Bo na 100% grasz na nonsteamie, na oryginalnych serwerach sprawa wygląda zgoła inaczej. Zresztą jeśli chodzi o społeczność to CA ma jedną z gorszych, jak ktoś nie oszukuje to płacze, że masz czity bo go zabiłeś, raz do mnie jakiś rodak się pluł, że mam czity bo go zdjąłem jednym strzałem.... z L96A1, a jak kogoś zabijesz strzałem w głowę to z miejsca masz aimbota, grałem w dużo gier, ale nigdzie nie było tyle płaczków co w CA.
To pewnie cała społeczność z warrocka przerzuciła się na combat arms
. Wiecie co , grałem w obie gry, jeszcze w ich początkach, w combat arms jak jeszcze beta była, w warrocka tak samo w betę, np. w warrocku na początku była fajna społeczność, pro gracze i w ogóle fajnie się grało. Potem weszły te jak to tam się zwie "polskie dzieci płaczu" na czacie widziałem tylko hasła hacker, cheater, żal. Widać, że w ca ta sama społeczność wkracza
.
Ja np. w warrocka w retailu od samego początku uczciwie grałem, aż do momentu jak zaczęły się pojawiać takie hasła, cheater, żal, innym razem wywalali z serwera bo ktoś sobie powiedział cheater, no i wtedy wiadomo, co można było zrobić, wkroczyć z hackami
.
Pro gracze dawno już zrezygnowali z takich gier jak warrock czy ca(US), nie mówię o jakichś fanatykach z ESL, tylko zwykli pro gracze, którzy grali dla fun.