram xman'a.
... hehe, a co może wiedzieć osoba z dopiskiem PL przy nicku xD, pewnie jak by mama dała piniążka, to by grę zakupił hmm zombiaki zazwyczaj są niebieskie, to chyba ma jakiś związek z krwią, czy tam gnijącą tkankąhttp://www.e-elgo.pl/wp-content/uploads/2010/05/zombie.jpg
Czy ktoś widział na własne oczy umrzyka? Pewnie większość walnie że "TAK W CSI MIAMI W ICH KOSTNICY".Otóż ciało się robi niebieskowato-błękitne dzięki wychłodzeniu przez brak krążenia krwi w organizmie i czynnikom zewnętrznym etc. etc. Nie jestem specem od tego ale swoje wiem (Matka Pielęgniarka pracująca na SORze). Czy do niektórych nie dociera że to jest Beta Diablo III a nie cała gra? W Becie nie podadzą wam wszystkiego. Beta to nie całość.A poza tym następna część danej gry nie może być w 70% kopią poprzedniczki bo by gówno z tego wyszło. Pokazują nam nową drogę tworzenia dobrego tytułu.
Może to nie miejsce na takie rzeczy ale mylicie się koledzy jeśli chodzi o kolor rozkładających się ciał
"Kolejność zmian w rozkładzie gnilnym jest następująca:
1. Zielonkawe zabarwienie dolnych kwadrantów brzucha 24-36 godz. po zgonie
2. Zielonkawe zabarwienie głowy, szyi i barków, smugi dyfuzyjne 36-60 godz. po zgonie
3. Rozdęcie ciała gazami, ześlizgiwanie się naskórka oraz włosów, ocielkiny gnilne 60-72 godz.
4. W zależności od warunków w jakich znajduje się ciało następnym etapem może być strupieszenie (mumifikacja), balsamacja, przeobrażenie tłuszczowo - woskowe, przemiany torfowe czy zeszkieletowanie."
To cytat z pewnego źródła w internecie nie podam strony bo to drastyczny widok. Dodam że kolor niebieskawy występuje tylko u zwłok które przebywają w niskiej temperaturze (kostnica).
Co do Bety to ok nie jest to pełna gra ale nie oszukujmy się co można zmienić przez 2-3 tygodnie przed premierą? To co najbardziej mnie boli nie zostanie poprawione bo to nie realne (staty skille klimat grafika...). Może i racja że kolejna część nie powinna być klonem poprzedniczki ale powinna być jej rozwinięciem pójściem krok (czasem milowy) na przód. D3 to niestety ogromny krok w tył i żerowanie na marce Diablo.
A może to też być Beta którą zrobili np. w 2006 i dają nam przed premierą ale pełna wersja wygląda lepiej. Nigdy nic nie wiadomo .
A może to też być Beta którą zrobili np. w 2006 i dają nam przed premierą ale pełna wersja wygląda lepiej. Nigdy nic nie wiadomo .
Chciałbym w to wierzyć ale jestem realistą niestety
Parę dni tylko do premiery to się okaże.
A jak w D2 na początku są te małe czerwone diabliki to cała gra traci klimat?
A może są one dużo straszniejsze niż zombi?
Jak w temacie. Możecie tutaj pisać swoje wrażenia po Open becie Diablo III.
Moje nie są zbyt miłe. Może to dlatego, że przez 2 dni o różnych porach na różnych serverach poprostu nie dało się wejść do gry? Zdupczyli sprawencje . Nie pieprząc za długo zapraszam do wypisywania się na temat bety.
Ja i tak kupuje edycje kolekcjonerską