Siema.Chciałbym znaleźć jakąś dobrą grę RPG Mój Sprzęt.(Aby ta gra nie klatkowała)
AMD Athlon™ 64 X2 Dual
Core Processor 5000+
2.60 GHz, 1,00 Gb RAM
ATI Radeon 2600 PRO
Siema.Chciałbym znaleźć jakąś dobrą grę RPG Mój Sprzęt.(Aby ta gra nie klatkowała)
AMD Athlon™ 64 X2 Dual
Core Processor 5000+
2.60 GHz, 1,00 Gb RAM
ATI Radeon 2600 PRO
-Gothic
-Gothic 2 + NK(Noc Kruka)
-The Elder Scrolls III: Morrowind
-The Elder Scrolls IV: Oblivion
-Fable
-Sacred
-Dieblo I
-Diablo II
-Saga Baldur's Gate i Icewind Dale
Moim zdaniem będą to przede wszystkim Diablo 1,2 Gothic 1,2+Noc Kruka i na koniec moja ulubiona gra Morrowind. Możesz także zagrać w Never Winter Nights 1 IceWind Dale 1,2.
Wszystkie wersie gothica odpadają bo grałem wiem że to głupie pytanie ale możecie swoimi słowami powiedzieć co sie robi itd. w Diablo ? I/II
Są jescze jakieś propozycje ?
W diablo wyrzynasz setki potworów. Oglądnij sobie filmiki na yt. Oprócz tego polecam tak jak wyżej, Gothica 1 i 2 oraz Wiedźmina 1.
a ten The Elder Scrolls IV: Oblivion Pójdzie mi i nie bedzie sie ciac ? Nawet na low Bo fajnie sie zapowiada
Będzie ci ciął. Nawet ci nie pójdzie. A nawet jeśli jakimś cudem, to wyłączysz bo złapie cię nerwica.
Polecam Planescape Torment.
a ja polece cos nietypowego
polece sciagniecie ci emulatora na PSX albo i bez tego i zagranie w Final Fantasy 6-9 najlepsze rpg sa na konsole na pc to mozesz sobie w szootery albo strategie grac ale co do rpg to konsola jest domem tych gier
To ja po krótkim przemyśleniu proponuję Titan Quest, Spellforce (RTS/RPG) i Throne of Darkness (gra nieznana i niedoceniana, lecz bardzo grywalna, kieruje się chyba czteroma samurajami z różnymi broniami, maga też znajdziemy )
bardzo Proszę a na PSX Grałem kiedyś Nudnawo
Zaraz Zobaczę
Jakieś jescze propozycje ?
@Refresh(Wiem że sie robi co 24h ale ja chcę To grę szybko znaleść ;( )
@Refresh :/
oblivion powinien ci na full odpalić ja grałem na jednym rdzeniu 2 GHZ 2 GBram i karcie ati radeon 1650 na wysokich.
Na marginesie mam tera kompa 2x2Ghz, 2GBram, Ati radeon HD3850 512MB
1,00 Gb RAM
Ty sobie chyba robisz jaja odnośnie Obliviona. Już sam RAM skreśla ten tytuł. Nie trzeba nawet się bliżej przypatrzyć.
Co ci można polecić? Gothic I i II. Wiem że grałeś, ściągnij sobie kilka fajnych modów, i przedłużysz żywotność gierki. Polecam mod Velaya, z 40 godzin rozgrywki jak nic.
No i oczywiście Morrowind, także, z wgranymi paroma pomocnymi modami, ale nie koniecznie. Wcześniej pisałeś, że ci się Oblivion podobał, no a że Morrowind 3 razy lepszy, to możesz pyknąć.
Możesz tez pograć w Sacred/Baldurs Gate/Diablo, ale to sa hack'n'slash'e, a nie gry cRPG, ale bardzo dobre. W szczególności Baldurs Gate.
Chciałbyś grę, przy której spędzisz masę godzin ...
A więc proszę, coś co ja nazywam legendą wśród gier ! W sumie, to nie tylko ja sławie imię tego boga !
Niesamowita Fabuła!
Ogromna mapa !
Sety potworów !
Odmienne klasy postaci !
Grywalność !
Ojjj tak ! Sacred : Złota Edycja !
Ale tak bez joke, to serdecznie polecam Ci tą grę . Sam spędziłem przy niej, hohoho czasu i nie żałuje ani minutki : }
Kolekcjonowanie heroików ! Bicie Smoków ! Gra jest Bogiem wśród swego gatunku : }
Ech Grałem we wszystkie :/ Oprocz Morrowind Ale na BANK mi pójdzie ?
A nie lepiej po prostu sprawdzić czy wejdzie? =-=''
Metoda prób i błędów :}
canyourunit.com
No a w Planescape Torment grałeś? Nie wierzę, że grałeś we wszystkie wymienione tutaj gry ;O
@KrasheR
A nie wpadłeś na pomysł, że chce kupić grę, a nie spiracić tak jak Ty? Przy kupnie nie ma "może wejdzie, może nie". No chyba że mowa o grze, która kosztuje 5zł, ale przy grze która kosztuje po 40zł i więcej - nie ma na to miejsca.
Dziecko drogie :}
Po pierwsze, człowieku niskiego szczebla intelektualnego, przedstaw mi słowo, lub zdanie z mej wypowiedzi, skłaniające użytkownika Legendary o " spiracenie" tytułu...
Gdy przedstawisz mi to jasno i klarownie " na papierku " tj. metafora ( skierowana do twej niskiej osoby ) to będziemy mogli porozmawiać na temat " piracenia " w Polsce : }
Legendary, znasz swoje parametry, znasz wymagania gry... ( if not, sprawdź je, choć nie ufaj temu na słowo, ponieważ często są zbyt bardzo zawyżone )
Gdy spełniasz je w niewielkiej części, to po prostu zainstaluj, detale ustaw na low, skonfiguruj innymi słowy gre tak, aby twoja bestia dała rade :}
Nie widzę żadnego problemu.
Również kwestią poprawnego działania gry, mogą być dodatkowe ServicePack`i, czy też NetFamerwoki.
* o update sterowników do karty graficznej już nie będę mówił nawet, bo ponownie usłyszę, że "piracę" .... sterowniki ^^