Dofus 2

@miriadel jezeli chodzi Ci o przywrocenie HP Gobba to mozesz kupić Eniripsa Powder u Oshimo at (9,21) for 1000 kamas

Dzięki ci bardzo :D pomogłeś mi strasznie :P

Eeeee... ja się odpisuję ; ) Zobaczyłem gameplay.

Czyli już mam po kasie... Ja pier**le!!!

warn_ico.png
Warn za wulgaryzmy. - crracked

No to zaczynam od zera... Tym bardziej przyda mi się pomoc w grze, jeśli miałbym coś robić.

@Reeker : Znam twój ból, ja co prawda straciłem mniej, ale i tak męka jest (4 Soule,Fire Bwak,4 Bronie Shushu,3k Run,surówka za jakieś 200kk i jeszcze sprzęt za jakieś... kolejne 200kk)

To gramy na Rushu tak?

@up ztego co wiem Miriadel gra na Zatoishwan

Ja proszę o build dla lopa na pve.

Ja proszę o build dla lopa na pve.

http://www.google.pl/#sclient=psy&hl=pl&source=hp&q=dofus+iop+agi+build&pbx=1&oq=dofus+iop+agi+build&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=1058l10657l0l10769l27l22l2l1l1l3l1257l12208l0.1.2.1.1.0.7.4l16l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=1568d53af01ca1e4&biw=1680&bih=935

Google ..

Na goglach trza uwazac bo mozna zleźć stare buildy a skile sie troszku zmienily ;) IOP PVE ale pod co go chcesz? Str? Int? Agi ?

Ja z kolegami gramy na Zatoishwan

Ja z kolegami gramy na Zatoishwan

Hmm .. No to smutno trochu ..

jakby ktos chciał pograć na Rosalu to zapraszam na GG:D

niewidok all the time ;)

@Pattrick

Sorki no ale aż mi się śmiać chce co ty piszesz ... mówię o zarobku na 1 set a ty mi wyskakujesz craclery haha. No jestem ciekaw co chcesz sprzedać z nich. Boar i prespic to pierwsze mobki na których można uzbierać kasę na adventurer set albo gobbal.

Iop na agi jest tani? Hmm itemki są drogie, pvp ciężkie bez scrolowania(mówię o eniprisie,sramie,ogarniętym enu).

Sacrier na chance tak fajna postać do czasu, gdy agi i int rozwala build chance ze wszystkich stron. ;]

Na początek polecam Cre na agi jest to najłatwiejsza postać do ogarnięcia wraz z sadida.

A wy tutaj dajecie marne straty ;p kolega stracił przez zhakowanie konta całego so seta parę m,azte'ch i wiele więcej. Jeśli ktoś potrzebuje build lub coś piszcie do mnie. Przy okazji bez zakładania nowego tematu

jak ma ktoś chęć pograć w dofusa na prywatnym serwerze przy dobrej starej wersji 1.29 ;]piszcie na gg.

Serwer niestety francuski ale jak by się zebrało z 10 osób założę gildie wykupi się paddocka i będzie git.

Jestem roztargniony.Brać sacriera czy lopa?Szukam kogoś kto zadaje duży dmg i jest dobry w pve/pvp

Jestem roztargniony.Brać sacriera czy lopa?Szukam kogoś kto zadaje duży dmg i jest dobry w pve/pvp

No to DAM CI plusy i minusy

IOP PLusy:

-Duże damage przy ogarniętym eq

-Ciekawe pvp

-Tanie dość eq

Minusy

-Bardzo ciężko ogarnąć taktykę

-Nudny początek

Sacrier plusy:

-Przy dobrym build fajnie się gra

-Oryginalna postać

Minusy:

-Strasznie ich dużo

Build który polecam dla iopa to str, Sacrier najpierw chance potem na levelach 110+ zresetować pod agi. Statystki jak sacrier to zawsze w Vit

Biorę sacriera!Dawać swoje nicki i zaczynamy!Na razie mam zepsuty dźwięk więc z tsa nici.

Hmm... jaki serwer? fire25

@Unstoppable:

a propo tego "Mały lvl = albo expisz bez p2p na boarach, lub na p2p od 25 mniej więcej na pigletach.", jeśli chodzi ci o exp (i tu się może pomyliłem).

"Iop na agi jest tani? Hmm itemki są drogie, pvp ciężkie bez scrolowania(mówię o eniprisie,sramie,ogarniętym enu)." - nie rozumiem o co ci chodzi... przeczytaj jeszcze raz co pisałem (nie pomijaj nawiasów)

Straty jak straty... dla jednych śmieciem jest to co dla niektórych skarbem (bądź co bądź, cała kasa poszła...). Poza tym nikt go nie zhakował, tylko podał fałszywe dane i zapomniał o e-mailu na ,którym miał konto (zresztą nie on jeden...), jeśli ma to związek z resetem haseł.

Dofus na prywatnym serwerze, niegłupi pomysł, ale ja tam wole Global.

Iop

"-Tanie dość eq" - zależy od typu Iopa

"-Ciekawe pvp" - daj przykład, bo nie wiem czy mówimy o tej samej postaci

"-Bardzo ciężko ogarnąć taktykę" - Buff,Buff,Buff, jeszcze więcej Buffa i jedziemy... (z własnych obserwacji, były wyjątki, ale niewiele trudniejsze...)

Sacrier:

"Minusy:

-Strasznie ich dużo" - to może ci pomogę:

- Ciężki w obsłudze (tu jest problem z taktyką, wymierzeniem czasu spelli etc.)

- Zwierze Towarzyskie (później jest poprostu ciężko walczyć solo ze względu na słaby dmg [nie liczymy tu punishmenta], do tego ma jeszcze dużo czarów wykorzystujących kompanów)

- Tani to on nie jest (ale bez scrollowania na samym początku można się obejść, najwyżej później lecisz do Otomaia... Co do sprzętu, dużo zależy od typu)

Dużo zależy od gracza, zawsze można popróbować Brokle'a bo to jeden z najciekawszych czarów Iopa, przedchwilą nawet zauważyłem ,że przydatny przy Agi i Int (Sword of Judgment,Destructive Sword no i może Celestial).

Ps. jeśli chcesz żeby prespic coś dawał to najlepiej chodzić z kompanią... (ale i tak rzadko kiedy dropi coś ciekawszego) pamiętam, że można było kompletować Adv Sety za grosze a potem sprzedawać za więcej (co jak co, ale na to nie brak popytu).

Ps2. @Quedro - (chyba źle powiedziałem) zamrażająca strzała zabiera obrażenia od ognia

Dobra ktoś chce pograć na Zatoiszwanie pisać na GG

Prosił Bym o Zamknięcie tematu ponieważ robi się tutaj nowa Wikipedia.

Siemka ja mógł bym z wami pograć pojęcie o dofusie mam niesamowite gram ponad 2 i pół roku jednak za kazdym razem jak wbilem 150+-180 lvl dostawałem haka grałem na serwerze shicka mogę z wami grać jeżeli będziecie chcieli :P ja właśnie szukałem ludzi z którymi można było by pograć w dofusa po raz kolejny :P

Siemka wszystkim.

Szukam kilku ludzi do gry Dofus 2 oczywiście takich które wydadzą 10zł na premium żeby dobrze poexpić :)

Czekam na wasze propozycje.