Jak w temacie nie rozumiem tego kompletnie grałem może cudów nie osiągnąłem był to bodajże 53lv Duelistą i kompletnie nie rozumiem waszego zachwytu.
Już wybór postaci to jest jedna wielka pomyłka wybór klasy nic nie znaczy bo nie ma żadnych klasowych jak i wogóle jakiś skilli związanych z danymi postaciami. z Diablo ma to tyle podobne co i nic jedyne co jest podobne i naprawdę także przypadło mi do gustu to ta typowo retro grafika tylko bardzo podrasowana i nią byłem naprawdę zachwycony bo miło patrzyło się na te wszystkie lokacje w takim stylu.
Drzewko pasywów masakra co to ma być? na co komu tyle tego nie potrzebnie tyle tego zrobili.Mogli zrobić dużo ale bez przesady.
Skill runy czy skill stony nie wiem jak to się zwie to raczej nie jest zbyt dobry pomysł milion slotów broniach i innych rzeczach by wbić jakiegoś skilla możę i pomysł nowoczesny ale zbyt nie pasuje do gier hns.
Kolejna głupotą jest możliwośc zrobienia z postaci typowo atakującej zrobienie z niej maga (np z Maraudera robienie Witch czy cos w tym stylu) Jak sama nazwa postaci wskazuje ma to być postać o typowo określonych cechach a nie UFO. Tylko nie wmawiajcie mi że jest to dobra możliwośc zrobienia uniwersalnego buildu bo to nie jest argument...
Ogólnie mechanika i cała gra nie jest zła ale Poe brakuje bardzo dużo do Diablo II które jest absolutnym klasykiem wśród hns i raczej nie będzie lepszej od niej. na dzień dzisiejszy Poe uzyskało by odemnie 3.8/5 gdyż wielu rzeczy brakuje ale nie mówie że jest to zła gra bo jednak nie robi jej nie wiadomo ile osób jak Blizzard z D3 to naprawdę jako gracz jestem godny podziwiu za tak dobrze odwalony kawał roboty ale jak mówie jest jeszcze wiele co trzeba zmienić może w przyszłości bedzie lepsze od D3 ale na dzień dzisiejszy D3 nadal ma przewagę.
Liczy na szczere opinie i komentarze co myślicie na ten temat.