DODATEK DO GW2 - Heart of Thorns

Dodatek.

Dodatek pełnoprawny, ale na razie nie zapowiedzieli niczego mega :P Masz też news o tym na stronie z listą, na razie krótką.

Specjalizacje najciekwasze na razie. Podane na przykładzie Rangera. Będzie on mógł stać się Druidem i nauczenia się walczenia Staffem. Czyli nowe skille dla postaci itp.

Zupełnie nowa kalsa z heavy armorem Revenant. Jego skille to coś ala summonowania starych bohaterów np. przyzwanie czy coś w tym stylu króla Jalisa i otrzymanie wsparcia krasnoludów.

I coo, mówiłem, że będzie 3 klasa heavy, bo 3 light, 3 medium i 2 heavy, to niezbyt równy podział. I w dodatku hybryda rytualisty, bo kontroluje Misty.

Wiem, że teraz można wykupić, ale co jak pojawi się LS3. Czy LS2 nie zostanie zamknięte i niedostępne.

No take ale LS1 zostało zablokowane w przy wprowadzeniu LS2? Nie.

Nowa mapa do WvWvW, gdzie zdobywanie fortów itp. jest ważniejsze, ponieważ to wzmacnia główny zamek. Nowy tryb PvP Stronghold, gdzie drużyny zbierają zasoby, żeby zatrudnić wojsko, wbić do bazy wroga i wygrać.

Guild Halls. Będzie go można rozbudowywać, wyruszać na misje, przygotowywać się na nowe mapy (Maguuma Jungle).

Jeszcze są Masteries pomagające przetrwać w Dżungli. Jakieś dodatkowe umiejętności. można np. nauczyć się języków wydając punkty masteries i nauczyć się historii ras tam mieszkających (jak ktoś lubi takie rzeczy).

Mają być nowe legendary sety, ale chyba nie będzie nowego lvl capa.

https://heartofthorns.guildwars2.com/en

Jeśli to ma być wszystko to wygląda raczej słabo. Raczej powinni coś poujawniać.

GVG na ile osób, jak myślicie?

Brakuje mi nowej rasy szczerze mówiąc.

Dość ciekawe bajery, niestety casual game w dalszym ciągu.

Brakuje mi nowej rasy szczerze mówiąc.

No tak, nie zrobili nowej rasy to teraz będzie płacz że dodatek marny bo nie ma nowej rasy, była by nowa rasa bez nowej klasy to byłby ból du*y że nie ma klasy

Nowa mapa do WvWvW, gdzie zdobywanie fortów itp. jest ważniejsze, ponieważ to wzmacnia główny zamek. Nowy tryb PvP Stronghold, gdzie drużyny zbierają zasoby, żeby zatrudnić wojsko, wbić do bazy wroga i wygrać.Guild Halls. Będzie go można rozbudowywać, wyruszać na misje, przygotowywać się na nowe mapy (Maguuma Jungle).Jeszcze są Masteries pomagające przetrwać w Dżungli. Jakieś dodatkowe umiejętności. można np. nauczyć się języków wydając punkty masteries i nauczyć się historii ras tam mieszkających (jak ktoś lubi takie rzeczy).Mają być nowe legendary sety, ale chyba nie będzie nowego lvl capa.https://heartofthorns.guildwars2.com/enJeśli to ma być wszystko to wygląda raczej słabo. Raczej powinni coś poujawniać.

Nowa klasa, specjalizacje? Niektórych nie da się zadowolić.

No tak, nie zrobili nowej rasy to teraz będzie płacz że dodatek marny bo nie ma nowej rasy, była by nowa rasa bez nowej klasy to byłby ból du*y że nie ma klasy

Ja nie płaczę, w końcu jestem uznawany za jednego z największych fanbojów tej gry tutaj na portalu :). Po prostu mam mały niedosyt, bo nie ma nowej rasy i tyle.

Ja nie płaczę, w końcu jestem uznawany za jednego z największych fanbojów tej gry tutaj na portalu . Po prostu mam mały niedosyt, bo nie ma nowej rasy i tyle.

Jeszcze się doczekasz :P

Jak dla mnie to ras już styka, niech lepiej się zajmą lepszą jakością armorów dla każdej rasy, bo to co robią dla Charrów i Asur jest trochę żałosne( unisex armory, glitche).

Ja nie płaczę, w końcu jestem uznawany za jednego z największych fanbojów tej gry tutaj na portalu . Po prostu mam mały niedosyt, bo nie ma nowej rasy i tyle.

Nie wytłumaczyliśmy w 100% pochodzenia Sylvarii, a ty chcesz nową rasę? To nie WoW gdzie nic nie trzyma się kupy... mówię tu o Pandach.

WOW! :o

Ulepszenie PvE - niby konkretne wyzwania, jakieś specjalne skille (przetrwanie w dżungli O.o ? latanie itp) druga specjalizacja (np ranger + druid :o)

Nowa klasa postaci

Nowy tryb w PvP :o

Nowa mapa WvW

Domy gildyjne

I co tam jeszcze co przegapiłem :o

Cieszę się, że z tym "GvG" idą w kierunku PvP, a nie WvW.

W sumie od dawna myślałem, że tak zrobią - bo to najrozsądniejsza opcja, ale jednak nie miało się pewności.

Ja na dodatku tak na prawdę się zawiodłem. Liczyłem na udoskonalenie pve; wyższy tier itemów, więcej dungów, żeby w końcu to było zbieranie ekwipunku, a nie skinów

pve; wyższy tier itemów

Wątpię, żeby kiedykolwiek w tej grze coś takiego dodawali. Oby nie. A przynajmniej nie do całej gry, a do jakiegoś wybranego trybu - tak jak np. na fraktalach można ulepszać sobie zbroję. Już teraz nie każdemu pasuje robienie na każdej postaci ascended.

Można mieć wyzwania i nie być zmuszanym do farmienia pikseli.

Ja na dodatku tak na prawdę się zawiodłem. Liczyłem na udoskonalenie pve; wyższy tier itemów, więcej dungów, żeby w końcu to było zbieranie ekwipunku, a nie skinów

To jest GW2, a nie WoW, RIFT, ArcheAge, czy inne MMORPGi, po takim czasie powinieneś się przyzwyczaić, że Ci od ArenaNet robią wszystko po swojemu. Poza tym nadal nie wiemy co to te "new group challenges" :)

udoskonalenie PvE - przecież mówił o nowych wyzwaniach, potworach umiejętnościach tierach dla jungli czego Ty jeszcze oczekujesz?

dungeony - a skąd wiesz, że nie będzie dopiero będą wszystko rozwijali nadal nie wiemy co to są te group challenge

A jeżeli chodzi o wyższy lvl cap to od ZAWSZE mówili że czegoś takiego nie dadzą co oznacza, że legendary (ascended) zawsze będą mieć najlepsze staty. Zawsze mówili, że gra ma dawać zabawę a nie generować wyścig szczurów dlatego GW2 nie jest podobne do innych mmo.