Ha ha ha.
Wypowiem się tak wiesz co to ESL ?
zobacz sobie prestiż tej gry tam CS i CS:S miażdży wszystkie gry na głowe a CA to nic tam nie osiągną ale za to w CS za pierwsze 10 miejsc jak już jesteś w lidze 5on5 to już wygrywasz bilety na LAN'a (Spotkanie graczy w jednym miejscu walczących o nagrody) w dodatku na CS'ie można zarobić właśnie wygrywając takie ligi ot co.
A o sprzęcie już nie mówie są klawiatury, myszki, słuchawki, karty muzyczne budowane specjalnie pod CS'a.
A odnośnie grafiki to to że CA ma ładną grafe ale za to CS ma mniejsze wymagania i przez to może w tą gre zagrać każdy, jeśli już mówisz o zabijaniu z końcu mapy to jest tylko Skill(umiejętność gry) są takie hajty +++ że wiesz grają od 3-5 lat i tak potrafią co lepsze nawet zacznając z takimi prosami nauczysz się lepiej grać bo ja tak zaczynałem. Dobra tera kwestia CW(Clan Warów) w CA jestem pewien że nie znajdziesz cw w 30 sekund a w CS'ie to jest proste wchodzisz na mirc kanał #cw.pl pisesz 5on5 serv off/on (off że nie mamy servera on że mamy) i już jest sparing ;].
Cheaterzy ... znajdź mi na steamie jednego ;D bo ja nie znalazłem jeszcze żadnego cheaterzy mają swoje servery do tego tak zwane nonsteam :] tam się czują jak w raju