Hurra! Wyszedł darmowy L2 i "wspaniała" kronika GoD! Niestety nie każdy ma takie orgazmistyczne uczucia w stosunku do tej nowej odsłony tej klasycznej gierki. Dlaczego nie zagram?
-Bo jakiś kretyn wymyślił jedną startową lokacje dla wszystkich ras. Gdzie przyjemność ze spotkania po raz pierwszy przedstawicieli innych ras( najpewniej w Dion)?
-Bo pomysł na 4 klase jest idiotyczny. Zamiast gigantycznego zróżnicowania profesji mamy ich.... osiem, do tego w niektórych klasach( np Tyr warrior)bezsensowny dobór skilli. Co jeśli grając gladem nie chce skilli do pole????????
-Bo skille z 4 klasy s zdecydowanie za mocne, o ile skille z 2 i 3 klasy całkiem fajnie się skalowały to czwarta klasa daje skille wyłącznie na zasadzie: mocniej,szybciej,lepiej.
-Bo większośc dobrych graczy została na privach, a ja nie mam czasu i chęci na bieganie w pt z typami dla których ekstremalnie trudnym zadaniem i jednocześnie szczytem marzeń jest zabicie Zakena
-Bo jestem fanem L2 a nie WoW-a, jak będę chciał zagrać w WoW-a to sięgnę po grę blizzarda. GoD nie jest Linuchem, to wyrób wowpodobny na bazie Lineage
- Bo Lineage był, jest i będzie grą dla hardcorowych graczy, a GoD to zabawa dla nieogarniętych placków. Jak będę chciał zagrać w mmo dla mas to zagram sobie w wow-a
-Bo cały GoD jest zrobiony pod IS, tylko nowi gracze mogą tego nie dostrzegać.Śmieszne zasady działania nevita o tym świadczą. Exp x2 czy przenośne buffy to gigantyczny handicap dla gracza. Już bardziej zbalansowane byłoby sprzedawanie setów w IS.......
-Bo gram w L2 od 6 lat, dlatego jestem wymagający