Zapowiedź tajemniczego "HoT" 24 stycznia prawdopodobnie będzie wyglądać mniej-więcej tak: xD
Śmiechłem, daje okejke
Zapowiedź tajemniczego "HoT" 24 stycznia prawdopodobnie będzie wyglądać mniej-więcej tak: xD
Śmiechłem, daje okejke
Fajnie gdyby doszła jakaś nowa klasa, albo chociaż by jakaś 1 nowa broń dla każdej klasy. No cóż może kiedyś coś takiego się pojawi w GW2, moim zdaniem w GW1 świetne było to że z każdym nowym "dodatkiem" dochodziły nowe klasy, duża ilość skili itp.
Fajnie gdyby doszła jakaś nowa klasa, albo chociaż by jakaś 1 nowa broń dla każdej klasy. No cóż może kiedyś coś takiego się pojawi w GW2, moim zdaniem w GW1 świetne było to że z każdym nowym "dodatkiem" dochodziły nowe klasy, duża ilość skili itp.
co do broni to już obecnie w plikach gry znajduje się Polearm, czyli halabarda z gotowym przykładowym modelem i statami (rare) można było nawet sobie to zlinkować w gdzie i zobaczyć jak to wygląda
Chciałbym zobaczyć Dervisha (moja ulubiona profesja w GW1). Z jednej strony nie wiadomo jakby rozwiązali sprawy mocy od Bogów (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi). Z drugiej jednak pojawił się w grze armor Dervisha. Czyżby? Mam taką nadzieję.
Wydaje mi się, że rajdy tutaj nie zadziałają, choć obok obecnych dungeonów chętnie zobaczyłbym takie w solo .
Mounty nigdy nie były częścią świata i ciężko powiedzieć czy by zadziałały. Z jednej strony mamy teleporty (więc po co?), z drugiej jeśli usunąć teleporty to podróż (nawet na mouncie) trwałaby za długo... Chyba, że zostawić w miastach teleporty to możeby zadziałało. Jednak wydaje mi się, że ANET są zbyt leniwi, więc nie chciałoby im się bawić z teksturami wchodzącymi w mounta:P.
Z nowych broni na pewno kosa. Polearm... cóż nie jestem fanem.
A dla tych, którzy mówią, że są tylko 2 profesje z heavy armorem i musi być heavy polecam zerknąć na GW1, gdzie mieliśmy 2 heavy, 3 medium i 5 light.
Moim marzeniem jest zobaczyć elitarne skille rodem z GW1... Aktualnie jest lekko parę użytecznych na wszystkie profesje . W tej kwestii chyba tylko mesmer ma wszystkie dobre.
Miło, żeby zajęli się condition damage, który na PVP daje w tyłek, a na PVE ssie...
http://www.twitch.tv/guildwars2 dzisiaj o 17:00 start streama z PAXu - oficjalna zapowiedź tajemniczego "HoT" (na 99% dodatek)
Taki hype, że ludzie już na kanale siedzą, mimo, iż dopiero 12:25 XD
Dzięki Xar za linka, ja osobiście nastawiłem się na 100% na duży płatny dodatek, obym się nie rozczarował
Dodatek w w Maju do tego czasu LS3. Jestem optymistą.
Dodatek dziś!
W sumie jak ktoś by chciał sobie pooglądać zapowiedź HoT i mieć przy tym polski czat, to zapraszam na forum naszej gildii O 17:00 będzie włączony.
Chciałbym zobaczyć Dervisha (moja ulubiona profesja w GW1). Z jednej strony nie wiadomo jakby rozwiązali sprawy mocy od Bogów (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi). Z drugiej jednak pojawił się w grze armor Dervisha. Czyżby? Mam taką nadzieję .Wydaje mi się, że rajdy tutaj nie zadziałają, choć obok obecnych dungeonów chętnie zobaczyłbym takie w solo .Mounty nigdy nie były częścią świata i ciężko powiedzieć czy by zadziałały. Z jednej strony mamy teleporty (więc po co?), z drugiej jeśli usunąć teleporty to podróż (nawet na mouncie) trwałaby za długo... Chyba, że zostawić w miastach teleporty to możeby zadziałało. Jednak wydaje mi się, że ANET są zbyt leniwi, więc nie chciałoby im się bawić z teksturami wchodzącymi w mounta:P.Z nowych broni na pewno kosa. Polearm... cóż nie jestem fanem.A dla tych, którzy mówią, że są tylko 2 profesje z heavy armorem i musi być heavy polecam zerknąć na GW1, gdzie mieliśmy 2 heavy, 3 medium i 5 light.Moim marzeniem jest zobaczyć elitarne skille rodem z GW1... Aktualnie jest lekko parę użytecznych na wszystkie profesje . W tej kwestii chyba tylko mesmer ma wszystkie dobre.Miło, żeby zajęli się condition damage, który na PVP daje w tyłek, a na PVE ssie...
Mounty byłby spoko tylko wtedy, gdyby dodali je tylko na pve. Nie wyobrażam sobie, żeby na wvw zergi biegały na mountach, to zniszczyło by grę. Jestem utopistą, chciałbym aby w dodatku były dwie nowe rasy ( tengu i coś tam jeszcze), jakąś nową klasę heavy robiącą jako healer (^^), nowe bronie, skille, wygląd armorów, system gvg, jakieś ranked 3v3 (coś ala WoW0, rajdy, nowe dungi itp itd. A skończy się na tym, że AN zapowie kolejną serie LW To będzie zonk
Ja się tam jaram Mam nadzieje, że nie pogrążą się i nie okaże się to jakieś LS
Jak będzie to zapowiedź kolejnej serii living story, to będzie to większy fail niż konferencja zapowiadająca xbox one.
nareszcie wystartował z kilkuminutowym opóźnieniem.
Po rozpoczęciu LS3 będzie można jeszcze pograć w LS2?
Niech ktoś potem napisze co z tej konferencji wynikło bo niestety nie mam czasu jej obejrzeć, zresztą wkurza mnie to "trzymanie w napięciu", chce wszystko na tacy
szkoda transferu, gadają głupoty jakieś, teraz jakiś trailer puścili, zresztą 80 % z tego nie rozumiem, bo za szybko gadają.
Teraz znowu cos tam gada
expansion pack!!!
Po rozpoczęciu LS3 będzie można jeszcze pograć w LS2?
Tak, można wykupić wszystkie epizody.
Wiem, że teraz można wykupić, ale co jak pojawi się LS3. Czy LS2 nie zostanie zamknięte i niedostępne.
i co jak z tym Heart of Thorns ? To dodatek pełnoprawny, czy tylko feature pack ?